SP-Elektroniikka ... Pienen puuhastelijan asialla jo vuodesta 1984

Perhokela TFH® FRT911 Tide, CNC jyrsitty perhokela "matta" kromi

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Perhokelat TFH®

Perhokela TFH® FRT911 Tide, CNC jyrsitty perhokela "matta" kromi
Perhokela TFH® FRT911 Tide, CNC jyrsitty perhokela "matta" kromi
Perhokela TFH® FRT911 Tide, CNC jyrsitty perhokela "matta" kromi
Tuotekoodi
103996
Toimituskulut alk.
120,00 €
96,77 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote 103996. Perhokela TFH® FRT911 Tide, CNC jyrsitty perhokela "matta" kromi. Yhdestä 6061-T6 luokan alumiinipalasta CNC -jyrsitty erittäin laadukas ja tyylikäs perhokela luokkiin 9 - 10. Jopa luokkaan 11 pienemmällä siimamäärällä. Samaa luotettavaa tekniikkaa ja laatua kuin muutkin CNC -jyrsityt kelamme.

Valitsimme näihin hieman erillaista muotoilua ja mm. tasapainoitetun rakenteen, jalka ei ole puolan keskikohdalla. Jousitasapainoitettu jarrurakenne antaa laajan ja pehmeän säätöalueen, tälläkin lähes olematon lähtökitka, miellyttävän pehmeän hiljainen jarrun ääni ... ei koko joki raikaa kun vetää siimaa ulos.

Nykyaikainen äänetön ja välyksetön neulalaakerointi jota käytetään yleisesti laadukkaissa keloissa, mahdollistaa myös kätisyyden helpon vaihdon. Samanlainen vaihdelaakeri / kätisyydenvaihto on vakiintunut monilla muillakin kelavalmistajilla. Jarru suojattu pölyltä ja kosteudelta, ei vedenpitävä, saa myös sikakireälle, mikä on yleistynyt uusien jarrumateriaalien ja tyyppien mukana, tosin tuolla likipitäen lukkoon saamisella ei kyllä taida olla oikeasti käyttöä kellään. Laajakehäinen. Säilytyspussi mukana.

Puolan ulko halkaisija 98 mm, puolan sisä leveys 27 mm, syvyys 14 mm. Painojakauma, kokopaino 162g, puola 64g.
-----
Tätä kelaa näytetään myytävän ainakin Englannissa toisella tuotemerkillä.
-----
Tälläkin kelalla "10 vuoden takuu" ... Me kuitenkin vaadimme ostokuitin kopion, lähetyskulut sinun piikkiin edes takas ja rungon ja puolan kanssa on tietenkin niin, jos itse kompuroit niin voidaan veloituksetta koettaa teflonpenkissä suoristaa, mutta lähetys ja vastaanottokulut sinun piikkiin tässäkin tapauksessa. Jos tuonti putiikkiin ja nouto putiikista, niin silloin ei kuluja. Varastoimme rajoitetusti tämän kelan yksilöityjä varaosia.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9