SP-Elektroniikka ... Pienen puuhastelijan asialla jo vuodesta 1984

Perhovavat, vapaputket Ossilehti Fishing

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Perhovavat, vapaputket Ossilehti Fishing

 

Pohjois -Suomen erämessujen hittituotteemme !!! Vapojamme testasivat myös Suomen perhokalatusshuiput eikä negatiivista kommenttia löytynyt. "Hyvä vapa, rauhalliselle heittäjälle, WF siima toimii parhaiten" !!! Tämänhän toki tiesivat jo entuudestaan kaikki Ossilehti vavan hankkineet.

Suomen halvimmat ja laadukkaimmat täyshiilikuituiset perhovavat ?
(Ossilehti) OL -Fishing aloitti perhovapojen myynnin syksyllä 2009, (tällöin OL -Fishing ei vielä ollut SP-Elektroniikan rekisteröimä kalastustarvikekaupassa käytettävä aputoiminimi). Pitkällisten testikalastusreissujen lopuksi päädyimme "Ossilehdeksi" ristityn perhovapasarjan myyntiin ottamiseen.
Olemme testanneet, testauttaneet ja testaamme jatkuvasti kelojamme, vapojamme ja muita tuotteita luonnon olosuhteissa reissuillamme. Mukana on useasti alan ammattihenkilöitä ja harrastajia jotka ovat viettäneet huomattavan pitkän ajan elämästään kalastuksen ja eräelämän parissa.
Vavat on tehty meidän valitsemiemme jäykkyysominaisuuksien mukaisiksi. (Valinnanvapautta olisi ollut vaikka millä mitalla). Kyseisiä perhovapoja myydään ympäri maailman eri tuotemerkeillä, tehdas tekee näillä samoilla spekseillä vapoja useille eri tuotemerkkien omistajille. TFH, Two Flying Herrings, Ossilehti Fishing ja OL ovat SP-Elektroniikan omistamia tuotemerkkejä.
Suorat tehdasostot mahdollistavat erittäin kilpailukykyiset myyntihinnat. (Tosin ostomäärämme ovat pieniä ja kohonneet valmistus ja kuljetuskustannukset ottavat osansa).
Tämän laatuluokan vapojen hinnat monilla euroopassa myytävillä tuotemerkeillä ovat yleisesti huomattavasti, jopa kaksi tai kolme kertaa kalliimpia. Muistathan että olkoon valmistaja kuka tahansa, (vaikka OL -Fishing / SP-Elektroniikka) ei heidän ilmoittama vapaluokka välttämättä tarkoita sitä, että siima joka on tarkoitettu samaan luokkaan olisi sinun mielestä mukavin käyttää. Monesti ilmoitettua vapaluokkaa seuraava painavampi siimakoko tuntuukin miellyttävämmältä käyttää, mutta tämäkin on sitten jälleen se makuasia... Asiaanhan vaikuttaa myös siiman muoto ym. ym.

Aikojen alussa oli olemassa sivu missä oli paljon hyödyllistä asiaa vavan mittauksista ja vieläpä Suomeksi. Valitettavasti sivu ei enään ole toiminnassa. Onneksi vielä on tuo pdf jäljellä.    Perhovan mitoitusta pdf muodossa   
Tässä lisätietoa Englanniksi  Testing 1    Testing 2
----------
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistamiskuvia, värisävyt, kiilto, ulkomuoto jne ... saattavat poiketa hieman todellisesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen perusominaisuuksiin. Ilmoitetut painot ja mitat noin painoja ja mittoja. Tuotteen värisävy voi luonnossa olla hieman erillainen kuin nettisivujemme kuvassa.

Perhovapa Ossilehti Fishing® Red Whip 8'1" LW 5# lasikuitu
113056
Tuote 113056. Perhovapa Ossilehti Fishing® Red Whip 8'1" LW 5# pintavärjätty lasikuitu. Todellinen ruoska, vapa... 
140,00 €
Lohivapa 13'7" perhovapa Ossilehti Fishing® Salmon LW 9/10#
113057
Tuote 113057. Lohivapa 13'7" perhovapa Ossilehti Fishing® Salmon... 
260,00 €
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3# ultrakeveään kalastukseen
104014
Ultrakeveään perhokalastukseen vain erittäin harjaantuneelle perhokalastajalle ! 
95,00 €
Vapaputken päät (setti), alumiinia keltapassivoitu Ossilehti Fishing®
102732
Tuote 102732. Vapaputki perhovapaputki, vain meiltä !!! Tee itse todella helposti laadukas, "yliajon" kestävä sikasiisti... 
20,00 €
Liimapintainen ohut "huopakangas", Green Ossilehti Fishing®
104301
Tuote 104301. Ossilehti Fishing® Liimapintainen ohut "huopakangas", Green. Noin 230 - 250 mm x 1000 mm. Tämä "Jalokiven" vihreä ohut... 
12,00 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9