Laser marking to soft materials

Main Page > Laser marking to soft materials


Kaiverruksia, merkkauksia ja leikkauksia


!!! Emme merkitse emmekä pysty leikkaamaan alumiinia / terästä / kuparia / messinkiä / kultaa / pronssia jne ... !!! Toimitusaika tyypillisesti 5 - 7 työpäivää.
----------
Alla vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin selityksiä lisätään sitä mukaan kun asiaa ilmenee.
Lue tämä sivu kokonaan, niin tiedät todennäköisesti pystymmekö tekemään haluamasi kaiverruksen
Emme tee toisten omistamien tuotemerkkien kopiointikaiverruksia / leikkauksia jne ...Työn tilaajalla on täysi vastuu tekemämme kuvan / kuvion / logon / tekstin jne ... kohdalta tarvittaessa osoittaa että hänellä on täysi oikeus ko. kuvan / kuvion / logon / tekstin jne ... käyttöön.
----------
Paljonko maksaa ?Koska laserkaiverrus tai leikkaus yksittäistapauksissa ei suinkaan ole aivan yksiselitteistä, hinnat voivat vaihdella. Huomaa että teemme todellakin vaikka vain yhden kappaleen !!!
!!! Laminoituja simpukkalevyjä voi leikata !!!
!!! MOP tai Abalone materiaaleja ei voi leikata laserilla koska ne palavat reunoilta, johtuen niiden paksuudesta !!!
Alla tyypillisiä likimain paikkaansa pitäviä asioita yksittäisten uniikkikappaleiden teossa.
- valmiista .cdr tai muusta vektorigrafiikka originaalista aloituskustannukset 40€ / sis alv
- katkaisuviiva punainen hairline, kaiverrusviiva musta, sinistä väriä ei saa olla viivoissa
- jos katkaistaan, täytyy kuvan olla vektorigrafiikkaa, kaiverrukseen käy tarkka jpg:kin
- jätä irrotettavien kappaleiden reunaviivojen väliin pieni rako ettei viivat osu toistensa päälle
+ mahdolliset materiaalikustannukset
+ mahdollinen koneaika paksun tai ison kappaleen leikkauksissa / kaiverruksissa
+ postikulut
- jos asiakas toimittaa materiaalin, mukaan riittävän suuri harjoituskappale samaa ainetta samalla pinnoituksella
- kappaleen suuruus / materiaali vaikuttaa hintaan = aikaa kuluu (kova materiaali / iso koko = suuri hinta)
- kuva joka ei ole formaatissa jota voi helposti ja mittatarkasti skaalailla, voi aiheuttaa ongelmia tarkkuuden kanssa, mutta ei kuitenkaan aina kuitenkaan estä työn onnistumista.
----------
Jos sinulla on jokin kysymys asiaan liittyen, tai haluaisit tietää kustannukset esim. yhdelle erikoiselle kuvallesi/logolle jne... laita kuva liitteenä ja selvitys kuinka suuri kuvan pitäisi olla ja mikä materiaali. Varastossamme sekalaisesti erillaisia ei metallisia kaiverrukseen sopivia materiaaleja.
----------
Jos haluat kaiverruksen johonkin omaan esineeseen, pitäisi tietää mikä pintakäsittely siinä on, eloksoituun alumiiniin tulee hyvä (valkoinen) jälki, pulverimaalattuihin alumiineihin siedettävä (maali leviää aavistuksen verran) jne...Akryyli soveltuu hyvin laserkaiverrukseen ja leikkaukseen.ABS - voi leikata, mutta sulaa kylläkin hieman hallitsemattomastiPVC kaiverruslevyihin voi kaivertaa oikein hyvin siten että kaiverruksella puhkaistaan päällimmäinen ohut kerros. (Ko. levyt kuvasto 2009, sivu GP19 esim. nimilattana jne... ),mutta ne pitää katkaista muotoon mekaanisesti. Emme laser leikkaa ko. levyä = sotkee koneen pahanpäiväisesti.
PVC -kitarapleksit, emme kaiverra / leikkaa laserilla, johtuen kerrosten paksuudesta = sotkee koneen pahanpäiväisesti.
Peiliakryylilevyt mm. kitaroihin, mainoksiin jne... (oikea peilipinta laminoitu akryylin taakse), voi laserleikata hyvin ja kaivertaa mm. taakse peilikuvana jolloin kaiverrusjälki ei kulu ollenkaan käytössä, esim. LED:illä voivalaista levyn takaapäin jolloin kaiverrettu kuvio erottuu erittäin selvästi, toinen paljon mainoksissa käytetty tyyli on "tussata" tai maalata kaiverrusjälki täyteen jollain esim. valoa läpäisemättömällä värillä jolloin kaiverrusjälki erottuu hyvin.
----------
Emme tee sarjatuotantoeriä.
----------
Emme pysty laserkaivertamaan esim. kitaran lapaan ...
----------
Tiedustelut:info (at) spelektroniikka.fi
----------

!!! LASERKAIVERRUSTARJOUS !!!

Meille on jostain kertynyt kuvan mukaista mustaksi eloksoitua metallilevyä (alumiinisekoite?),koko 100 x 260 mm, kaiverrusala (täyskuva) n. 90 x 210, voi kaivertaa tietenkin milteipäästä päähän, mutta levyssä on reikiä kulmissa, laidoilla voi olla pieniä naarmuja.Kaiverramme tähän levyyn kuvan aloituskustannusten hinnalla, eli 40.00 eur (sisältää levyn). Niin kauan kuin levyjä riittää. Tee kuva tulostuskokoon kun tilaat.
----------
Puutaulu valokuvasta ? Kaiverramme valokuvia koivuvaneriin, kuvan koko noin 1 cm pienempi kuin irrotetun polttoleikatun vanerin koko. Alempana esimerkkihintoja erikokoisille levyille. Lähettämäsi kuva tulee olla .jpg muodossa, joko värikuva tai harmaasävykuva.
----------
Kuva voi tietenkin muodostua monestakin kuvasta, kunhan ne on kaikki yhtenä kuvana siten ettei niitä joudu sommittelemaan erikseen valitsemallesi pinta-alalle. Mitä tarkempi kuvasi on, sitä parempi, mutta voisi sanoa että minimi on 150 pixeliä / tuuma jos kuvan koko on kutakuinkin 20 x 25 cm. Eli tuosta isommilla kuvilla saisi tarkkuus olla suurempi, mutta ei sekään aina niin ehdottoman varmaa ole. Vanerin nimellispaksuus n. 0.8mm. Tällaista vaneria saa itse leikattua esim. keittiösaksilla.
----------
Puu on elävä materiaali ja sen pinnassa esiintyy monimuotoisia värieroja jotka elävöittävät kaiverrettua kuvaa.
----------
Vaneriin kaiverruksen hinta on 0.15 eur / cm² / sis. alv yli 250 cm² - 500 cm² levyn raakakoko.Vaneriin kaiverruksen hinta on 0.12 eur / cm² / sis. alv yli 500 cm² - 1400 cm² levyn raakakoko.Teemme myös pienempiä kuvia, tällöin aloitus 40€ + materiaali.
Vanerin maksimikoko 300 x 400 mm.Toimituskulut lisätään.
----------
Koska kuva muodostuu höyrystämällä materiaalia puun pinnasta pois, pinta on "palanut" ja siitä irtoaa ainejäämiä kun sitä hieroo. Jos haluat, voit suojata pinnan kevyesti mattalakalla. Jos laitat paljon lakkaa pintaan korostuvat tummimmat osat valon heijastuessa niistä.

No products found

tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
tel. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Business ID: 1007918-9