kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

LP-stil gitarr byggsats set modell A Mahognykropp

Startsidan > Gitarrdelar gitarrtillbehör Instrumentbygge tillbehör > Gitarrdelar gitarrtillbehör OL / SPG / Boston > Kitara-aihio paketit

LP-stil gitarr byggsats set modell A Mahognykropp
Tuotekoodi
SKT323778
I lager
0 st
Toimituskulut alk.
250,00 €
201,61 € MOMS 0,00 %
st

Tuote SKT323778. LP-stil gitarr set modell A Mahognykropp, mahognyhals, Pau Ferro fingerplatta, 2 x Humbucker.

De mycket populära paketet med gitarrmellanrum, som innehåller praktiskt taget all mekanik och trädelar du behöver, inklusive strängarna, verkar komma med en bit sandpapper och tenn.

Trädelar kräver slipning, hoppning, layout, experiment, det kan också vara så att pojkar ibland har maskinverktyg ur handen och någonstans kan det finnas en liten strimma / gap / hål etc. som egentligen inte borde vara där, men övergripande trädelar och mekanik är mycket OK i det här prisklassen.

Med andra ord förhindrar inte eventuella streck etc. produktionen av en funktionell produkt, och förpackning och slipning kommer att lyckas. Blad oformade, LP- och FV-blad formade måttligt. Man kan känna till att trädelar på samma nivå som DR-delar halsar och stammar, kanske till och med lite renare. Dessa är också hem till Kina.

-----

Färger / kornmönster på träd osv ... kan skilja sig från exemplen nedan.

-----

Rekommenderas endast för de som har byggt mer, inte t.ex. innehåller djupgående monteringsanvisningar och inte kopplingsschema för mikrofoner.

------

Platt kroppsgitarr i LP-stil med två humbuckers och en fast nacke. kropp: mahogny

hals: mahogny

tangentbord: Pau Ferro

mekanik: krom

mikrofoner: 2 x humbucker, krom

Dessa riktar sig till mer erfarna byggare eller i byggande i skolor / kurser där det finns vägledning och nödvändiga verktyg. Dessa har inga ritningar eller monteringsinstruktioner. Rekommenderas inte för nybörjare.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9