ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Perhokelat TFH®

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet > Perhokelat TFH®

Perhokela, CNC Perhokelat, hiilikuitusekoite perhokeloja ja tietenkin perhosiimat, perhokeloja on varastossamme tyypillisesti useampaa mallia, putiikissa voi olla myös perhokela malleja jotka eivät koskaan ehdi nettiin.
(Ossilehti) OL -Fishing aloitti perhokelojen myynnin syksyllä 2009, (tällöin OL -Fishing ei vielä ollut SP-Elektroniikan rekisteröimä kalastustarvikekaupassa käytettävä aputoiminimi). Tuolloin otimme varastoon mm. muutamia laadukkaita ja kauniita perhokelamalleja, vaikkakin myös kauneudesta, laadusta ja muotoilusta täytyykin hieman maksaa ovat tuotteemme ylivoimaisesti Suomen markkinoiden edullisimpia verrattaessa hinta / laatu suhdetta.
Kyseisiä keloja, varsinkin CNC -malleja on testattu vuodesta 2008 alkaen tähän mennessä (23.09.2014) lukuisilla kalareissuilla erillaisten perhostelijoiden toimesta ja ne ovat aina saaneet vain positiivista palautetta. Kelat eivät ole minkään "tunnetun" mallin kopioita, olemme valinneet ulkomuodon, värityksen, reiät jne .. itse. Samoja keloja on tietenkin myös muilla perhokela valmistajilla omilla tuotemerkeillään, omilla väreillään ja reikämuodoillaan jne ... koska ko. tehdas tekee minkälaisia pyytää jos tilausmäärä on heille sopiva.
Samoilla reissuilla testaamme aina mahdollisesti myyntiin otettavia uusia malleja.

Pohjois -Suomen erämessujen puheenaiheet !!! CNC -kelat saivat osastollamme vierailleiden suut virneeseen, todella hyviä keloja ja hinta / laatusuhde kohdallaan !


Asiakkailta saatu palaute perhokeloistamme on ollut pelkästään positiivista.
Tuotteet tulevat suoraan tehtaalta (2 eri tehdasta tasapuolisuuden vuoksi), samannäköisiä malleja valmistetaan myös muilla tuotemerkeillä tunnetuille perhokela valmistajille ja kauppiaille mm. USA:ssa, Australiassa, Englannissa, Tanskassa, Ruotsissa jne ...
TFH, Two Flying Herrings ja Ossilehti Fishing ovat SP-Elektroniikan omistamia tuotemerkkejä.
-----------------
Jotta tämä homma ei menisi ihan tosikkopuolelle, olemme tietenkin ottaneet myyntiin myös erittäin edullisia (todellakin sikahalpoja luokkaan 3-8 tulevia) toimivia, satunnaisen matkaajankin taskuun ja kukkarolle sopivia pieniä jarruttomia sekä jarrullisia keloja.
Kauimman aikaa markkinoilla näistä halvoista keloista on ollut"Muovihiilikuitukuttaperkkasekoitekela", joita olimme testailleet pitkin kesää 2009 ja vielä kesäkuussa 2010. (Tuote 101065) Säädettävä räikkä näissä on. Kyseisiä perhokeloja testattiin todella pitkään ja oikeasti monenlaisissa olosuhteissa, koska tuntui ettei nämä pienet kelat voi oikeasti kestää näin hyvin, mutta niin vain kävi että ne kestivät notkuen, huojuen, särkymättä ja koko ajan toimien melkein kuten kelan pitää. Olihan sillä tietenkin omat pienet oikkunsa ja rahinaa / rousketta / vinkunaa / kitinää jne ... kuului välillä, mutta ... yksikään perhokela ei särkynyt niin etteikö sillä olisi voinut enään kalastaa. Erityisen kiva ominaisuus oli, että ryteikössä kompuroinnin jälkeen sain tästä sirosta vempaimesta jälleen likipitäen uuden veroisen kelaa varovaisesti hieman puristelemalla ja vääntelemällä. Valmistustoleranssit eivät ole olleet niitä tiukimpia. Kyseiset perhokelat saavuttivat vuoden 2009/2010 testiemme ehdottoman suosikin tittelin varsinkin jos kelalta ei odoteta erityisen ihania ja erinomaisia ominaisuuksia. Näihin keloihin ei pienpurokalastaja periaatteellamme mahdu kuin perhosiima (meidän siimat, luokka 3 - 5) + 10 - 20m esim. punottua siimaa pohjalle oman mielenrauhan vuoksi jos todella tuntee pakottavaa tarvetta sellaiseen.

Perhosiimat

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistamiskuvia, värisävyt, kiilto, ulkomuoto jne ... saattavat poiketa hieman todellisesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen perusominaisuuksiin. Ilmoitetut painot ja mitat noin painoja ja mittoja. Tuotteen värisävy voi luonnossa olla hieman erillainen kuin nettisivujemme kuvassa.

tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com