kitaran virityskoneistot
otelautanauhat
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Viidakkokukon niska Super Grade Quality

Startsidan > Ossilehti Fishing® fiskeutrustning > Sulat ja höyhenet perhonsidontaan jne .. > Viidakkokukko niska Super Grade Quality

Viidakkokukon niska Super Grade Quality
Tuotekoodi
114523
Toimituskulut alk.
Ei mitään tietoa milloin tulee lisää, kasvattaja ilmoitti että on täysin ylikuormitettu tilausten kanssa johtuen Intian alettua sakottamaan myyjiä laittomista viidakkokukkokaupoista ja toimittaa tällä hetkellä tehtaille ja jos jotain jää, niin sitten vanhoille asiakkaille jne ... eli ollaan ravintoketjussa aika alhaalla.

Tuote 114523. Viidakkokukon niska Super Grade Quality. Parasta mitä rahalla saa ... Super Grade Quality viidakkokukon niska. Lohiperhoihin, streamereihin poskina / silminä jne ... Jassidissakin niitä pieniä silmähöyheniä jne ... jne ...Lintu on tarhattu EU:n alueella, ei voi myydä EU:n ulkopuolelle. Sama tarhaaja kuin muillakin Suomessa myytävillä "laillisilla" Viidakkokukoilla, otettiin mekin näitä myyntiin kun aina välillä kysellään ... Uusi erä tilataan marraskuun lopulla !!! Kuvat jätetty näkyviin vaikka niska olisikkin loppu, jos loppu, silloin se ei näy ostoskoriin valittavissa tuotteissa.

Super Grade malli 1 iso kuva

Super Grade malli 2 iso kuva

Super Grade malli 3 iso kuva

Super Grade malli 4 iso kuva

Super Grade malli 5 iso kuva

Luokituksen tekee kasvattaja, ei kauppias. Kasvattajatodistus (aitoustodistus) mukana.
tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9