kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhokela TFH® FRF7914 Flow Left, CNC jyrsitty perhokela luokat 7/9 XL arbor

Main Page > Ossilehti Fishing® fly fishing accessories > Fly reels TFH®

Perhokela TFH® FRF7914 Flow Left, CNC jyrsitty perhokela luokat 7/9 XL arbor
Perhokela TFH® FRF7914 Flow Left, CNC jyrsitty perhokela luokat 7/9 XL arbor
Perhokela TFH® FRF7914 Flow Left, CNC jyrsitty perhokela luokat 7/9 XL arbor
Product code
110143
Delivery costs from
110,00 €
88,71 € VAT 0,00 %
pcs

Tuote 110143. Perhokela TFH® FRF7914 Flow Left, kelaus vasemmalla kädellä, CNC jyrsitty perhokela luokat 7/9 extra large arbor, yhdestä 6061-T6 luokan alumiinipalasta CNC -jyrsitty erittäin laadukas ja tyylikäs perhokela luokkiin 7 - 9. Tehty tilauksesta meidän omien mieltymyksiemme mukaisesti. Sisuskalut samaa luotettavaa laatua kuin vuosikaudet myynnissä olleella eniten myydyllä kelallamme FRF46:lla. Tähän päivitetty useampi luokka, tosi iso "V" -muotoinen puola ja hieman erillainen ulkomuotojyrsintä. Delrin nuppi ei kylmene kuten alumiini ja sietää suolaa erittäin hyvin.
Tuote 110143 pyörii

Jousitasapainoitettu levyjarru rakenne antaa käsittämättömän laajan ja pehmeän säätöalueen jarrulle, lähes olematon lähtökitka, miellyttävän pehmeän hiljainen jarrun ääni ... ei koko joki raikaa kun vetää siimaa ulos. Jarrun saa halutessaan myös äärettömän "tiukalle" jos haluaa. Nykyaikainen äänetön ja välyksetön neulalaakerointi jota käytetään yleisesti laadukkaissa keloissa, mahdollistaa myös kätisyyden helpon vaihdon. Laajakehäinen. Toimitetaan neopreenipussissa. Väri himmennetty kromi, jopa aavistuksen verran savun himmeyttä tai purppuraa. Värisävyt korostuvat erillälailla riippuen kohdistuvan valon ominaisuuksista. Paino vain n. 180g !!! Samanlainen vaihdelaakeri / kätisyydenvaihto on vakiintunut monilla muillakin kelavalmistajilla. Siimatilavuus yli 145 kuutiosenttimetriä !!! Jos kätisyys pitää vaihtaa, niin irrota puola pyörittämällä puolan kiinnitysmutteri auki, kuppimainen mutteri ei "irtoa" vaan jää tiivisteen varaan akselin päähän, kun mutteri heiluu vapaasti, on mutteri auki. Älä turhaan vedä mutterista kun olet löysännyt sen, voit vahingossa rikkoa tiivisteen joka pitää mutteria akselissa. (Sen rikkoutuminen ei vaikuta toimintaan mitenkään, mutteri vai lähtee sen jälkeen irti kokonaan kun ruuvaa auki ja tiiviste ei enään ole tiivisteenä estämässä vesiroiskeita.) Vedä puola ulos pitämällä kiinni puolan ulkokehältä. Paina puolan keskellä olevan lukitusjousen päitä vastakkain ja ota lukitus pois. Nosta liukulaakeripaketti pois puolasta ja asenna se takaisin toisinpäin. Tee kaikki huolella ja varoen ettei mikään muu prikka tai osa putoa tai vaihda paikkaa. !!! ÄLÄ IRROTA JARRUNSÄÄTIMEN KIINNITYSRUUVIA, SISÄLLÄ PIENIÄ OSIA !!!

Takuu 2 vuotta, vaadimme ostokuitin kopion ja kelan kokonaisuudessaan, lähetyskulut maksaa lähettäjä, jos itse kompuroit niin voidaan veloituksetta koettaa teflonpenkissä suoristaa, mutta lähetys ja vastaanottokulut sinun piikkiin tällaisessa tapauksessa. Jos tuonti putiikkiin ja nouto putiikista, niin silloin ei kuluja. Oikeasti tuo suoristelutakuu voi olla vaikka 5-10 ... vuotta, mutta mistä sitä koskaan tietää milloin kauppias siirtyy sellaiseen perhostelupaikkaan missä huoltoja ei tarvitse tehdä. Varastoimme rajoitetusti tämän kelan varosia. Säilytä kela turvallisessa paikassa ja tee tarkastukset säännöllisesti, kuivaa kelasi aina kalastusreissun jälkeen ja tarkista ettei kelan ulkopuolella olevat osat ole löystyneet kiinnityksistään, näin menetellen kelasi kestää vuosikausien kalareissut. Hiekka on kelan surma, älä koskaan laita kelaa sellaiseen paikkaan missä hiekkaa voi päästä kelan sisälle. Takuu ei korvaa hukattuja osia.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
tel. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Business ID: 1007918-9