ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhovavat, vapaputket Ossilehti Fishing

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Perhovavat, vapaputket Ossilehti Fishing

 

Pohjois -Suomen erämessujen hittituotteemme !!! Vapojamme testasivat myös Suomen perhokalatusshuiput eikä negatiivista kommenttia löytynyt. "Hyvä vapa, rauhalliselle heittäjälle, WF siima toimii parhaiten" !!! Tämänhän toki tiesivat jo entuudestaan kaikki Ossilehti vavan hankkineet.

Suomen halvimmat ja laadukkaimmat täyshiilikuituiset perhovavat ?
(Ossilehti) OL -Fishing aloitti perhovapojen myynnin syksyllä 2009, (tällöin OL -Fishing ei vielä ollut SP-Elektroniikan rekisteröimä kalastustarvikekaupassa käytettävä aputoiminimi). Pitkällisten testikalastusreissujen lopuksi päädyimme "Ossilehdeksi" ristityn perhovapasarjan myyntiin ottamiseen.
Olemme testanneet, testauttaneet ja testaamme jatkuvasti kelojamme, vapojamme ja muita tuotteita luonnon olosuhteissa reissuillamme. Mukana on useasti alan ammattihenkilöitä ja harrastajia jotka ovat viettäneet huomattavan pitkän ajan elämästään kalastuksen ja eräelämän parissa.
Vavat on tehty meidän valitsemiemme jäykkyysominaisuuksien mukaisiksi. (Valinnanvapautta olisi ollut vaikka millä mitalla). Kyseisiä perhovapoja myydään ympäri maailman eri tuotemerkeillä, tehdas tekee näillä samoilla spekseillä vapoja useille eri tuotemerkkien omistajille. TFH, Two Flying Herrings, Ossilehti Fishing ja OL ovat SP-Elektroniikan omistamia tuotemerkkejä.
Suorat tehdasostot mahdollistavat erittäin kilpailukykyiset myyntihinnat. (Tosin ostomäärämme ovat pieniä ja kohonneet valmistus ja kuljetuskustannukset ottavat osansa).
Tämän laatuluokan vapojen hinnat monilla euroopassa myytävillä tuotemerkeillä ovat yleisesti huomattavasti, jopa kaksi tai kolme kertaa kalliimpia. Muistathan että olkoon valmistaja kuka tahansa, (vaikka OL -Fishing / SP-Elektroniikka) ei heidän ilmoittama vapaluokka välttämättä tarkoita sitä, että siima joka on tarkoitettu samaan luokkaan olisi sinun mielestä mukavin käyttää. Monesti ilmoitettua vapaluokkaa seuraava painavampi siimakoko tuntuukin miellyttävämmältä käyttää, mutta tämäkin on sitten jälleen se makuasia... Asiaanhan vaikuttaa myös siiman muoto ym. ym.
Seuraavassa linkki erittäin hyödylliselle sivulle missä opetetaan miten vavan mittaus voidaan tehdä kotiolosuhteissa luotettavasti. Kyseisillä sivuilla myös paljon muuta hyödyllistä tietoa mm. vavanrakennukseen liittyen. Vavan testaus linkkinä    sama pdf muodossa   
Tässä lisätietoa Englanniksi  Testing 1    Testing 2
----------
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistamiskuvia, värisävyt, kiilto, ulkomuoto jne ... saattavat poiketa hieman todellisesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen perusominaisuuksiin. Ilmoitetut painot ja mitat noin painoja ja mittoja. Tuotteen värisävy voi luonnossa olla hieman erillainen kuin nettisivujemme kuvassa.

tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com