kitaran virityskoneistot
otelautanauhat
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen

Startsidan > Ossilehti Fishing® fiskeutrustning > Flugspön spötub Ossilehti Fishing

Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
Tuotekoodi
104014
Toimituskulut alk.
95,00 €
76,61 € MOMS 0,00 %
st

Tuote 104014. Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3#. Käytännössä kokotoiminen, 6'6", 3 -osaa, #3, 46T -hiilikuitua, perhovavan paino vain 45 g !!! AAA -luokan Portugalilainen korkkikahva. Pacific Bay titanium vaparenkaat. Suojapussi, kova kantoputkilo.
Tätä ei ei kannata ostaa vasta-alkajalle vaatii jo paljon tottumusta perhosteluun keveyden, ohuuden, lyhyyden ja muiden ominaisuuksiensa takia. Vältä turha mielipaha äläkä osta tätä jos et ole kokenut ja vastuullisesti kalastusvälineitä käsittelevä perhokalastaja. HUOM !!! Älä missään nimessä nyvi pohjaan jäänyttä perhoa voimakkaasti tai nopeilla nykäisyillä, vapa katkeaa aivan varmasti. Lue takuuehdot !

Tämäkin vapa oli testattavana Pohjois-Suomen erämessuilla heittoaltaalla !!! Erinomaista palautetta jälleen, Ossilehti vavat eivät ole tusinatuotteita. Tämän ovat todenneet jo lukuisat vavan ostaneet ja vavan testiryhmien jopa todella tiukan ylähuulen omaavat yksilöt ovat joutuneet luopumaan ennakkoluuloistaan. Ultrakeveään kalastukseen. Tälle vavalle on kyllä aivan pakko suositella sekoitekelaamme FRP34 Tuote 103997, käyttämällä ko. kelaa ja LW3# WF siimaa saat yltiökeveän systeemin, pohjasiimaa ei mahdu yhtään ja heittosiimankin pitää olla lyhyt että mahtuu kelalle.

Muistathan laadukkaiden hiilikuituvapojen käsittelyssä, että ne kestävät taivutusta hyvin, kun siima kulkee renkaiden kautta oikein ja taivutusveto tulee siimasta, mutta kopsahduksia kivien kylkiin huonosti. Älä koskaan taivuta vapaa kädelläsi esim. vavan kärjestä ja varmistu aina että siima kulkee kaikkien vaparenkaiden kautta.
!!! Muista myös tällaisten ultrakeveiden vapojen käsittelyssä, etteivät ne kestä sellaisia voimia kuin isomman luokan vavat. Ole varovainen varsinkin jos kalastat esim. kahlaten kohtuullisen syvällä ja siima ei oikenekkaan taakse vaan jään "nippuun" kiepille vedenpinnalle taaksesi kun korkeutta vedenpintaan ei ole ollutkaan tarpeeksi vavan lyhyyden takia. Älä yritä oikoa siimaa heittämällä vaan kerää siima ja aloita heitto alusta. !!! Älä missään nimessä nyvi pohjaan jäänyttä perhoa voimakkaasti tai nopeilla nykäisyillä, vapa katkeaa aivan varmasti.
Sama pätee tietenkin myös muiden luokkien kanssa, mutta ultrakeveiden vapojen kanssa täytyy olla varovaisempi.

Vapojemme tulotarkastus:
Ei ihme että vapojemme luotettavuus on huippuluokkaa, laaduntarkastuksessa käydään läpi kaikki myymämme vavat.
Kaikki vavat "kootaan" uudelleen Suomessa, koko vapa tarkastetaan silmämääräisesti kahvasta kärkirenkaaseen jotta havaitaan mahdolliset koontavirheet / poikkeamat, tehdään n. 20 jopa liioitellun voimakasta "heittoa" ilman siimaa jolloin todetaan tuntuuko vapa "normaalilta".
Jokaisesta erästä otetaan satunnaisesti myös muutama vapa "oikeisiin" siiman kanssa tehtäviin heittoihin.
Näin toimien olemme vapojen maahantuonnin alusta alkaen pystyneet varmistamaan että asiakkaat saavat aina ensiluokkaisen tuotteen.

Tämä vapa ei sovellu ollenkaan vasta-alkajalle perhovavaksi. Kokenutkin perhokalastaja saa tämän poikki väärällä toiminnalla ! HUOM !!! Älä missään nimessä nyvi pohjaan jäänyttä perhoa voimakkaasti tai nopeilla nykäisyillä, vapa katkeaa aivan varmasti.

RAJOITETTU TÄYSTAKUU: 12kk aikana voi alkuperäinen omistaja lähettää esim. rikkoutuneen kärkikappaleen kaikkine palasineen omilla kustannuksillaan myyjäliikkeeseen kuittikopion tai muun ostotodisteen kanssa ja hän saa lunastaa uuden kärkikappaleen 15eur hintaan, lähetyspostikuluja ei tässä tapauksessa asiakkaalta peritä. Vaadimme ostokuitin tai ostotositteen esittämisen.
-----
Takuu ei korvaa "normaalia kulumista, liian kireälle kiristettyjä liitoksia tai kelanpitimiä joiden kierteet tai holkit on liiallisen voimankäytön vuoksi särkyneet."
"Jos aikuisten oikeasti sanotaan, ei vavat mene rikki itsestään joidenkin vuosien käytön jälkeen, kyllä valmistusviat ilmenevät ensimmäisillä käyttökerroilla."
Pidä kuitti tallessa.

Keloja tälle vavalle:
TFH® FRP34 Tuote 103997
TFH® WTB24 Tuote 110995

Siimoja tälle vavalle:
WF-3F Orange Tuote 105404
WF-3F Extra Light Yellow Tuote 105374
WF-3F Green Tuote 105403
SNLWF3F Orange / Green Tuote 104015

tech

Katso myös

Teflon jarrulevy FRP -perhokeloihimme 3kpl pussukka
Tuote 111397. Teflon jarrulevy FRP -perhokeloihimme 3kpl pussukka. Paksuudet 0.5, 1.0, 1.5 mm. Voit helposti kokeilla millä levyllä saat mieleisesi tuntuman jarrun säätöön. Jarrulevyn... 
6,80 €
Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Extra Light Yellow TFH™
Tuote 105374. Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Extra Light Yellow TFH™. 100 jalkaa (n. 30.5m). Erinomainen hinta/laatu suhde. Erittäin hyvää palautetta saaneet siimat... 
20,00 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9