kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Kuumaliimapistooli 11mm puikoille "langaton" maksimiteho 80W

Etusivu > Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet > Työkalut / juottaminen > Muut

Kuumaliimapistooli 11mm puikoille "langaton" maksimiteho 80W
Tuotekoodi
100202
Toimituskulut alk.
28,00 €
22,58 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote 100202. Kuumaliimapistooli 11mm puikoille "langaton" maksimiteho 80W, pidetään "lataustelineessä" noin 5 min jonka jälkeen voit työskennellä n. 10 - 15min. Ajat noin aikoja, ympäröivän tilan lämpötila vaikuttaa myös. Ei toimi akuilla vaan varaa lämpönsä pistoolin sisällä olevaan lämpöä varaavaan mekaniikkaan. Pistoolia voi halutessa käyttää myös normaaliin tapaan töpselin nokassa. Muutama 11mm yleisliimatanko mukana. Erittäin kätevä käyttää, ei johtoa rajoittamassa ulottuvuutta. Älä missään tapauksessa paina väkisin liipaisimesta, kun liima on sopivan sulaa liipaisimen liikuttaminen vaatii vain vähän voimaa. Takuu ei korvaa liipasimen tai liipasimen sisäisen mekaniikan hajottamista/katkaisemista.

Tämä pistooli on todettu olevan todella hyvä ja käyttökelpoinen monissa korjaus / rakentelu asioissa joissa langallisten vehkeiden kanssa on hankala puuhailla. Käyttöaika langattomana on ollut oikeastaan aina riittävä, kun kuitenkin aina tarvitsee tehdä jotain muuta välillä jolloin pistooli ehtii varata lämpöä telineessä taas uudelleen.

Älä missään tapauksessa paina väkisin liipaisimesta, kun liima on sopivan sulaa liipaisimen liikuttaminen vaatii vain vähän voimaa. Takuu ei korvaa liipasimen tai liipasimen sisäisen mekaniikan hajottamista/katkaisemista.

tech

Katso myös

Kuumaliimapuikko kirkas (läpikuultava) kuumaliima tanko 11mm x 200mm värillinen
Kokeile myös askarteluun ja liimalla kirjoitteluun !!! 
0,70 €
Saatavilla 1 kpl
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9