kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Kultafasaanin valikoitu keskuspyrstösulkapari pituus 62 - 72 cm

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Sulat ja höyhenet perhonsidontaan jne .. > Fasaani fasaanin sulat natural ja värjät

Kultafasaanin valikoitu keskuspyrstösulkapari pituus 62 - 72 cm
Kultafasaanin valikoitu keskuspyrstösulkapari pituus 62 - 72 cm
Kultafasaanin valikoitu keskuspyrstösulkapari pituus 62 - 72 cm
Tuotekoodi
102259
Saatavilla
0 kpl
Toimituskulut alk.
10,10 €
8,15 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote 102259. Kultafasaanin keskuspyrstösulka pari. Aika paljon V -muotoinen kuten Lady Amherst keskuspystösulka, mutta pienempi kokonaisuudessaan. Valikoitu. Sulassa "pyöreämpi" kuvio kuin keskuspyrstösulassa.

Usein hieman epäsymmetrisempi kuin sivupyrstösulka. Siikaset monesti pitempiä kuin sivupyrstösulassa mutta epäsymmetrisyydestä johtuen voi toisen puolen siikaset olla jossain kohdassa paljon lyhyempiä kuin ruodin toisella puolella. Sulan siikasten pituus vaihtelee ruodin puolelta toiselle. Keskuspyrstösulissa onkin monesti tyypillistä, että ne toimitetaan paritettuna. Sulan pituus n. 62 - 72 cm. Sulat toimitetaan kokonaisina, mutta laitetaan kiepille paketoinnissa tilan säästämiseksi. Sulat on paritettu vain silmämääräisesti katsomalla että pussukkaan tulee L ja R sulka, värit, muodot jne . vaihtelevat, onhan jälleen kyseessä luonnonmateriaali. Oivallista materiaalia.

Lintuinfluenssan aiheuttama hämminki on muuttanut monia vienti ja tuontisäännöksiä mm. perhonsidontahöyheniä kohtaan. Koko ajan ollaan menossa pelkkien höyhenten ja sulkien kaupantekoon, nahkaa ei enään monestikkaan saa olla mukana jne ... (eri mailla on erillaisia säännöksiä). Linnut höyhenineen joissa on kiinni nahka, kokonaiset pyrstöt joissa on linnun nahkaa jne ... poistunevat todennäköisesti ajanmyötä pikkuhiljaa monilta toimittajilta. Tilalle tullenee monenmoista nykyaikaista sulkien pakkausmuotoa joka on samanlainen kuin ennenvanhaan "koko lintu höyhenineen", mutta ilman nahkaa.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9