kitaran virityskoneistot
otelautanauhat
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhorasia omalla kaiverruksella pienten perhojen rasia alumiini / muovi

Startsidan > Ossilehti Fishing® fiskeutrustning > Fly boxes och övriga

Perhorasia omalla kaiverruksella pienten perhojen rasia alumiini / muovi
Perhorasia omalla kaiverruksella pienten perhojen rasia alumiini / muovi
Perhorasia omalla kaiverruksella pienten perhojen rasia alumiini / muovi
Perhorasia omalla kaiverruksella pienten perhojen rasia alumiini / muovi
Tuotekoodi
SLT21872
Toimitusaika alk.
5-7 dagar
Toimituskulut alk.
18,50 €
14,92 € MOMS 0,00 %
st

Tuote SLT21872. Perhorasia omalla kaiverruksella pienten perhojen rasia alumiini / muovi. Kotelon pintaan mahtuu maksimissaan noin 50 mm x 80 mm kuva jos kuvasuhde on ollut oikea alkuperäisessä .jpg kuvassa. Jos kuvasuhde on eri silloin jompi kumpi mitta määrää maksimin. Resoluutio pitää olla 150 pixeliä/tuuma tai parempi. Käyttöohjeissa asiaa kuvan lähettämisestä.

Koska ohut alumiinipinta on täysin sileä, näkyy siinä pienikin painauma, tuotteessa voi olla hyvin pieniä liki huomaamattomia painautumia (ei naarmuja), niillä ei ole vaikutusta tuotteen käytettävyyteen. Paljon isompia jälkiä saat aikaan kun pidät perhorasiaa taskussa.

1. Kuvan pitää olla heti kerralla rajattu niin kuin asiakas sen haluaa. (Emme rajaile sitä sen enempää, skaalaamme vain että mahtuu kotelon kanteen).
2. Kuvan resoluution tulee olla 150px/tuuma tai parempi. (Ei nyt kuitenkaan kannata liioitella 300px/tuuma on jo todellakin riittävän suuri).
3. Emme ota kantaa kuvan laatuun jne ... vaan kaiverramme sen sellaisenaan koteloon.
4. Käytämme kaiken taitomme jotta lopputulos olisi erinomainen, kauppaa ei voi perua vaikka asiakas ei olisi tyytyväinen lopputulokseen koska tuote on tehty varta vasten tilauksesta ja käytetty asiakkaan toimittamia valmiita kuvamateriaaleja.
5. Mahdollinen teksti lisätään käyttämällä Arial fonttia. Tekstiä ei lisätä kuvan päälle vaan kuva skaalataan sen verran että tekstin saa mahtumaan kohtuullisen kokoisena kuvan alapuolelle tai kuvan oikealle sivulle.
6. Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut sen, saat paluupostissa tilausnumeron, lähetä email osoitteeseen tilaukset(at)spelektroniikka.fi ja liitä siihen kuva sekä kirjoita mailiin mahdollinen teksti ja muista laittaa saamasi tilausnumero mukaan jotta voimme kohdistaa tilauksesi oikealle tilaajalle. HUOM !!! Kuvan tulee olla liitetiedostona ei upotettuna mailiin !!! Kaiverruksen toimitusaika on noin 5 - 7 työpäivää eli painokelpoisen kuvan saapumisesta se postitetaan noin 5 - 7 työpäivän kuluessa. Hätähousuille tiedoksi, jos kuva saapuu esim. Perjantaina kello 14.00 jälkeen katsotaan saapumisajaksi seuraava arkipäivä eli normaaliviikkona maanantai.

Koko n. 74 x 11 x 20 mm. Paino n. 60g. Laserkaiverrus näkyy tällaisessa tummemmassa pinnassa paremmin kuin kirkkaassa pinnassa. Ei niin riippuvainen valon tulokulmasta eikä valaistuksen voimakkuudesta kuten vaaleiden pintojen kaiverrus.

Nuo toffelot mihin perhot tökitään on sellaista aika pitkälle samankovuista foamia kuin muissakin kaupallisissa malleissa on. Kiinnitys koteloon on myös samanlainen kuin muillakin valmistajilla eli 3M todella pitävällä liimalla varustettu tarra. Koukku-uria ei ole. Erittäin käytännöllinen ja edullinen pienten perhojen säilytysrasia, mistäpä muualta saisi tähän hintaan alumiinikuorisen perhorasian jonka sisuksen liimailu on vieläpä tehty Suomalaisena käsityönä.

tech

Katso myös

Messinkikuulat kuulapäät TFH® 2.8mm 7/64" 20kpl väri FLUO Red
Tuote 110242. Messinkikuulat kuulapäät TFH® 2.8mm 7/64" 20kpl väri FLUO Red. Messinkisiä kuulapäitä perhokoukkujen painotukseen. Painoissa oleva... 
1,50 €
Perhokoukku VSTFH-3769 uppoperhokoukku
Tuote 100040. Perhokoukku VSTFH-3769 uppoperhokoukku. Paksulankainen perhokoukku suosittu mm. nympheissä ja yleisesti uppoperhoissa. Alasilmällinen, 2X... 
alkaen
2,53 €
BH Pheasant tail brown hackled
Tuote 105344. BH Pheasant tail brown hackled. Perhojen kuvat ovat havainnollistamiskuvia, perhon värisävyt, kiilto, ulkomuoto jne ... saattavat poiketa todellisesta. Perhoista... 
1,11 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9