kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Kultafasaanin valikoitu sivupyrstösulka pituus 62 - 72 cm

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Sulat ja höyhenet perhonsidontaan jne .. > Fasaani fasaanin sulat natural ja värjät

Kultafasaanin valikoitu sivupyrstösulka pituus 62 - 72 cm
Kultafasaanin valikoitu sivupyrstösulka pituus 62 - 72 cm
Kultafasaanin valikoitu sivupyrstösulka pituus 62 - 72 cm
Tuotekoodi
102260
Saatavilla
0 kpl
Toimituskulut alk.
4,55 €
3,67 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote 102260. Kultafasaanin valikoitu sivupyrstösulka. Sulka on litteämpi, ei niin vahvasti V -muotoinen kuten keskuspyrstösulka. Valikoitu.

Sulassa "puikulampi" kuvio kuin keskuspyrstösulassa. Sivupyrstösulka on huomattavasti symmetrisempi kuin keskuspyrstösulka. Epäsymmetrisyys alkaa tyypillisesti sulan viimeisen kolmanneksen jälkeen. Siikaset lyhyempiä kuin keskuspyrstösulassa. Sulan pituus n. 62 - 72 cm. Oivallista materiaalia. Sulka toimitetaan katkaistuna 3 -osaan. Värit, muodot jne... vaihtelevat, onhan jälleen kyseessä luonnonmateriaali.

Lintuinfluenssan aiheuttama hämminki on muuttanut monia vienti ja tuontisäännöksiä mm. perhonsidontahöyheniä kohtaan. Koko ajan ollaan menossa pelkkien höyhenten ja sulkien kaupantekoon, nahkaa ei enään monestikkaan saa olla mukana jne ... (eri mailla on erillaisia säännöksiä). Linnut höyhenineen joissa on kiinni nahka, kokonaiset pyrstöt joissa on linnun nahkaa jne ... poistunevat todennäköisesti ajanmyötä pikkuhiljaa monilta toimittajilta. Tilalle tullenee monenmoista nykyaikaista sulkien pakkausmuotoa joka on samanlainen kuin ennenvanhaan "koko lintu höyhenineen", mutta ilman nahkaa.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9