SP-Elektroniikka ... Pienen puuhastelijan asialla jo vuodesta 1984

Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Perhovavat, vapaputket Ossilehti Fishing

Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen ja jopa Tenkara kalastukseen
Tuotekoodi
104014
Toimituskulut alk.
105,00 €
84,68 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote 104014. Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3#. Asiaan vihkiytyneiltä asiakkailta saatu vinkki, "Tämä on myös hyvä tenkaravapa". Käytännössä kokotoiminen, 6'6", 3 -osaa, #3, 46T -hiilikuitua, perhovavan paino vain 45 g !!! AAA -luokan Portugalilainen korkkikahva. Pacific Bay titanium vaparenkaat. Suojapussi, kova kantoputkilo.
Tätä ei ei kannata ostaa vasta-alkajalle vaatii jo paljon tottumusta perhosteluun keveyden, ohuuden, lyhyyden ja muiden ominaisuuksiensa takia. Vältä turha mielipaha äläkä osta tätä jos et ole kokenut ja vastuullisesti kalastusvälineitä käsittelevä perhokalastaja. HUOM !!! Älä missään nimessä nyvi pohjaan jäänyttä perhoa voimakkaasti tai nopeilla nykäisyillä, vapa katkeaa aivan varmasti. Lue takuuehdot !

Tämäkin vapa oli testattavana Pohjois-Suomen erämessuilla heittoaltaalla !!! Erinomaista palautetta jälleen, Ossilehti vavat eivät ole tusinatuotteita. Tämän ovat todenneet jo lukuisat vavan ostaneet ja vavan testiryhmien jopa todella tiukan ylähuulen omaavat yksilöt ovat joutuneet luopumaan ennakkoluuloistaan. Ultrakeveään kalastukseen. Tälle vavalle on kyllä aivan pakko suositella sekoitekelaamme FRP34 Tuote 103997, käyttämällä ko. kelaa ja LW3# WF siimaa saat yltiökeveän systeemin, pohjasiimaa ei mahdu yhtään ja heittosiimankin pitää olla lyhyt että mahtuu kelalle.

Muistathan laadukkaiden hiilikuituvapojen käsittelyssä, että ne kestävät taivutusta hyvin, kun siima kulkee renkaiden kautta oikein ja taivutusveto tulee siimasta, mutta kopsahduksia kivien kylkiin huonosti. Älä koskaan taivuta vapaa kädelläsi esim. vavan kärjestä ja varmistu aina että siima kulkee kaikkien vaparenkaiden kautta.
!!! Muista myös tällaisten ultrakeveiden vapojen käsittelyssä, etteivät ne kestä sellaisia voimia kuin isomman luokan vavat. Ole varovainen varsinkin jos kalastat esim. kahlaten kohtuullisen syvällä ja siima ei oikenekkaan taakse vaan jään "nippuun" kiepille vedenpinnalle taaksesi kun korkeutta vedenpintaan ei ole ollutkaan tarpeeksi vavan lyhyyden takia. Älä yritä oikoa siimaa heittämällä vaan kerää siima ja aloita heitto alusta. !!! Älä missään nimessä nyvi pohjaan jäänyttä perhoa voimakkaasti tai nopeilla nykäisyillä, vapa katkeaa aivan varmasti.
Sama pätee tietenkin myös muiden luokkien kanssa, mutta ultrakeveiden vapojen kanssa täytyy olla varovaisempi.

Vapojemme tulotarkastus:
Ei ihme että vapojemme luotettavuus on huippuluokkaa, laaduntarkastuksessa käydään läpi kaikki myymämme vavat.
Kaikki vavat "kootaan" uudelleen Suomessa, koko vapa tarkastetaan silmämääräisesti kahvasta kärkirenkaaseen jotta havaitaan mahdolliset koontavirheet / poikkeamat, tehdään n. 20 jopa liioitellun voimakasta "heittoa" ilman siimaa jolloin todetaan tuntuuko vapa "normaalilta".
Jokaisesta erästä otetaan satunnaisesti myös muutama vapa "oikeisiin" siiman kanssa tehtäviin heittoihin.
Näin toimien olemme vapojen maahantuonnin alusta alkaen pystyneet varmistamaan että asiakkaat saavat aina ensiluokkaisen tuotteen.

Takuuehdot.

Tämä vapa ei sovellu ollenkaan vasta-alkajalle perhovavaksi. Kokenutkin perhokalastaja saa tämän poikki väärällä toiminnalla tai huonolla tuurilla, varsinkaan jos ei ole kokemusta näin hennoista hiilikuituvavoista. HUOM !!! Älä missään nimessä nyvi pohjaan jäänyttä perhoa voimakkaasti tai nopeilla nykäisyillä, vapa katkeaa aivan varmasti. Liian raskaan siimankin käyttö edesauttaa kärkikappaleen katkeamista.

TAKUU: 12kk aikana voi alkuperäinen omistaja lähettää rikkoutuneen kärkikappaleen tapauksessa koko vavan kaikkine osineen ja palasineen omilla kustannuksillaan myyjäliikkeeseen kuittikopion tai muun ostotodisteen kanssa ja hän saa lunastaa uuden kärkikappaleen 15eur hintaan, takuuajan jälkeen hinta on 35eur jos kärkikappaleita on varastossa, lähetyspostikulujamme ei takuuajan tapauksissa asiakkaalta peritä. Tarvitsemme koko vavan sen takia että voimme laittaa juuri siihen vapaan sopivan kappaleen jolloin ominaisuudet ei muutu. Vaadimme ostokuitin tai ostotositteen esittämisen.
-----
Takuu ei korvaa "normaalia kulumista, eikä rikkoutumisia jotka ovat johtuneet liian kireälle kiristetyistä liitoksista, liian löysälle jätetyistä liitoksista tai kelanpitimiä joiden kierteet tai holkit on liiallisen voimankäytön vuoksi särkyneet. Vavassa voi olla väripoikkeamia tai muita nypyjä pintalakassa, ne eivät ole valmistusvikoja".
"Jos aikuisten oikeasti sanotaan, ei vavat mene rikki itsestään joidenkin vuosien käytön jälkeen, kyllä valmistusviat ilmenevät ensimmäisillä käyttökerroilla."
Pidä kuitti tallessa.

Keloja tälle vavalle:
TFH® FRP34 Tuote 103997
TFH® WTB24 Tuote 110995

Siimoja tälle vavalle:
WF-3F Orange Tuote 105404
WF-3F Extra Light Yellow Tuote 105374
WF-3F Green Tuote 105403
SNLWF3F Orange / Green Tuote 104015

tech

Asiakkaat ostivat myös

Perhovapa Ossilehti Fishing® Red Whip 8'1" LW 5# lasikuitu
113056
Tuote 113056. Perhovapa Ossilehti Fishing® Red Whip 8'1" LW 5# pintavärjätty lasikuitu. Todellinen ruoska, vapa... 
140,00 €
Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Extra Light Yellow TFH™
105374
Tuote 105374. Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Extra Light Yellow TFH™. 100 jalkaa (n. 30.5m). Erinomainen hinta/laatu... 
20,00 €
Teflon jarrulevy FRP -perhokeloihimme 3kpl pussukka
111397
Tuote 111397. Teflon jarrulevy FRP -perhokeloihimme 3kpl pussukka. Paksuudet 0.5, 1.0, 1.5 mm. Voit helposti kokeilla millä levyllä saat... 
6,80 €
Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka 2-3
110995
Tuote 110995. Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka... 
100,00 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9