kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhokela TFH® 401 -pieni perhokela, vintage jarruton, pilkkikela

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Perhokelat TFH®

Perhokela TFH® 401 -pieni perhokela, vintage jarruton, pilkkikela
Perhokela TFH® 401 -pieni perhokela, vintage jarruton, pilkkikela
Perhokela TFH® 401 -pieni perhokela, vintage jarruton, pilkkikela
Tuotekoodi
101065
Toimituskulut alk.
18,80 €
15,16 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote 101065. Perhokela TFH® 401 perhokela, jarruton, pilkkikela !!! JÄLLEEN VARASTOSSA, HUIPPUSUOSITTU MONITOIMIMALLI !!! Loppuu aina välillä. Ollut myynnissä 2009 alkaen. Tämä perhokela on se mistä tämän osion yläosassa on mainittu. Kela soveltuu aivan hyvin vaikkapa luokkiin 3 -5 jos ei ole turhan tarkka. Laajakehäinen, räikällinen, jarruton. Vintage meininkiä ...

Puolan halkaisija 79 mm, perhokelan leveys 38 mm. Kela on kevyt ja siro, paino n. 98g, valmistettu jostain hiilikuitusekoitteesta, kuttaperkasta tai jostain muusta avaruusajan aineesta. Valmistustoleranssit eivät ole olleet niitä tiukimpia. Mutta suhtautuen kelaan siimavarastona jota kuitenkin voi todennäköisesti käyttää myös muuhun tuntuu tämä kela todella sopivalta.

Kuvissa olevat maalatut numerot liittyvät vapa ja kela testauksiimme. Kyseistä kelaa myydään varmaankin myös joidenkin valmispakettien mukana.
Satunnaisen matkaajan taskuun ja kukkarolle sopiva pieni jarruton "hiilikuitusekoitekela", olemme testailleet pitkin kesää 2009. Säädettävä räikkä näissä on. Jos räikän ottaa pois kokonaan, eli irrottaa sisällä olevan jousiraudan, pyörii kela vapaasti kumpaankin suuntaan. Kyseisiä perhokeloja testattiin todella pitkään ja oikeasti monenlaisissa olosuhteissa, koska tuntui ettei nämä pienet kelat voi oikeasti kestää näin hyvin, mutta niin vain kävi että ne kestivät notkuen, huojuen, särkymättä ja koko ajan toimien melkein kuten kelan pitää. Olihan sillä tietenkin omat pienet oikkunsa ja rahinaa / rousketta / vinkunaa / kitinää jne ... kuului välillä, mutta ... yksikään perhokela ei särkynyt niin ettei sillä olisi voinut enään kalastaa. Erityisen kiva ominaisuus oli, että ryteikössä kompuroinnin jälkeen sain tästä sirosta vempaimesta jälleen likipitäen uuden veroisen kelaa varovaisesti hieman puristelemalla ja vääntelemällä. Valmistustoleranssit eivät ole olleet niitä tiukimpia. Kyseiset perhokelat saavuttivat testien ehdottoman suosikin tittelin varsinkin jos kelalta ei odoteta erityisen ihania ja erinomaisia ominaisuuksia vaan enempikin suhtautuen kelaan siimavarastona jota kuitenkin voi todennäköisesti käyttää myös muuhun. Valitettavasti jouduimme poistamaan kyseisistä keloista tuotemerkit hiomalla, koska olimme niin luvanneet. Mutta tuollainen hiontatunaaminen näiden kelojen kyseessä ollessa vain lisäsi koskiuskottavuutta. Nämä kelat tulevat olemaan myyntiin tullessaan perusväritykseltään harmaasävyisiä "military look" malleja. Näihin keloihin ei pienpurokalastaja periaatteellamme mahdu kuin perhosiima (meidän siimat, luokka 5 tai 6) + 10 - 20m esim. punottua siimaa pohjalle oman mielenrauhan vuoksi jos todella tuntee pakottavaa tarvetta sellaiseen.

Toimii myytäessä takuu.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9