ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Haavit, vapauttimet, puukot, puntarit

Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing
Tuotekoodi
113534
39,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Tuote 113534. Kokoontaittuva kahluusauva Ossilehti Fishing. Laadukas tuote, kuulunut valikoimiimme jo vuosia. Kevyttä ja sitkeää 7075 alumiinia, neliosainen. Kokonaispituus noin 140 cm, paino n. 430g. Täysmessinkinen lukitsintappi ei litisty käytössä. Neopreenipussi + karkuremmi. Samanlainen toimitaperiaate ja mekanismi kuin mm. Simms Wading Staff kahluusauvalla, katso käyttöohje lisätiedoissa, sisältää takuuseen liittyvän rajoituksen. Käyttöohje on myös kahluusauvan mukana.

Käyttöohje: Tuote 113534

Oikaise sauva pitäen kahvasta kiinni ja nostamalla käsi ylös niin korkealle että palat ovat vielä "irrallaan" kärkiosa alaspäin kohti maata, vedä ylimmäistä liikkuvaa palasta alaspäin jolloin osat kiinnittyvät toisiinsa ja kahvaosassa oleva täysmessinkinen lukitsin lukitsee sauvan käyttöasentoon.
Kasaus: Pidä sauvaa suorassa ylöspäin kahvasta kiinni kärkiosan osoittaessa maahan. Paina lukitsinta, työnnä ylin liikkuva osa kahvaan kiinni ja kasaa sauva, älä käytä liiallista voimaa, sisällä kulkevan muovitetun teräsvaijerin tulee mennä helposti mutkalle kun sauva kootaan. Varo messinkisen kierreosan liiallista sivuttaisvääntöä. Harjoittele kokoonpanoa ja kasausta muutamia kertoja niin hoksaat idean.
! Takuu ei korvaa katkennutta messinki kierreosaa. Koska se ei katkea muuten kuin väärällä kokoamisyrityksellä ja liiallisella väännöllä !
Teräsvaijerin ja messinkisen säätimen krimppausliitos on suojattu paksulla kutistesukalla joka estää tehokkaasti messinkiosan pään menemisen vahingossa alemman putken keskireiän sisään kun sauvaa kasataan suojaten tehokkaasti mm. kierreosaa vääränlaiselta kokoamisyritykseltä.
Sauvan sisällä olevan teräsvaijerin tiukkuutta voi säätää yläosassa olevalla messinkisellä kierreosalla jos tarvitsee. Säädä varovasti, älä käytä työkaluja säätöön.

tech
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com