kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Kuumaliimapistooli 11mm puikoille "langaton" maksimiteho 80W

Main Page > Electronic components etc ... > Työkalut / juottaminen > Muut

Kuumaliimapistooli 11mm puikoille "langaton" maksimiteho 80W
Product code
100202
Delivery costs from
28,00 €
22,58 € VAT 0,00 %
pcs

Tuote 100202. Kuumaliimapistooli 11mm puikoille "langaton" maksimiteho 80W, pidetään "lataustelineessä" noin 5 min jonka jälkeen voit työskennellä n. 10 - 15min. Ajat noin aikoja, ympäröivän tilan lämpötila vaikuttaa myös. Ei akkuja. Pistoolia voi halutessa käyttää myös normaaliin tapaan töpselin nokassa. Muutama 11mm yleisliimatanko mukana. Erittäin kätevä käyttää, ei johtoa rajoittamassa ulottuvuutta. Älä missään tapauksessa paina väkisin liipaisimesta, kun liima on sopivan sulaa liipaisimen liikuttaminen vaatii vain vähän voimaa. Takuu ei korvaa liipasimen tai liipasimen sisäisen mekaniikan hajottamista/katkaisemista.

Tämä pistooli on todettu olevan todella hyvä ja käyttökelpoinen monissa korjaus / rakentelu asioissa joissa langallisten vehkeiden kanssa on hankala puuhailla. Käyttöaika langattomana on ollut oikeastaan aina riittävä, kun kuitenkin aina tarvitsee tehdä jotain muuta välillä jolloin pistooli ehtii varata lämpöä telineessä taas uudelleen.

Älä missään tapauksessa paina väkisin liipaisimesta, kun liima on sopivan sulaa liipaisimen liikuttaminen vaatii vain vähän voimaa. Takuu ei korvaa liipasimen tai liipasimen sisäisen mekaniikan hajottamista/katkaisemista.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
tel. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Business ID: 1007918-9