kitaran virityskoneistot
otelautanauhat
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Otelautanauhan "Tang Nibbler / Tang Nipper" pihdit TLFTN3, large (jumbo)

Main Page > Parts for musical instruments > Machineheads and other parts OL / SPG / Boston > Fretwires and tools Bender, Tang nibbler ...

Otelautanauhan "Tang Nibbler / Tang Nipper" pihdit TLFTN3, large (jumbo)
Otelautanauhan "Tang Nibbler / Tang Nipper" pihdit TLFTN3, large (jumbo)
Otelautanauhan "Tang Nibbler / Tang Nipper" pihdit TLFTN3, large (jumbo)
Product code
103399
Delivery costs from
87,37 €
pcs

Tuote 103399. Otelautanauhojen guitar fret tang nibbler / tang nipper pihdit, Made in Japan, Hosco TLFTN3 large, for approx. 2.8 to 3 mm crown. Ammattikäyttöön suunnattu otelautanauhatyökalu. Työkalu on tehty teräksestä. Pihtien kärjet on tehty erikoisteräksestä. Pihtien karkaistut kärjet on suunniteltu kestämään ammattimaista nauhojen käsittelyä, mutta valmistaja ei suosittele pihtejä käytettäväksi ruostumattoman teräksen katkaisuun. HUOM !!! Silloin tällöin kitaroita rakentava !!! Älä heitä toivoasi ammattikäyttöön suunnattujen Tang Nibblereiden hinnan suhteen, erinomainen vaihtoehto löytyy meidän "Nakertajasta" pienellä puuhastelulla.

HUOM ! Ei suositella ruostumattoman teräksen eikä kellopronssin katkaisuun !
Katkaise nauhan pää suoraksi ja jäysteettömäksi. Suorista nauhaa siten että nauhan pää asettuu pihteihin hyvin.
HUOM !!! Näitä ei luonnollisestikaan oteta takaisin mm. syillä "ei toimi niinkuin pitäisi jne ... " eli ei anneta koekäyttöön. Jos ovat täysin käyttämättömät avaamattomassa pakkauksessa, silloin tietenkin.

Kokomerkintä stanssattu pihtien kahvojen päähän, S = small, M = medium, J = large (jumbo).
Kokomerkintä viittaa pihtien kärkiosassa olevan reiän kokoon, tuo reikä määrittelee kuinka isokruunuinen frettilanka sopii pihteihin. Mitä sopivampi frettikruunun koko ko. reikäkokoon verrattuna, sitä "tarkemmin" saa jalkaosan poistettua ja "frettilanka lukittuu" paremmin pihteihin leikattaessa. Mutta kuitenkin, isoimmalla saa leikattua kaikkia malleja, mutta ohuet langat vaativat huolellisuutta enempi jne ... johtuen juuri tuosta lukitusjutusta. Erittäin helppoja käyttää, hyvä jälki. Muista katkaisun jälkeen "heilauttaa" katkaistu jalanpätkä pois. Jos tekee koko ajan pienillä nauhoilla olevia soittimia, silloin kyllä kannattaa ehdottomasti valita S tai M käyttömukavuuden vuoksi.
S -koko maksimissaan noin. 2.5 mm kruunuleveydelle.
M -koko maksimissaan noin. 2.8 mm kruunuleveydelle.
L (Jumbo) -koko maksimissaan noin. 3.0 mm kruunuleveydelle.
-------------------
M -kokoon meni myös 2.9 mm, mutta se oli tiukahko eikä käyttömukavuus ollut enään sellainen kuin esim. 2.6 mm nauhojen jalkojen katkonnassa.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
tel. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Business ID: 1007918-9