Auton takaluukun vetosolenoidi trunk release kit

Etusivu > Uudet tuotteet

Auton takaluukun vetosolenoidi trunk release kit
Auton takaluukun vetosolenoidi trunk release kit
Auton takaluukun vetosolenoidi trunk release kit
Auton takaluukun vetosolenoidi trunk release kit
Tuotekoodi
STK22195
Toimituskulut alk.
27,00 €
21,77 € ALV 0,00 %
kpl

Tuote STK22195. Auton takaluukun vetosolenoidi trunk release kit. Takaluukun avaussolenoidi takakontin solenoidi takaluukun avaus sähköisesti, takaluukun avaus solenoidilla. Voimakasvetoinen solenoidi. Käyttö monenlaisiin vetosovelluksiin missä tarvitaan voimakas nopea veto. Vedon pituus muutama cm. Teräsvaijeri. Piuhanpätkää ym. kiinnikettä mukana, myös painonappi. Vain 12V järjestelmiin. Ei toimi "pikku" pattereilla tms. Vaatii toimiakseen paljon virtaa. Ei saa missään olosuhteissa jättää virtaa päälle  jatkuvasti, käämit palaa niin että pätkähtää ja solenoidi kuumuu aivan kauheasti. Auton takaluukun solenoidi. Englanninkieliset ohjeet.

Solenoidin ohminen vastus on vain noin 0.3 ohmin luokkaa, jokainen voi kuvitella kuin voimakkaasti solenoidi vetäisee kun akussa on kunnon lataus ja se pystyy syöttämään tarpeeksi virtaa vetohetkellä kun kuormana on likimain oikosulku. Veto on hyvin nopea ja voimakas, sietää varoa kun kokeilee.

Tee kunnon liitokset johtoihin. Maadoita hyvin. Vetohetkellä virrankulutus on suuri ja huonoihin liitoksiin jää helposti muutama volttikin. Jos solenoidi vetää "laiskasti" silloin virtalähteesi ei pysty syöttämään tarpeeksi virtaa solenoidille ja kun vaikka mittaat jännitteen solenoidin navoista voi se olla vain muutamia voltteja.

Suosittelemme ehdottomasti kytkemään solenoidin sulakkeen kautta. Teoreettinen sulakkeen arvo olisi 40A, mutta koska veto on nopea, nappia painetaan vain hetki ja piuhoihin jää jännitettä kannattaa käyttää niin pieniarvoista sulaketta kuin vain pystyy, vikatilanteessa se sitten palaa poikki nopeasti. Aloita sulakearvon kokeilu vaikkapa 10A sulakkeella. Jos pidät liian isoa sulaketta ei sellaisesta ole mitään hyötyä mahdollisessa vikatilanteessa.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9