Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED

Startsidan > Nya produkter / åter i lager

Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED
Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED
Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED
Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED
Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED
Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED
Tuotekoodi
111221
Toimituskulut alk.
4,00 €
3,23 € MOMS 0,00 %
st

Tuote 111221. Varaudu sähkökatkoksiin !!! Dynamolamppu, oivallinen lojumaan piironginlaatikossa, ei tarvitse vaihtaa paristoja. Dynamolamppu sähkökatkoksien varalle, retkeilyyn jne ... 3 x superkirkas LED. Sisäinen pitkäikäinen backup paristo,  HUOM ! Liikuttele ("pumppaa") kahvaa rauhallisesti. Vaikka lampun akku olisi jostain syystä tyhjä, toimii lamppu jo pelkästään sillä energialla mitä se saa sähkögeneraattorin pyörimisellä aikaiseksi. Jos kytkin on OFF asennossa ja kun pumppaat, kirkastuvat LED valot generaattorin pyörimisen ajaksi kuten jos sisäinen akku olisi tyhjä, jos puolestaan olet laittanut kytkimen ON asentoon toimii lamppu sisäisten paristojen avulla.  Tarkoitettu "varakäyttöön" "silloin tällöin käyttöön", emme ole testanneet särkyykö jos pumppaa "hullunlailla" nopeasti ja voimalla, mutta otaksumme että muoviset hammasrattaiden rakenteet särkyvät silloin jossain vaiheessa  renkutusta, eli tällä on toimii myytäessä takuu.  Normaalikäytössä kestää kyllä. Tämä ei ole lelu eikä tarkoitettu lasten käytettäväksi.

Aivan sikaoivallinen lampuksi jonka sitten unohtaa johonkin laatikkoon tai veneeseen tai ulkoilutakin taskuun tai kalastukamppeiden varastoon tai ulko-ovenpieleen roikkumaan tai ... ja toimii sitten kun sitä tarvitsee.

Sisäinen pitkäikäinen backup paristo,  HUOM ! Liikuttele ("pumppaa") kahvaa rauhallisesti. Vaikka lampun akku olisi jostain syystä tyhjä, toimii lamppu jo pelkästään sillä energialla mitä se saa sähkögeneraattorin pyörimisellä aikaiseksi. Jos kytkin on OFF asennossa ja kun pumppaat, kirkastuvat LED valot generaattorin pyörimisen ajaksi kuten jos sisäinen akku olisi tyhjä, jos puolestaan olet laittanut kytkimen ON asentoon toimii lamppu sisäisten paristojen avulla.  Tarkoitettu "varakäyttöön" "silloin tällöin käyttöön", emme ole testanneet särkyykö jos pumppaa "hullunlailla" nopeasti ja voimalla, mutta otaksumme että muoviset hammasrattaiden rakenteet särkyvät silloin jossain vaiheessa  renkutusta, eli tällä on toimii myytäessä takuu.  Normaalikäytössä kestää kyllä. Tämä ei ole lelu eikä tarkoitettu lasten käytettäväksi.

Teimme poikkitieteellisen kokeen lampulla ... Laitoimme valot päälle ja kokeilimme kauanko kestää ennenkuin valo ei riitä lukemiseen säkkipimeässä. Tuolla menetelmällä keskiarvo on noin 10 tuntia. Kun valo sammutettiin taas 12 tunnin ajaksi, elpyivät paristot ja taas pystyi lukemaan monta tuntia. Eli jos käyttö olisi jaksottaista saat jo pelkillä paristoilla valoa todellä pitkän sähkökatkoksen ajaksi ! Ja pumppaamalla sitten lisää.

Toimii myytäessä takuu, lue käyttöohje.

tech

Katso myös

Suojalasit kirkas linssi, UV 400 suoja
Tuote SSJ24403. Suojalasit kirkas linssi, UV 400 suoja. Perusmallin suojalasit yleissuojaukseen "nopeasti eteneviä pieniä hiukkasia varten", eli kun hiot jotain tms... 
5,50 €
Laitekotelo 20 musta, muovia kiinnityskorvakkein
Tuote 109132. Laitekotelo 20 musta, muovia kiinnityskorvakkein. Ulkomitat : 36.5 mm x 90 mm x 115 mm, sisämitat: 33 mm x 83 mm x 109 mm. Kansi kiinnitetään ruuveilla, samat... 
5,50 €
Paristonpidin 9V patterille paristo mahalleen, terästä 4 ruuvinreikää
Tuote 114690. Paristonpidin 9V patterille paristo mahalleen, terästä 4 ruuvinreikää. Leveys alhaalta n. 25 mm, korkeus n. 19.5 mm. 
0,80 €
Paristonpidin 9V patterille paristo vaakaan kyljelleen, terästä 2 ruuvinreikää
Tuote 114689. Paristonpidin 9V patterille paristo vaakaan kyljelleen, terästä 2 ruuvinreikää. Leveys alhaalta n. 17 mm, korkeus n. 28 mm. 
0,80 €
Pieni koodilukko nimitarralla
LOPPUU KUN LOPPUU !!! 
0,80 €
norm.
2,00 €
Blueshuuliharpun säilytys pussukka
Tuote 101965. Nahkainen blueshuuliharpun säilytyspussukka, suojaa huuliharppua naarmiutumiselta ja lialta. 
2,85 €
Paristoneppari neppariliitin suora "tavallinen" johdot n. 150 mm
Tuote 103836. Paristoneppari neppariliitin suora "tavallinen" johdot n. 150 mm. 9V paristolle ja monille muille samoilla kontakteilla oleville paristonpitimille. 
0,30 €
Förstoringsglas med pannband two LED model 1
LED lampun saa irti ja voi käyttää tavallisena lamppuna !!! 
17,00 €
Digitaalinen pienoisvaaka taskuvaaka kirjevaaka digitaalivaaka MH-500 500g tarkkuus 0.1g
Digitaalinen pienoisvaaka erittäin helppokäyttöinen. Mittausalue 500g asti, tarkkuus 0.1g. 
10,00 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9