ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Haavit, vapauttimet, puukot, puntarit

Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Tuotekoodi
113534
Varastossa
0 kpl
39,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Tuote 113534. Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing. Laadukas tuote. Kevyttä ja sitkeää 7075 alumiinia, neliosainen. Kokonaispituus noin 140 cm, paino n. 430g. Täysmessinkinen lukitsintappi ei litisty käytössä. Neopreenipussi + karkuremmi. Samanlainen toimitaperiaate ja mekanismi kuin mm. Simms Wading Staff kahluusauvalla, katso käyttöohje lisätiedoissa. Käyttöohje on myös kahluusauvan mukana.

Käyttöohje:
Oikaise sauva pitäen kahvasta kiinni jolloin palat ovat vielä "irrallaan" alaspäin, vedä ylimmäistä liikkuvaa palasta alaspäin jolloin osat kiinnittyvät toisiinsa ja kahvaosassa oleva täysmessinkinen lukitsin lukitsee sauvan käyttöasentoon. Kasaus: Paina lukitsinta, työnnä ylin liikkuva osa kahvaan kiinni ja kasaa sauva, älä käytä liiallista voimaa, sisällä kulkevan muovitetun teräsvaijerin tulee mennä helposti mutkalle kun sauva kootaan. Varo messinkisen kierreosan liiallista sivuttaisvääntöä. Harjoittele kokoonpanoa ja kasausta muutamia kertoja niin hoksaat idean.
Teräsvaijerin ja messinkisen säätimen krimppausliitos on suojattu paksulla kutistesukalla joka estää tehokkaasti messinkiosan pään menemisen vahingossa alemman putken keskireiän sisään kun sauvaa kasataan.

Sauvan sisällä olevan teräsvaijerin tiukkuutta voi säätää yläosassa olevalla messinkisellä kierreosalla jos tarvitsee. Säädä varovasti, älä käytä työkaluja säätöön.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com