ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet

Perhokalastustarvikkeet, perhokelat, perhovavat, perhopenkit, perhokoukut jne ...

Olimme mukana Pohjois-Suomen Erämessuilla Oulussa. Ossilehti Fishing® vavat ja -kelat saavuttivat suuren suosion. Mukana oli myös ...
Perhosteleva hieman ryytynyt hiiri ja kävelevä liki 2 metrinen kala ... Jalo K. Alavirta.
Sama homma myös 2013 ja 2015, hiiri valitettavasti oli niin huonossa hapessa ettei raaskittu ottaa mukaan. Jos sitten vaikka seuraavalla kerralla ...

OL -Fishing on SP-Elektroniikka Oy:n omistama rekisteröity, kalastustarvikkeiden kaupassa käyttämä aputoiminimi, Ossilehti Fishing® tuoteperheeseen kuuluu myös ensimmäinen rekisteröimämme kalastusalan tavaramerkki TFH®, (Two Flying Herring's), ei mitään tekemistä jonkun TFO -jutun kanssa, meidän merkki on TFH) tämä sisältää mm. perhokoukkuja, perhokeloja sekä useita erillaisia kalastukseen liittyviä pientarvikkeita, Ossilehti Fishing® puolestaan sisältää pääasiassa laadukkaita perhovapojamme ja kelojamme. OL® -guitarparts tuotemerkin alle kuuluu mm. monenlaisia soitinalan tarvikkeita.
Putiikin omistajan ensimmäiset kalastuskokemukset ajoittuvat 60 -luvun puolenvälin tienoille Lapin puroille ja järville jolloin hänen kalastusharrastuksensa alkoi.
----------
Ja sitten vaikka aivan alkusanoiksi !!! LUE JOS KIINNOSTAA ... Meillähän on luontaisestikkin hirvittävän paljon mm. perhokalastus ja perhonsidonta tavaraa. Pinseteitä, tinalankoja, kutistesukkia, piuhaa, kaapelia, klepsejä (häkiläpihtejä), kirurginveitsiä, polymorfi, ultraäänipesureita, silikoniputkia ym, ym. Katso tuotekuvastomme linkki etusivun vasemmassa yläreunassa !
----------
Kalastustarvikkeemme ja juttumme keskittyvät pääasiassa pienten jokien ja suurten purojen tarpeisiin, koska emme tiedä tuon taivaallista isojen kalojen perhostelusta. Tuotteissamme on kylläkin myös paljon kivoja härveleitä isompienkin kalojen perhokalastus tai uistelu harrastajille. Olemme täysin merkkiriippumaton kalastustarvikemyyjä. Laadukkaiden perhotarvikkeidemme hinnat ovat Suomen mittapuun mukaan erittäin edullisia, elleivät sitten Suomen edullisimpia !
------------
Teemme kesäisin tuotetestauksia jo myynnissä oleville tuotteillemme ja myyntiin tuleville tuotteille. Reissaava testiryhmä nykyään (2015) sisältää tyypillisen vaihtelevasti 2 - 6 henkilöä. Kotipuolen tuotetestausta tehdään Kiiminki-, II-, Oulu- joen vesistöissä, sekä muutamissa pienemmissä (joissa) ja purontapaisissa Oulun seudulla, sekä Iin merialueella. Pyrimme käymään kesäaikaan testailemassa tuotteitamme myös eri puolilla Suomea. Tyypillisesti matkamme ovat suuntautuneet Oulun ja Lapin läänin eri alueille. Jossain vaiheessa 2009 aloimme asiakkaiden pyynnöstä laittaa nettisivuillemme joitakin hajanaisia kommentteja testausreissuistamme ja muutamia kuvia aina reissultaan.
----------
Kuusinkijoki 2009, kävimme Kuusingilla monta kertaa testailemassa myyntiin otettavia kela ja vapamalleja, tarkoitus oli kokeilla myös abalone uistimia, mutta piti niin kiirettä perhojen ja harrien kanssa ettemme ehtineet kokeilla abaloneuistimia siellä ollenkaan.
Suurin osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
Ottavimpia kokeilluista perhoista meidän retkueilla olivat silloin: Kuulapää (BH) Hare's Ear Flashback nymfi, Black Zulu, Pheasant Tail (kuula) nymfi, Glass Epoxy BH buzzer Olive, Kuulapää DLL, Black Zulu, Pheasant Tail kuula nymfi, Black Ant, Itikka.
----------
Pärjäjoki 2009, eräänä päivänä elokuussa testausretkue kävi kokeilemassa uutuuksia Pärjäjoella Kuusingilta palatessaan, jolloin sattui harmiksemme niin huono sää että se vaikeutti / lopetti testausporukan innostuksen yhteen harriin joka otti mustaan muurahaiseen.
----------
Simojoki 2010, kesäkuun alkupuolella.
Suurin osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
Testiretkue kävi Simojoella pikakäynnillä yhdellä koskella testailemassa uuden uutukaisia vapamalleja ja tietenkin kaikkia mahdollisia myynnissämme olevia ja myyntiin tulevia uusia vempaimia. Harrien ylivoimainen suosikki tuolloin oli tummanruskea nymfi.
----------
Kairijoki (Kairiver) - Livojoki 2010, kesäkuun puolenvälin jälkeen testiretkue piipahti muutamia vuorokausia Ylä-kairilla ja tarkemmin ottaen oikeastaan sen yläosilla ja Livon yläjuoksulla muutaman vuorokauden ajan testailemassa vapoja, keloja ym. tuotteitamme. Ottavimpia perhoja Ylä-kairilla oli tuolloin mustat perhot ja kakshäkiläinen. Livolla kalojen suosikki oli oliivinvihreä stonefly (Tuote 102153) ja jälleen tuo kakshäkiläinen. Kairijoen koskipaikkojen pohjat muodostuivat monesti pienehköistä kivistä ja soveltuivat hyvin myös huonommille kahlaajille.
Suurin osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
----------
Kuusinkijoki 2010, heinäkuun puolenvälin pintaan testiretkue kokosi voimansa ja käväisi kuusinkijoen maisemissa.
Tiedoksi tämäkin, että suurin osa testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
Tuolloin taimenia ei liiemmälti näkynyt, mutta harreja saatiin runsaasti. Harjusten suosikki oli ruskea villalankainen kötöstys, missä oli kultainen kierre ja mitätön tummanpunertavan kukon häkilä ja kuula päässä. Kookkaimmat harrit tulivat kuitenkin hieman oudolla perholla missä runko oli mustaa silkkiä, runkoa kiersi ohut hopeakierre ja koko rungon mittainen epämääräinen vaaleahko häkilä.
----------
Livojoki 2011, testiretkue piipahti Livojoen yläjuoksulla aivan kesäkuun alkupäivinä, ilma oli alussa sateinen, mutta ei se menoa haitannut ja sadekkin loppui aikanaan. Mukana hääräsi apupoikina jälleen erittäin ammattitaitoista väkeä. Saaliina pienempiä harreja ja yksi 1.3kg kaunis taimen. Erittäin ehjät evät jne ... liekkö ollut luonnonkala ? Ottavimpia perhoja oli mustarunkoiset tai tummansinirunkoiset yleisesti tummasävyiset kötöstykset joissa oli ohut kierre rungossa. Itikoita tai muita öttiäisiä ei vielä ollut sanottavammin veden päällä lentelemässä.
Niinhän se on jälleen, että osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
----------
Kuusinkijoki 2011, testiretkue innostui viettämään aikaa kuusinkijoen maisemissa kesäkuun 10 - 12. Ilma oli erittäin lämmintä ensimmäisenä päivänä ja toisena päivänä sitten enempi Suomalainen. Harjus oli syönnillään kumpanakin päivänä niin hyvin, ettemme käyneet kuin yläkoskilla missä oli helppo ja miellyttävä kalastella, huomattava osa kaikista harreista oli alamittaista 30 - 33 cm kokoista, yksi isompi ottikokoinenkin eksyi joukkoon ja tietenkin ne kaikista isoimmat pääsi karkuun ... Ylivoimaisesti ottavin perho oli tuolloin ohut, tummansinirunkoinen kultaisella ohuella kierteellä ja mitättömällä ruskeanpunertavalla kukon häkilällä varustettu luomus. Tosin harjukselle kelpasi oivallisesti myös pelkkä tummansinirunkoinenkin kun kulkukauppiaan sitomista perhoista oli kierteet irronneet kalastuksen mäiskeessä. Itikoita ja myös muita öttiäisiä oli välillä jopa runsaasti veden päällä lentelemässä.
Nythän on niin, että poikkeuksellisesti tämän testausreissun julkaistut kuvat on otettu stillkuvina, ehkä kuvien laatu on parempi, taiteellisuuteen emme jälleenkään pystyneet vaikuttamaan.
----------
Kairijoki ja Livojoki 27.06 - 01.07 2011 .wmv muoto n. 18M
Kairijoki, 27 - 29.06.2011. Harreja, pieniä taimenia, yksi hieman yli 2 kg taimen. Kairijoella kävimme katselemassa myös joen alkupään maisemia ja pienten sivupurojen tarjontaa. Sää suosi ja tapahtumia oli paljon.
Livojoki 29.06 - 01.07.2011. Harreja, pieniä taimenia, monta ylämittaista taimenta. Sää suosi jälleen ja kalaonnea oli monenlaisen saaliin muodossa.
----------
Meltausjoki 19.07 - 21.07.2011 .wmv muoto n. 5M
Meltausjoki 19.07 - 21.07.2011. Harreja runsaasti, joitakin reilusti ylämittaisia, useita pienempiä aika tasakokoista 30 - 35 cm. Sää sattui jälleen suosimaan retkuetta, sopuleita ja osa varmaankin oli myyriä oli huomattavasti liikenteessä majapaikkamme ympärillä. Pienehkö takaiskukin tapahtui kun Hodgmanneista jäi pohjat kiinni liejuun ja irtosivat kengistä, mutta ... tennareillakin voi kahlata ... Hyvä reissu kuitenkin.
----------
Tuntsajoki 09.08 - 11.08.2011 .wmv muoto n. 6M
Tuntsajoki 09.08 - 11.08.2011. Pieni ja miellyttävä joki, ylivoimaisesti tähän mennessä parhaiten kahlaukseen soveltunut joki. Oivallinen paikka jos pitää Itä-Lapin maisemista. Tuntsajoelle tulomatkalla, Naruskajoen tammen jälkeen muisti testiryhmämme tämän reissun vanhin henkilö olleensa eräällä jo unholaan jääneellä kultavaltauksella mm. kokkina. Hetken harhailun ja pienen patikoinnin jälkeen jo saavuimmekin ko. paikalle ja teimme pikatarkastuksen wanhan laivakokin työmaalla. Tuntsajokeen ei istuteta kalaa, eli kaikki on luonnonkalaa. Runsaasti "Tammukkaa" ja pienempikokoista Harria, isompia ei nyt kohdallemme osunut. Sää oli hieman epävakainen, mutta passasi kyllä testiryhmälle. Yhden yön aikana nousi joenpinta liki 20 cm. Vesi oli todella raikkaan kylmää ...
----------
Ulkokrunni ja muita luotoja .wmv muoto n. 7M
Ei varsinaista kalastusta, sekalaisia kuvia Iin edustalla noin 20km päässä rannikosta olevasta saaresta joka on osan vuotta rauhoitettu, kuvat rantautumispaikan alueelta. Myös kuvia sieltä täältä lähikarikoista, osa kuvista otettu aurinkolaseilla missä oli kamera kun pitihän sitä testata jos alkaisi vaikka kalareissuilla pitämään mukana ...
----------
Livojoki 03.09 - 04.09.2011 .wmv muoto n. 6M
Livojen yläosilla 03.09 - 04.09.2011. Ei kalan kalaa, mutta oppipahan taas jotain uutta. Sää jälleen suosiollinen, aurinko paistoi sen mitä tuohon aikaan paistaa, ilma kävi pakkasen puolella yömyöhällä. Koirat olivat mörönsyöttinä tällä reissulla. Paikka soveltui paremmin uisteluun mutta harmiksemme niitä ei ollut juuri nyt mukana.
----------
Livojoki 01.06 - 03.06.2012 .wmv muoto n. 6M
Muutama sekalainen kuva sieltä täältä Livojoen rannoilta. Testailemassa uusia tuotteita, Livojoen pinta ei ollut enään kuin joitakin kymmeniä senttimetrejä "normaalin" yläpuolella, mutta virta oli yllättävän voimakas vieläkin. Saaliiksi pieniä päästökokoisia harreja ja taimenia, sekä yksi hauki joka otti hanakasti perhoon keskeltä koskea aiheuttaen aluksi huomattavaa hämminkiä.
----------
Kuusinkijoki 12.06 - 14.06.2012 .wmv muoto n. 6M
Testailemassa uusia tuotteita täälläkin, harreja saatiin runsaasti, tosin pienikokoisia ja kaikki päästettiinkin takaisin jokeen kasvamaan. Korvasienet puolestaan kävivät pyydyksiin paremmin kuin koskaan muilla reissuilla. Niiden saalismäärä oli hyvä. Ilmat suosivat, itikkaa ei vielä ollut kuoriutunut paljoakaan. Valmisperhoista oli harrien ylivoimainen suosikki tällä reissulla iltasella March Brown soft hackle spider. Tuote 105346.
Kuvia vain muutama kameraongelmien vuoksi.
----------
Kemihaara - Kairi 09.07 - 13.07.2012 .wmv muoto n. 34M
Kemihaara, (Savukoskelta hieman yli 100km ylöspäin, eli se paikka mistä Kemijoki alkaa tai oikeastaan aletaan kutsua Kemijoeksi) 09.07 - 12.07.2012 ja paluumatkalla Kairi 12.07 - 13.07.2012
Kemihaara on ollut rauhoitettuna noin 30v ja avattiin eräänlaiselle rajoitetulle kalastukselle 2011, väkäsettömät koukut ja vain perhokalastus, lupia myydään maksimissaan 8kpl vuorokaudessa ko. alueelle. Kaikista saaduista kaloista pidettiin kirjaa tutkijoita varten. Testailemassa uusia tuotteita täälläkin, harreja sekä nieriöitä saatiin todella runsaasti taimenia jonkin verran. Ilmat olivat jälleen hyvät, itikkaa joissain paikoin todella riittävästi, majoitus hyvä. Majapaikkanamme oli Kemihaaran Loma joka sopi porukallemme oikein hyvin. Mukavan ja rauhallisen tunnelman ansiosta. Paikka soveltui testiporukalle tosi hyvin, helppo joki kahlata ja kahlaamista olisi riittänyt kun lupa taisi olla 11km.
Kairilta harreja, pieniä nieriöitä ja taimenia.
----------
Meltausjoki 26.07 - 28.07.2012 .wmv muoto n. 17M
Meltausjoella jälleen ... testailemassa uusia tuotteita. Päästökokoisia harreja ja taimenia, sekä yksi n. 3kg hauki joka otti popperiin kun eräs retkueemme jäsen alkoi tuntea turhautumisen oireita pienien harrien kanssa ja laittoi kokeeksi popperin. Taitaa tämäkin joki menettää paljon harreja ja taimenia haukien suuhun jos ei haukia saada vähemmäksi.
----------
Kuusinkijoki 14.08 - 17.08.2012 .wmv muoto n. 24M
Kuusinkijoella, Saunavaaran kupeessa ... testailemassa myyntiin otettavia tuotteita. Pienempää kalaa saatiin runsaasti, mutta isompia sitten vähempi.
----------
Mustakoski syyskuun lopulla 2012 .wmv muoto n. 24M
Nopea tutustuminen Mustakosken maisemiin, muutama pieni harri kävi nykimässä, kuvia laitetaan kunhan löydetään, mutta nyt vaikuttaa siltä että olen tuhonnut vahingossa suuren määrän tämän tämän reissun joenläheisistä kuvista... No nyt löytyi kuitenkin joitain kuvia.
----------
Mustakoski 2013 kesäkuun puolenvälin pintaan .wmv muoto n. 24M
Vesi matalammalla kuin viime käynnillämme, mutta ei suinkaan liian matalalla ainakaan kalastettavuuden kannalta. Lämmintä vettä. Itikoita ei nimeksikään, alamittaisia harreja liikkeellä aika paljon. Taimenia ei tällä reissulla yhtäkään.
----------
Kuusinki 2013 kesäkuun loppupuolella wmv -muoto n. 20M
Vierailimme siellä täällä Kuusinkijoen ympäristössä joitakin vuorokausia. Testattiin pääasiassa 3 ja 6 -luokan vapoja, uusia kelamalleja, kahluuhousuja ja kahluukenkiä. Kalaa runsaasti, Harri oli syönnillään joka päivä vierailumme aikana, paljon alamittaa kookkaampia Harreja joukossa runsaasti. Lämmin tyyni sää ja vesisade sai kalat jostain syystä uskomattomaan syöntiin eräänä iltana. Hyvinkin kookkaat, paljon yli alamitan taimenet (alamitta Kuusingilla 60cm) hyppivät muutaman kerran kokonaan ilmaan aivan vierestä kun olimme syvemmällä joessa, harmi ettemme saaneet otettua kuvia niistä. Tunnetustihan emme kalasta Taimenia vaan Harreja, vaikkakin joskus myös Taimenia tarttuukin pyydyksiin.
----------
Kemihaara 08.07 - 12.07.2013 wmv -muoto n. 70M
Tiedostosta tuli aika isokokoinen, tarkoitus oli pätkiä se lyhyempiin osiin, mutta eipä sitä sitten tullut tehtyä. Kalastustarvikkeiden testailua Kemihaarassa useamman vuorokauden, runsaasti tapahtumia, hyvät ilmat jne ... No nythän on niin, että tämä kuvakollaasi sisältää usean eri kotitarvekuvaajan otoksia missä järjestyksessä sattuu. Alussa on paljon kuvia majapaikkamme Kemihaaran Loman lähiympäristöstä.
----------
Kuusinki 12.07 - 14.07.2013 wmv -muoto n. 25M
Kahluukenkien ja housujen testireissu jatkuu ... Nyt Kuusinkijoella. Hyvät kalastusilmat täälläkin, sekalainen määrä kalaa liikkeellä.
----------
Ohtaoja heinäkuun loppupuoli, heinä-elokuun taite, elokuun puoliväli ja elokuun loppupuoli 2013 wmv -muoto n. 36M
Koska Ohtaoja sattuu olemaan suhteellisesti ottaen lähellä putiikkiamme ja kun nyt sattui niin, että testattavia asioita oli monenlaisia, tuli tuolla käytyä monesti. Customsiiman testausta Ohtaojalla, tämä siima ei tule kylläkään koskaan myyntiin, käsintehty Suomessa (Rovaniemellä) meidän 3 -luokan vavalle, mutta olipahan sikakivaheitellä, minimaalisella voimalla vain hieman siimaa ulkona vitikon reunasta heittäen siima lähti todella helposti. Myös uusien kahluukenkä ja kahluuhousumallien kokeiluja ja monien pientavaroiden testailuja. Kyseinen Ohtaoja on kyllä hyvin kalainen, pikkukalaa hirvittävän paljon ja välillä aina isompiakin joukossa. Vedessä oli runsaasti jotain kukkivaa kasvia joka tehokkaasti peitti aika isoja aloja, myöhemmin kesällä kukintoja oli paljon vähemmän. Retkueemme uusin kenkä / kahluuhousu / heittovapa testaaja oli myös välillä mukana. Tämä sisältää neljän eri reissun kuvat sekaisin.
----------
Mustakoski elokuun loppupuoli 2013 wmv -muoto n. 4M
Pikainen yhden vuorokauden käynti Mustakoskella elokuun loppupuolella. Ilmat suosivat, paljon tapahtumia ja paljon kalaa, muttei yhtään kuvaa kaloista. Vain muutama kuva. Kenkä, housu pientavaratestit jatkuu ...
----------
Livojoki kesäkuun alku 2014 wmv -muoto n.5M
Yhden vuorokauden käynti vapa -ja kelatesteissä, paljon tapahtumia. Vain muutama kuva kun kuvaaja oli aina eri paikassa kuin tapahtumat.
----------
Mustakoski kesäkuun puoliväli 2014
Yhden vuorokauden käynti vapa -ja kelatesteissä ei ylämittaisia kaloja, muutamia pienempiä. Ei kuvia.
----------
Tuntsajoki, Naruska, Kuusinki 2014 kesäkuun loppupuoli wmv -muoto n. 45M
Tuntsajoen yläjuoksulla ja samaisen joen Venäjän rajan tuntumassa kalastelua sekä vapojen ja kelojen testausta. Tuntsajoella ylhäällä suhteellisesti ottaen aika kylmä +6 astetta ja vähempikin, kova pohjoistuuli. Sieltä siirtyminen Naruskajoen ja ylimmäisen Suoltijoen liittymään. Siellä tiputteli hetken aikaa luntakin yöllä. Lopuksi poistullessa Kuusinkijoen Sipinkoskella.
----------
Kemihaara 06.07 - 11.07.2014 wmv -muoto n. 100M
Kelojen ja vapojen testireissulla Kemihaarassa useamman vuorokauden, runsaasti tapahtumia, hyvät ilmat jne ... No nythän on niin, että tämä kuvakollaasi sisältää jälleen usean eri kotitarvekuvaajan otoksia missä järjestyksessä sattuu. Majapaikkanamme oli jälleen tuo Kemihaaran Loma joka soveltuu isompienkin porukoiden majapaikaksi. Rauhallinen paikka ja ystävällinen palvelu. Kokonaisuudessaan erittäin kiva paikka.
----------
Pallosen ympärillä 13.07.2014 wmv -muoto n. 10M
Pallonen, Iin ja Haukiputaan edustalla merellä noin 20 - 25km etäisyydellä (riippuen mistä mittaa) oleva pieni saari. Pallosen ja Santapankin väli erittäin matalaa, hiekkapohjaa paljon, Pallosen muu ympäristö kivikkoista ja matalaa. Kuvia aurinkoisena kesäpäivänä sieltä täältä sinne tänne sen ympäristöstä.
----------
Kyllä tämä kesä nyt on mennyt helteitten kanssa aivan lörinäksi. Ei ole tullut tehtyä oikeita kalareissuja kun on ollut niin kuumat ilmat ja vedet matalalla.
----------
Hossajoen seutuvilla elokuun lopulla 2014 wmv -muoto. Onneksi ilmat jähtyi vähän, elokuun lopulla Hossajoen maisemissa. Muutamia Harreja ja Taimenia.
----------
Iijoen Mustakoskella syyskuun alkupuolella 2014 wmv -muoto. Usean eri kuvaajan ottamien kuvien sekoitus, taiteellisuudesta ei voi aina antaa pisteitä. Jonkin verran tapahtumia. Kohtalaisen hyvä ilma, pientä sadetta. Koirat mukana.
----------
Iijoen Saunakarilla syyskuun alkupuolella 2014 wmv -muoto. Kalastuksesta vähänlaisesti kuvia, metsästä enempi, koko n. 100M. Jos pätkii, kannattaa ladata video ensin koneelle.
----------
Ohtaojalla syyskuun puolenvälin pintaan 2014 wmv -muoto. Syksyisiä sekalaisia kuvia n. 50M. Jos pätkii, kannattaa ladata video ensin koneelle.
----------
Kipinässä kesäkuun puolenvälin pintaan 2015. Paljon vettä, kova virtaus. Saaliina 1 iso säynävä. Ei kuvia.
----------
Ohtaojalla kesäkuun lopulla 2015. Muutamia kaloja, ei kuvia, tai oikeastaan on muutama kuva, mutta ei laiteta turhaan.
----------
Kemihaara 05.07 - 10.07.2015 wmv -muoto n. 70M
Jos pätkii, kannattaa ladata video ensin koneelle. Kelojen ja vapojen testireissulla Kemihaarassa useamman vuorokauden, tähänastisten Kemihaarareissujemme "huonoimmat" ilmat, kalaa liikkui kylläkin jonkin verran. Sekalaisia kuvia mistä sattuu. Rajavartioita ja muita luvantarkastajia liikkeellä huomattavia määriä. Kesän kylmyydestä johtuen, kasvukausi ei vielä ollut normaalilla tasolla. Majapaikkanamme oli jälleen tuo Kemihaaran Loma joka soveltuu isompienkin porukoiden majapaikaksi. Rauhallinen paikka ja ystävällinen palvelu. Kokonaisuudessaan erittäin kiva paikka.
----------
Korvuanjoen / Näljänkäjoen alueella heinäkuun puolenvälin jälkeen 2015 wmv -muoto n. 50M.Sekalaisia kuvia, jos pätkii, lataa video ensin koneellesi. Tämä alue oli meille uusi tuttavuus, jostain kumman syystä ei ole tullut käytyä tällä alueella ennemmin. Alue itsessään on hirvittävän suuri ja sisältää jos jonkinmoista jokea ja muuta paikkaa. Alueella rauhoitettuja paikkoja, kannattaa tarkistaa kartoista mikä alue milloinkin on rauhoitettu. Testeissä 5 ja 8 luokan vavat. 5 luokan lasikuituvapa riitti tälle joelle aivan erinomaisesti. Runsaasti "kivoja" paikkoja kalastella. Hieman vitikkoiset rannat, mutta joessa pystyi toisin paikoin kahlaamaan kohtuullisen hyvin.
----------
Naamankajoella (Näljängällä) eli ei Syötteellä olevalla samannimisellä joella heinäkuun lopulla 2015 wmv -muoto n. 35M. Jos pätkähtelee niin lataa ensin koneelle. Hieman epävakaiset ilmat, joitakin sekalaisia kuvia.
----------
Naatikkajoella elokuun alkupuolella ja elokuun puolenvälin pintaan 2015 wmv -muoto n. 160M. Jos pätkii niin lataa video ensin konellesi. Monipuolinen joki, helppoja kahluuosia ja toisaalta sitten aivan sikasyviä paikkoja joihin ei ollut menemistä. Paljon tapahtumia. Kaksi reissua, monta kuvaajaa ... Näytti jääneen muutamat kuvat kahteen kertaan tuolle videopätkälle.
----------
Kongasjoella elokuun loppupuolella 2015 wmv -muoto n. 120M. Jos pätkähtelee, lataa video ensin koneellesi. Kiva joki, paljon koskia, soveltuu aivan hyvin sekä perhosteluun että uisteluun.
----------
Kutujoella syyskuun alkupuolella 2015 wmv -muoto n. 40M. Jos pätkii niin lataa video koneelle ensin. Jonkin verran tapahtumia, pieniä taimenia, yksi pieni harri sekä ahvenia ja haukia. Sattui sateiset säät. Niillä seuduin missä liikuimme oli mielestämme enempi uistinhommiin soveltuvia paikkoja kuin perhosteluun sopivia.
----------
Ohtaojalla kesäkuun alussa 2016 ei kuvia ei isompia kaloja Pientä harria, ei muuta.
----------
Kemihaara 11.07 - 17.07.2016 Ei vielä kuvia
Kuvia laitetaan kun ehditään ... Kelojen ja vapojen testireissulla Kemihaarassa useamman vuorokauden, no nyt ne oikeasti huonoimmat ilmat sattui. Vettä sateli aika ajoin hyvin runsaasti ja sitten välillä aurinkokin paistoi. Vesi korkealla. Liikkuvaa kuvaa otettiin monen kotitarvekuvaajan näkökulmasta. Majapaikkanamme oli jälleen tuo Kemihaaran Loma joka soveltuu isompienkin porukoiden majapaikaksi. Kemihaarasta on muotoutunut vuosien varrella suosikkipaikkamme. Siirtymisissä kalastuspaikkojen läheisyyteen olemme jo vuosia käyttäneet lumenvalkoista kalamobiiliamme joka on mahdollistanut monien muidenkin vaikeakulkuisten jokivarsiteidentapaisten hyödyntämisen.
----------
Kongasjoki Varisjoki 20.07.2016 Ei vielä kuvia
Kuvia laitetaan kun ehditään ... Aluksi kaikki vaikutti niin hyvältä ... Mutta sitten paku juuttui liejuun, kahluukengistä irtosi pohjat, uistimet lilluivat kokiksessa jne ...
----------
Kuusinkijoki elokuun alkupuolella 2016. Ei vielä kuvia
Kuvia laitetaan kun ehditään ... Jonkin verran Harreja, paljon väkeä, aika tahtoi mennä ihmisiä pakoillessa.
----------
Särkijoki elokuun puolenvälin pintaan 2016. Ei vielä kuvia
Volkkarin testialueen portin tietämillä. Kuvia laitetaan kun ehditään ... Muutamia kuvia, ei kalaa tällä kertaa ...
----------
Simojoki elokuun loppupuolella 2016. Ei vielä kuvia
Ensimmäinen kerta "eteläpuolella" jokea, vain metsähallituksen luvat, meni opettelussa miten mennä rantaan jos ei ollut merkattuja suosittuja koskia kun kalastuspaikkoja oli kyllä paljon muuallakin joessa. Eikä missään rannalla ollut merkitty mikä oli metsähallituksen vesialue ja mikä oli taas jonkun muun. Kannattaa ostaa kummankin alueen lupa niin voi sitten ainakin helpommin huiskia. Ei jalokalaa tällä kerralla. Sekalaista kuvaa ja videota laitetaan kun ehtii ...
----------
Juusto 2016. Ei vielä kuvia
Kauniina syyspäivänä Iin paikkeilla merelle pienellä juustoksi kutsutulla karikolla. Meni joogailuksi ja kivilaiturin teoksi. Ei kalaa karikolta, uistinta vedettiin useita kilometrejä, yksi pieni ahven ... Kuvia laitetaan kun ehtii ...
----------
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistamiskuvia, värisävyt, kiilto, ulkomuoto jne ... saattavat poiketa hieman todellisesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen perusominaisuuksiin. Ilmoitetut painot ja mitat noin painoja ja mittoja. Tuotteen värisävy voi luonnossa olla erillainen kuin nettisivujemme kuvassa.
----------


Crystal Flashabou iso kuva
Muut hairit ja jalat iso kuva
----------

Rajaus
CDC Klinkhammer Ruskea
Tuote 102224. CDC Klinkhammer Ruskea perho. 
alkaen
1,21 €
Itikka perho
Tuote 100339. Itikka perho, jostakin syystä tämä... 
alkaen
1,21 €
Epoksi Minnow Janssenin tyyliin, Rainbow
Tuote 102225. Epoksilla päällystetty Minnow Janssenin tyyliin... 
alkaen
1,31 €
Epoksi Minnow Janssenin tyyliin, Shad
Tuote 102226. Epoksilla päällystetty Minnow Janssenin tyyliin... 
alkaen
1,31 €
Tellico Nymfi
Tuote 102227. Tellico Nymfi. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
1,11 €
Bivisible Grizzly
Tuote 102229. Bivisible Grizzly. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
1,11 €
Bivisible Black
Tuote 102230. Bivisible Black. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
1,11 €
Bivisible Badger
Tuote 102231. Bivisible Badger. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
1,11 €
BH Metallic Caddis green
Tuote 102232. BH Metallic Caddis green. 
alkaen
1,11 €
BH Metallic Caddis copper
Tuote 102233. BH Metallic Caddis copper. 
alkaen
1,11 €
Swimming Caddis Cream
Tuote 102235. Swimming Caddis Cream. 
alkaen
1,11 €
Swimming Caddis Bright Green
Tuote 102236. Swimming Caddis Bright green. 
alkaen
1,11 €
Swimming Caddis Tan
Tuote 102237. Swimming Caddis Tan. 
alkaen
1,11 €
Snipe Purple Spider
Tuote 102238. Snipe Purple Spider. 
alkaen
1,11 €
Popper perho räpiköivä mutu KEVI
Tuote 102239. Popper perho räpiköivä mutu KEVI. 
alkaen
2,83 €
Popper perho räpiköivä mutu VAPU
Tuote 102240. Popper perho räpiköivä mutu VAPU. 
alkaen
2,83 €
Popper perho räpiköivä mutu PURU
Tuote 102241. Popper perho räpiköivä mutu PURU. 
alkaen
2,83 €
Popper perho räpiköivä mutu RU
Tuote 102242. Popper perho räpiköivä mutu RU. 
alkaen
2,83 €
Popper perho räpiköivä mutu YRS
Tuote 102243. Popper perho räpiköivä mutu YRS. 
alkaen
2,83 €
Muddler monivärinen
Tuote 102244. Muddler monivärinen. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
3,03 €
Sudenkorento musta
Tuote 102245. Sudenkorento musta. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
3,03 €
Sudenkorento sininen
Tuote 102246. Sudenkorento sininen. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Kirjolohimutu
Tuote 102247. Petokalaperho Kirjolohimutu. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Sammakkomutu
Tuote 102248. Petokalaperho Sammakkomutu. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Silahka Silver painotettu
Tuote 102249. Petokalaperho Silahka Silver painotettu. 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Painotettu värikäskala
Tuote 102250. Petokalaperho Painotettu värikäskala. 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Syöttikala vaalean ruskea
Tuote 102251. Petokalaperho Syöttikala vaalean ruskea. 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Syöttikala Veripää
Tuote 102252. Petokalaperho Syöttikala Veripää. 
alkaen
3,03 €
Petokalaperho Syöttikala Punakelta
Tuote 102253. Petokalaperho Syöttikala Punakelta. 
alkaen
3,03 €
Brown Drake 2038E koko #10 Vania Flies
Tuote 113565. Brown Drake 2038E koko #10... 
3,30 €
Brown Drake 2038E koko #12 Vania Flies
Tuote 113566. Brown Drake 2038E koko #12... 
3,30 €
Brown Drake 2038E koko #14 Vania Flies
Tuote 113567. Brown Drake 2038E koko #14... 
3,30 €
True Mayfly Olive 2582Fkoko #12 Vania Flies
Tuote 113568. True Mayfly Olive 2582Fkoko #12... 
3,30 €
True Mayfly Olive 2582Fkoko #14 Vania Flies
Tuote 113569. True Mayfly Olive 2582Fkoko #14... 
3,30 €
True Mayfly Brown Drake 2580F koko #10 Vania Flies
Tuote 113570. True Mayfly Brown Drake 2580F... 
3,30 €
True Mayfly Brown Drake 2580F koko #12 Vania Flies
Tuote 113571. True Mayfly Brown Drake 2580F... 
3,30 €
True Mayfly Brown Drake 2580F koko #14 Vania Flies
Tuote 113572. True Mayfly Brown Drake 2580F... 
3,30 €
Sulphur 2040E koko #10 Vania Flies
Tuote 113575. Sulphur 2040E koko #10 Vania... 
3,30 €
Sulphur 2040E koko #12 Vania Flies
Tuote 113573. Sulphur 2040E koko #12 Vania... 
3,30 €
Grey Caddis CDC 2451E koko #10 Vania Flies
Tuote 113576. Grey Caddis CDC 2451E koko... 
3,30 €
Grey Caddis CDC 2451E koko #12 Vania Flies
Tuote 113577. Grey Caddis CDC 2451E koko... 
3,30 €
Grey Caddis CDC 2451E koko #14 Vania Flies
Tuote 113578. Grey Caddis CDC 2451E koko... 
3,30 €
Danica SP 2030E Brown koko #12 Vania Flies
Tuote 114567. Danica SP 2030E Brown koko... 
3,30 €
Danica SP 2030E Brown koko #14 Vania Flies
Tuote 114568. Danica SP 2030E Brown koko... 
3,30 €
True Stone FLY European 2570F koko #6 Vania Flies
Tuote 113581. True Stone FLY European 2570F... 
3,80 €
True Stone FLY European 2570F koko #8 Vania Flies
Tuote 113582. True Stone FLY European 2570F... 
3,80 €
Brown Caddis 1041C koko #10 Vania Flies
Tuote 113583. Brown Caddis 1041C koko #10... 
3,30 €
Brown Caddis 1041C koko #12 Vania Flies
Tuote 113584. Brown Caddis 1041C koko #12... 
3,30 €
Daddy Long Legs 1065C #12 koko Vania Flies
Tuote 113585. Daddy Long Legs 1065C #12... 
3,30 €
Light Caddis 1040C #10 koko Vania Flies
Tuote 113591. Light Caddis 1040C #10 koko... 
3,30 €
Light Caddis 1040C #12 koko Vania Flies
Tuote 113592. Light Caddis 1040C #12 koko... 
3,30 €
Dark Caddis 1042C #10 koko Vania Flies
Tuote 113593. Dark Caddis 1042C #10 koko... 
3,30 €
Dark Caddis 1042C #12 koko Vania Flies
Tuote 113594. Dark Caddis 1042C #12 koko... 
3,30 €
Wasp 1053D #10 koko Vania Flies
Tuote 113595. Wasp 1053D #10 koko Vania... 
3,30 €
True Hopper Brown 2559F #10 koko Vania Flies
Tuote 113596. True Hopper Brown 2559F #10... 
3,80 €
True Hopper Tan 2557F #10 koko Vania Flies
Tuote 113597. True Hopper Tan 2557F #10... 
3,80 €
True Hopper Green 2552F #10 koko Vania Flies
Tuote 113598. True Hopper Green 2552F #10... 
3,80 €
Daddy Dark 1064C #12 koko Vania Flies
Tuote 113599. Daddy Dark 1064C #12 koko... 
3,30 €
True Stonefly Little Black 2572F #14 koko Vania Flies
Tuote 113600. True Stonefly Little Black 2572F... 
3,80 €
True Ant Cinnamon 2400E #12 koko Vania Flies
Tuote 113601. True Ant Cinnamon 2400E #12... 
3,30 €
True Ant Cinnamon 2400E #14 koko Vania Flies
Tuote 113602. True Ant Cinnamon 2400E #14... 
3,30 €
Green Fly 1058D #10 koko Vania Flies
Tuote 113603. Green Fly 1058D #10 koko... 
3,30 €
True Ant Black 2401E #12 koko Vania Flies
Tuote 113604. True Ant Black 2401E #12... 
3,30 €
True Ant Black 2401E #14 koko Vania Flies
Tuote 113605. True Ant Black 2401E #14... 
3,30 €
3D Universal Legs 3DUL 001 Black size XS
Tuote 113606. 3D Universal Legs 3DUL 001... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 001 Black size S
Tuote 113607. 3D Universal Legs 3DUL 001... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 001 Black size M
Tuote 113608. 3D Universal Legs 3DUL 001... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 003 Tan size XS
Tuote 113609. 3D Universal Legs 3DUL 003... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 003 Tan size S
Tuote 113610. 3D Universal Legs 3DUL 003... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 003 Tan size M
Tuote 113611. 3D Universal Legs 3DUL 003... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 002 Brown size XS
Tuote 113612. 3D Universal Legs 3DUL 002... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 002 Brown size S
Tuote 113613. 3D Universal Legs 3DUL 002... 
0,50 €
3D Universal Legs 3DUL 002 Brown size M
Tuote 113614. 3D Universal Legs 3DUL 002... 
0,50 €
True Wings Stonefly RSW 001 Grey XL 10kpl
Tuote 113621. True Wings Stonefly RSW 001... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 001 Grey L 10kpl
Tuote 113622. True Wings Stonefly RSW 001... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 001 Grey M 10kpl
Tuote 113623. True Wings Stonefly RSW 001... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 001 Grey S 10kpl
Tuote 113624. True Wings Stonefly RSW 001... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 002 TAN XL 10kpl
Tuote 113625. True Wings Stonefly RSW 002... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 002 TAN L 10kpl
Tuote 113626. True Wings Stonefly RSW 002... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 002 TAN M 10kpl
Tuote 113627. True Wings Stonefly RSW 002... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 002 TAN S 10kpl
Tuote 113628. True Wings Stonefly RSW 002... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 004 Yellow S 10kpl
Tuote 113629. True Wings Stonefly RSW 004... 
3,00 €
True Wings Stonefly RSW 004 Yellow XS 10kpl
Tuote 113630. True Wings Stonefly RSW 004... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 002 TAN L 10kpl
Tuote 113631. True Wings Caddis RCW 002... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 002 TAN M 10kpl
Tuote 113632. True Wings Caddis RCW 002... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 002 TAN S 10kpl
Tuote 113633. True Wings Caddis RCW 002... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 002 TAN XS 10kpl
Tuote 113634. True Wings Caddis RCW 002... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 001 Grey L 10kpl
Tuote 113635. True Wings Caddis RCW 001... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 001 Grey M 10kpl
Tuote 113636. True Wings Caddis RCW 001... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 001 Grey S 10kpl
Tuote 113637. True Wings Caddis RCW 001... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 001 Grey XS 10kpl
Tuote 113638. True Wings Caddis RCW 001... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 003 Brown L 10kpl
Tuote 113639. True Wings Caddis RCW 003... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 003 Brown M 10kpl
Tuote 113640. True Wings Caddis RCW 003... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 003 Brown S 10kpl
Tuote 113641. True Wings Caddis RCW 003... 
3,00 €
True Wings Caddis RCW 003 Brown XS 10kpl
Tuote 113642. True Wings Caddis RCW 003... 
3,00 €
True Wings Mayfly RMW 001 Transparent M 10kpl
Tuote 113643. True Wings Mayfly RMW 001... 
3,00 €
True Wings Mayfly RMW 001 Transparent S 10kpl
Tuote 113644. True Wings Mayfly RMW 001... 
3,00 €
True Wings Mayfly RMW 001 Transparent XS 10kpl
Tuote 113645. True Wings Mayfly RMW 001... 
3,00 €
True Wings Mayfly RMW 002 Grey M 10kpl
Tuote 113646. True Wings Mayfly RMW 002... 
3,00 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
puh. +358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
Y-tunnus: 1007918-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com