kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka 2-3

Startsidan > Ossilehti Fishing® fiskeutrustning > Flugrulle flugrullar flugfiskerullar TFH®

Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka 2-3
Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka 2-3
Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka 2-3
Tuotekoodi
110995
Toimituskulut alk.
100,00 €
100,00 €
st

Tuote 110995. Perhokela TFH® WTB24, CNC jyrsitty perhokela vedeltä suojattu jarru, luokka 2-3. Yhdestä 6061-T6 luokan alumiinipalasta CNC -jyrsitty erittäin laadukas ja tyylikäs perhokela luokkiin 2 - 3, jopa luokkaan 4 pienellä siimamäärällä. Tehty tilauksesta meidän omien mieltymyksiemme mukaisesti. Samaa luotettavaa tekniikkaa ja laatua kuin muutkin CNC -jyrsityt kelamme. Näissä taas hieman erillainen jyrsintäkuvio. Vertailtiin Erämessuilla Suomen-Vapaa-Ajan-Kalastajien Keskusjärjestön kanssa keloja, ovat paljolti samanlaisia kuin mm. MyFly ja nyttemmin asiakkaiden kertomana myös Dida Trout reel on kuulemma samankaltainen. Delrin nuppi ei kylmene kuten alumiini ja sietää suolaa erittäin hyvin.
Tuote 110995 pyörii

Jarru ja laakerit on tehokkaasti suojattu voisi sanoa jopa vesitiiviin rakenteen sisälle. Tämä kela kestää käydä veden alla useammankin kerran eikä jarrun kanssa tule ongelmia. Valmistajatehdas ilmoittaa rakenteen olevan vesitiivis, mutta näissä asioissa ei ainakaan perhokelojen ollessa kyseessä voi olla 100% varma asiasta, jos sinne sittenkin pääsee vettä jollain konstilla ... Jos olet kelanuittajatyyppiä, muista kuitenkin ravistaa / kuivattaa kela kuten tavallisetkin kelat kalareissun jälkeen. Jousitasapainoitettu hiilikuitu / teräs jarrurakenne antaa laajan ja pehmeän säätöalueen, tälläkin lähes olematon lähtökitka, miellyttävän pehmeän hiljainen jarrun ääni ... ei koko joki raikaa kun vetää siimaa ulos.Nykyaikainen äänetön ja välyksetön neulalaakerointi jota käytetään yleisesti laadukkaissa keloissaJarrun saa myös sikakireälle, mikä on yleistynyt uusien jarrumateriaalien ja tyyppien mukana, tosin tuolla likipitäen lukkoon saamisella ei kyllä taida olla oikeasti käyttöä kellään. Laajakehäinen. Säilytyspussi mukana.Kelan ulko halkaisija 74 mm, puolan ulko halkaisija 67 mm, puolan sisä halkaisija 43 mm, puolan sisä leveys 24 mm. Puolan tilavuus yli 45 cm3. Painojakauma, kokopaino n. 143g, puola 42g.-----Tälläkin kelalla periaatteessa samanlainen takuu kuin myfly keloilla, katso heidän sivuilta "ikuinen takuu" ...Meillä kuitenkin takuu 2 vuotta, vaadimme ostokuitin kopion ja rungon ja puolan kanssa sama juttu kuin heillä, jos itse kompuroit niin voidaan veloituksetta koettaa teflonpenkissä suoristaa, mutta lähetys ja vastaanottokulut sinun piikkiin tässäkin tapauksessa. Jos tuonti putiikkiin ja nouto putiikista, niin silloin ei kuluja. Varastoimme tämän kelan varosia.Oikeasti takuu voi olla vaikka 5-10-15-20-25 ... vuotta, mutta mistä sitä koskaan tietää milloin kauppias siirtyy sellaiseen perhostelupaikkaan missä huoltoja ei tarvitse tehdä.
tech

Katso myös

Riikinkukon sininen niskahöyhen TFH™
Tuote 102255. Riikinkukon sininen niskahöyhen TFH™. Riikinkukko, sinivihreä niskahöyhen. Riippuen valon tulokulmasta löytyy tämänkin höyhenen kärkisiikasista paljon... 
3,80 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9