ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Siirtokalvo Inkjet vaaleille tekstiileille T-paidat bändipaidat jne ... A4 5kpl

Main Page > Parts for musical instruments > Soitinrakennustarvikkeet Boston / SPG > Decals

Siirtokalvo Inkjet vaaleille tekstiileille T-paidat bändipaidat jne ... A4 5kpl
Siirtokalvo Inkjet vaaleille tekstiileille T-paidat bändipaidat jne ... A4 5kpl
Siirtokalvo Inkjet vaaleille tekstiileille T-paidat bändipaidat jne ... A4 5kpl
Product code
115138
Amount
1 pcs
Delivery costs from
6,00 €
4,84 € VAT 0,00 %
pcs
Tuote 115138. Siirtokalvo Inkjet vaaleille tekstiileille T-paidat bändipaidat jne ... A4 5kpl. Jälleen yksi lisä TEE-SE-ITSE puuhastelijan tuotevalikoimaan. Toimii puuvillalle ja puuvillasekoitteille ja monille muillekkin materiaaleille. Ei kannata kuitenkaan kokeilla keinokuiduille kun ne sulavat. Kokeilimme myös paperiin ja metalliin, paperiin jäi hyvin metalliinkin jäi kiinni, mutta saa olla kyllä tarkkana lämmitysten kanssa että jää kiinni joka paikasta. Kun tarra on kiinni paidassa on se kyllä aivan oikean tarran tuntoinen. Tarkkapiirtoinen. !!! Katso lisätiedot !!!

Tulostusasetukset tyypillisesti valokuva / kalvo. Taas sama asia kuin kaikilla kalvoilla, mitä parempi originaali sitä parempi siirtokuva. Muista tulostaa peilikuvana. Leikkaa kuva, jätä muutamia millimetrejä kuvan yli. Jos leikkaat aivan kuvan reunoja pitkin, tahtoo väri tulla "yli" reunasta ja tekee hieman epätasaisen reunajäljen. Teräviä kulmia ei kannattane jättää leikkauseen, koska sellaisesta kulmasta voi tarra alkaa rispaantumaan helposti. Laita silitysrauta puuvilla asentoon tai oikeastaan täysille, älä käytä höyryä. Pujota esim. Silityslauta paidan sisään siten että vain yksi kangaskerros on painettavassa kohdassa. Laita laudan päälle joku kova lämpöä kestävä levy. Tuo silityslauta ei ole suinkaan pakollinen kunhan siellä välissä on joku lämpöä kestävä sileä levy. Aseta kuva tulostuspuoli paitaan päin, laita kuvan ja silitysraudan väliin paperi tai oikeastaan silikonikäsitelty paperi olisi paras. "Lukitse" kuva painamalla silitysraudalla hetki kuvaa, sen jälkeen voit jatkaa painelemalla tai varovasti silittämällä, silitysaika on aivan kokeilujen varassa. Ehkä 30s - 1 min puolikkaassa A4, mutta ei sekään ole varmaa. Anna jäähtyä aivan kylmäksi, irrota suojakalvo varovasti koko ajan vetäen. Kestää käsinpesun. Ei saa silittää tarran puolelta.
Käyttöohjeet

Soveltuvuutta tulostimellesi ei tiedä etukäteen se selviää vain kokeilemalla.Tuotteen käyttö vaatii harjoittelua ja malttia jotta saisit kuviensiirron onnistumaan hyvin.Tarkista tulostimen käyttöoppaasta tai valmistajalta että tulostin toimii tällaisilla materiaaleilla. Emme ota vastuuta miten tuote käyttäytyy tulostimessasi ja soveltuuko vai eikö tuote sovellu tulostimellesi. Käyttö omalla vastuulla.
tech

See also

tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
tel. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Business ID: 1007918-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com