SP-Elektroniikka ... Pienen puuhastelijan asialla jo vuodesta 1984

Noudatamme  25.5.2018 voimaan astunutta EU:n uutta yhtenäistä tietosuoja-asetusta, GDPR::ää (General Data Protection Regulation).
GDPR :n alkuperäinen tarkoitus on varmistaa että antamiasi tietoja ei käytetä muuhun kuin siihen tarkoitukseen johon ne alunperin on annettu.
Kun tilaat meiltä, verkkokauppa tallentaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
Jos olet rekisteröitynyt asiakas sinulla on käyttäjätunnus ja salasana joka tallentuu verkkokauppaan suojattuna.
Kaikki maksut tapahtuvat maksupalveluita tarjoavien yritysten servereillä, meillä ei ole rahojen ja maksujen siirron kanssa mitään tekemistä.
Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille paitsi kuljetusyrityksille kun niiden pitää tietää kelle ja mihin osoitteeseen lähetys on menossa.
Sinulla on oikeus pyytää poistamaan tietosi tiedostostamme (nettikaupasta), tilaushistoriaa, laskuja, keräyslistoja emme voi poistaa kun ne pitää olla säilytettynä kirjanpitoasioiden vuoksi. Paperiset asiakirjat säilytetään lukitussa tilassa. Kirjautumalla itse nettikauppaamme omilla tunnuksilla näet sen minkä ohjelma on sinne tallentanut, emme ylläpidä mitään muita sinua koskevia osoite tai henkilörekistereitä.
Meillä ei ole kohdistettua markkinointia, emme edes ole lähettäneet vielä ainuttakaan uutiskirjettä vaikka asiakas olisi sen omiin tietoihinsa ruksannut sallituksi.

terv
SP-Elektroniikan väki

tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9