ukulelet soittimien rakennustarvikkeet
kitaran virityskoneistot
perhokoukut, kolmihaarakoukut, viehelukot, tarrasilmät
kitaraefektit, kitarat, bassot, virityskoneisto

Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet

Etusivu > Ossilehti Fishing® kalastustarvikkeet

Perhokalastustarvikkeet, perhokelat, perhovavat, perhopenkit, perhokoukut jne ...

Olimme mukana Pohjois-Suomen Erämessuilla Oulussa. Ossilehti Fishing® vavat ja -kelat saavuttivat suuren suosion. Mukana oli myös ...
Perhosteleva hieman ryytynyt hiiri ja kävelevä liki 2 metrinen kala ... Jalo K. Alavirta.
Sama homma myös 2013 ja 2015, hiiri valitettavasti oli niin huonossa hapessa ettei raaskittu ottaa mukaan. Jos sitten vaikka seuraavalla kerralla ...

OL -Fishing on SP-Elektroniikka Oy:n omistama rekisteröity, kalastustarvikkeiden kaupassa käyttämä aputoiminimi, Ossilehti Fishing® tuoteperheeseen kuuluu myös ensimmäinen rekisteröimämme kalastusalan tavaramerkki TFH®, (Two Flying Herring's), ei mitään tekemistä jonkun TFO -jutun kanssa, meidän merkki on TFH) tämä sisältää mm. perhokoukkuja, perhokeloja sekä useita erillaisia kalastukseen liittyviä pientarvikkeita, Ossilehti Fishing® puolestaan sisältää pääasiassa laadukkaita perhovapojamme ja kelojamme. OL® -guitarparts tuotemerkin alle kuuluu mm. monenlaisia soitinalan tarvikkeita.
Putiikin omistajan ensimmäiset kalastuskokemukset ajoittuvat 60 -luvun puolenvälin tienoille Lapin puroille ja järville jolloin hänen kalastusharrastuksensa alkoi.
----------
Ja sitten vaikka aivan alkusanoiksi !!! LUE JOS KIINNOSTAA ... Meillähän on luontaisestikkin hirvittävän paljon mm. perhokalastus ja perhonsidonta tavaraa. Pinseteitä, tinalankoja, kutistesukkia, piuhaa, kaapelia, klepsejä (häkiläpihtejä), kirurginveitsiä, polymorfi, ultraäänipesureita, silikoniputkia ym, ym. Katso tuotekuvastomme linkki etusivun vasemmassa yläreunassa !
----------
Kalastustarvikkeemme ja juttumme keskittyvät pääasiassa pienten jokien ja suurten purojen tarpeisiin, koska emme tiedä tuon taivaallista isojen kalojen perhostelusta. Tuotteissamme on kylläkin myös paljon kivoja härveleitä isompienkin kalojen perhokalastus tai uistelu harrastajille. Olemme täysin merkkiriippumaton kalastustarvikemyyjä. Laadukkaiden perhotarvikkeidemme hinnat ovat Suomen mittapuun mukaan erittäin edullisia, elleivät sitten Suomen edullisimpia !
------------
Teemme kesäisin tuotetestauksia jo myynnissä oleville tuotteillemme ja myyntiin tuleville tuotteille. Reissaava testiryhmä nykyään (2015) sisältää tyypillisen vaihtelevasti 2 - 6 henkilöä. Kotipuolen tuotetestausta tehdään Kiiminki-, II-, Oulu- joen vesistöissä, sekä muutamissa pienemmissä (joissa) ja purontapaisissa Oulun seudulla, sekä Iin merialueella. Pyrimme käymään kesäaikaan testailemassa tuotteitamme myös eri puolilla Suomea. Tyypillisesti matkamme ovat suuntautuneet Oulun ja Lapin läänin eri alueille. Jossain vaiheessa 2009 aloimme asiakkaiden pyynnöstä laittaa nettisivuillemme joitakin hajanaisia kommentteja testausreissuistamme ja muutamia kuvia aina reissultaan.
----------
Kuusinkijoki 2009, kävimme Kuusingilla monta kertaa testailemassa myyntiin otettavia kela ja vapamalleja, tarkoitus oli kokeilla myös abalone uistimia, mutta piti niin kiirettä perhojen ja harrien kanssa ettemme ehtineet kokeilla abaloneuistimia siellä ollenkaan.
Suurin osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
Ottavimpia kokeilluista perhoista meidän retkueilla olivat silloin: Kuulapää (BH) Hare's Ear Flashback nymfi, Black Zulu, Pheasant Tail (kuula) nymfi, Glass Epoxy BH buzzer Olive, Kuulapää DLL, Black Zulu, Pheasant Tail kuula nymfi, Black Ant, Itikka.
----------
Pärjäjoki 2009, eräänä päivänä elokuussa testausretkue kävi kokeilemassa uutuuksia Pärjäjoella Kuusingilta palatessaan, jolloin sattui harmiksemme niin huono sää että se vaikeutti / lopetti testausporukan innostuksen yhteen harriin joka otti mustaan muurahaiseen.
----------
Simojoki 2010, kesäkuun alkupuolella.
Suurin osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
Testiretkue kävi Simojoella pikakäynnillä yhdellä koskella testailemassa uuden uutukaisia vapamalleja ja tietenkin kaikkia mahdollisia myynnissämme olevia ja myyntiin tulevia uusia vempaimia. Harrien ylivoimainen suosikki tuolloin oli tummanruskea nymfi.
----------
Kairijoki (Kairiver) - Livojoki 2010, kesäkuun puolenvälin jälkeen testiretkue piipahti muutamia vuorokausia Ylä-kairilla ja tarkemmin ottaen oikeastaan sen yläosilla ja Livon yläjuoksulla muutaman vuorokauden ajan testailemassa vapoja, keloja ym. tuotteitamme. Ottavimpia perhoja Ylä-kairilla oli tuolloin mustat perhot ja kakshäkiläinen. Livolla kalojen suosikki oli oliivinvihreä stonefly (Tuote 102153) ja jälleen tuo kakshäkiläinen. Kairijoen koskipaikkojen pohjat muodostuivat monesti pienehköistä kivistä ja soveltuivat hyvin myös huonommille kahlaajille.
Suurin osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
----------
Kuusinkijoki 2010, heinäkuun puolenvälin pintaan testiretkue kokosi voimansa ja käväisi kuusinkijoen maisemissa.
Tiedoksi tämäkin, että suurin osa testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
Tuolloin taimenia ei liiemmälti näkynyt, mutta harreja saatiin runsaasti. Harjusten suosikki oli ruskea villalankainen kötöstys, missä oli kultainen kierre ja mitätön tummanpunertavan kukon häkilä ja kuula päässä. Kookkaimmat harrit tulivat kuitenkin hieman oudolla perholla missä runko oli mustaa silkkiä, runkoa kiersi ohut hopeakierre ja koko rungon mittainen epämääräinen vaaleahko häkilä.
----------
Livojoki 2011, testiretkue piipahti Livojoen yläjuoksulla aivan kesäkuun alkupäivinä, ilma oli alussa sateinen, mutta ei se menoa haitannut ja sadekkin loppui aikanaan. Mukana hääräsi apupoikina jälleen erittäin ammattitaitoista väkeä. Saaliina pienempiä harreja ja yksi 1.3kg kaunis taimen. Erittäin ehjät evät jne ... liekkö ollut luonnonkala ? Ottavimpia perhoja oli mustarunkoiset tai tummansinirunkoiset yleisesti tummasävyiset kötöstykset joissa oli ohut kierre rungossa. Itikoita tai muita öttiäisiä ei vielä ollut sanottavammin veden päällä lentelemässä.
Niinhän se on jälleen, että osa tämänkin testausreissun kuvista on napattu videokuvasta stillkuvaksi ja eivät välttämättä ole niitä taiteellisimpia ja joskus jopa epäselviä.
----------
Kuusinkijoki 2011, testiretkue innostui viettämään aikaa kuusinkijoen maisemissa kesäkuun 10 - 12. Ilma oli erittäin lämmintä ensimmäisenä päivänä ja toisena päivänä sitten enempi Suomalainen. Harjus oli syönnillään kumpanakin päivänä niin hyvin, ettemme käyneet kuin yläkoskilla missä oli helppo ja miellyttävä kalastella, huomattava osa kaikista harreista oli alamittaista 30 - 33 cm kokoista, yksi isompi ottikokoinenkin eksyi joukkoon ja tietenkin ne kaikista isoimmat pääsi karkuun ... Ylivoimaisesti ottavin perho oli tuolloin ohut, tummansinirunkoinen kultaisella ohuella kierteellä ja mitättömällä ruskeanpunertavalla kukon häkilällä varustettu luomus. Tosin harjukselle kelpasi oivallisesti myös pelkkä tummansinirunkoinenkin kun kulkukauppiaan sitomista perhoista oli kierteet irronneet kalastuksen mäiskeessä. Itikoita ja myös muita öttiäisiä oli välillä jopa runsaasti veden päällä lentelemässä.
Nythän on niin, että poikkeuksellisesti tämän testausreissun julkaistut kuvat on otettu stillkuvina, ehkä kuvien laatu on parempi, taiteellisuuteen emme jälleenkään pystyneet vaikuttamaan.
----------
Kairijoki ja Livojoki 27.06 - 01.07 2011 .wmv muoto n. 18M
Kairijoki, 27 - 29.06.2011. Harreja, pieniä taimenia, yksi hieman yli 2 kg taimen. Kairijoella kävimme katselemassa myös joen alkupään maisemia ja pienten sivupurojen tarjontaa. Sää suosi ja tapahtumia oli paljon.
Livojoki 29.06 - 01.07.2011. Harreja, pieniä taimenia, monta ylämittaista taimenta. Sää suosi jälleen ja kalaonnea oli monenlaisen saaliin muodossa.
----------
Meltausjoki 19.07 - 21.07.2011 .wmv muoto n. 5M
Meltausjoki 19.07 - 21.07.2011. Harreja runsaasti, joitakin reilusti ylämittaisia, useita pienempiä aika tasakokoista 30 - 35 cm. Sää sattui jälleen suosimaan retkuetta, sopuleita ja osa varmaankin oli myyriä oli huomattavasti liikenteessä majapaikkamme ympärillä. Pienehkö takaiskukin tapahtui kun Hodgmanneista jäi pohjat kiinni liejuun ja irtosivat kengistä, mutta ... tennareillakin voi kahlata ... Hyvä reissu kuitenkin.
----------
Tuntsajoki 09.08 - 11.08.2011 .wmv muoto n. 6M
Tuntsajoki 09.08 - 11.08.2011. Pieni ja miellyttävä joki, ylivoimaisesti tähän mennessä parhaiten kahlaukseen soveltunut joki. Oivallinen paikka jos pitää Itä-Lapin maisemista. Tuntsajoelle tulomatkalla, Naruskajoen tammen jälkeen muisti testiryhmämme tämän reissun vanhin henkilö olleensa eräällä jo unholaan jääneellä kultavaltauksella mm. kokkina. Hetken harhailun ja pienen patikoinnin jälkeen jo saavuimmekin ko. paikalle ja teimme pikatarkastuksen wanhan laivakokin työmaalla. Tuntsajokeen ei istuteta kalaa, eli kaikki on luonnonkalaa. Runsaasti "Tammukkaa" ja pienempikokoista Harria, isompia ei nyt kohdallemme osunut. Sää oli hieman epävakainen, mutta passasi kyllä testiryhmälle. Yhden yön aikana nousi joenpinta liki 20 cm. Vesi oli todella raikkaan kylmää ...
----------
Ulkokrunni ja muita luotoja .wmv muoto n. 7M
Ei varsinaista kalastusta, sekalaisia kuvia Iin edustalla noin 20km päässä rannikosta olevasta saaresta joka on osan vuotta rauhoitettu, kuvat rantautumispaikan alueelta. Myös kuvia sieltä täältä lähikarikoista, osa kuvista otettu aurinkolaseilla missä oli kamera kun pitihän sitä testata jos alkaisi vaikka kalareissuilla pitämään mukana ...
----------
Livojoki 03.09 - 04.09.2011 .wmv muoto n. 6M
Livojen yläosilla 03.09 - 04.09.2011. Ei kalan kalaa, mutta oppipahan taas jotain uutta. Sää jälleen suosiollinen, aurinko paistoi sen mitä tuohon aikaan paistaa, ilma kävi pakkasen puolella yömyöhällä. Koirat olivat mörönsyöttinä tällä reissulla. Paikka soveltui paremmin uisteluun mutta harmiksemme niitä ei ollut juuri nyt mukana.
----------
Livojoki 01.06 - 03.06.2012 .wmv muoto n. 6M
Muutama sekalainen kuva sieltä täältä Livojoen rannoilta. Testailemassa uusia tuotteita, Livojoen pinta ei ollut enään kuin joitakin kymmeniä senttimetrejä "normaalin" yläpuolella, mutta virta oli yllättävän voimakas vieläkin. Saaliiksi pieniä päästökokoisia harreja ja taimenia, sekä yksi hauki joka otti hanakasti perhoon keskeltä koskea aiheuttaen aluksi huomattavaa hämminkiä.
----------
Kuusinkijoki 12.06 - 14.06.2012 .wmv muoto n. 6M
Testailemassa uusia tuotteita täälläkin, harreja saatiin runsaasti, tosin pienikokoisia ja kaikki päästettiinkin takaisin jokeen kasvamaan. Korvasienet puolestaan kävivät pyydyksiin paremmin kuin koskaan muilla reissuilla. Niiden saalismäärä oli hyvä. Ilmat suosivat, itikkaa ei vielä ollut kuoriutunut paljoakaan. Valmisperhoista oli harrien ylivoimainen suosikki tällä reissulla iltasella March Brown soft hackle spider. Tuote 105346.
Kuvia vain muutama kameraongelmien vuoksi.
----------
Kemihaara - Kairi 09.07 - 13.07.2012 .wmv muoto n. 34M
Kemihaara, (Savukoskelta hieman yli 100km ylöspäin, eli se paikka mistä Kemijoki alkaa tai oikeastaan aletaan kutsua Kemijoeksi) 09.07 - 12.07.2012 ja paluumatkalla Kairi 12.07 - 13.07.2012
Kemihaara on ollut rauhoitettuna noin 30v ja avattiin eräänlaiselle rajoitetulle kalastukselle 2011, väkäsettömät koukut ja vain perhokalastus, lupia myydään maksimissaan 8kpl vuorokaudessa ko. alueelle. Kaikista saaduista kaloista pidettiin kirjaa tutkijoita varten. Testailemassa uusia tuotteita täälläkin, harreja sekä nieriöitä saatiin todella runsaasti taimenia jonkin verran. Ilmat olivat jälleen hyvät, itikkaa joissain paikoin todella riittävästi, majoitus hyvä. Majapaikkanamme oli Kemihaaran Loma joka sopi porukallemme oikein hyvin. Mukavan ja rauhallisen tunnelman ansiosta. Paikka soveltui testiporukalle tosi hyvin, helppo joki kahlata ja kahlaamista olisi riittänyt kun lupa taisi olla 11km.
Kairilta harreja, pieniä nieriöitä ja taimenia.
----------
Meltausjoki 26.07 - 28.07.2012 .wmv muoto n. 17M
Meltausjoella jälleen ... testailemassa uusia tuotteita. Päästökokoisia harreja ja taimenia, sekä yksi n. 3kg hauki joka otti popperiin kun eräs retkueemme jäsen alkoi tuntea turhautumisen oireita pienien harrien kanssa ja laittoi kokeeksi popperin. Taitaa tämäkin joki menettää paljon harreja ja taimenia haukien suuhun jos ei haukia saada vähemmäksi.
----------
Kuusinkijoki 14.08 - 17.08.2012 .wmv muoto n. 24M
Kuusinkijoella, Saunavaaran kupeessa ... testailemassa myyntiin otettavia tuotteita. Pienempää kalaa saatiin runsaasti, mutta isompia sitten vähempi.
----------
Mustakoski syyskuun lopulla 2012 .wmv muoto n. 24M
Nopea tutustuminen Mustakosken maisemiin, muutama pieni harri kävi nykimässä, kuvia laitetaan kunhan löydetään, mutta nyt vaikuttaa siltä että olen tuhonnut vahingossa suuren määrän tämän tämän reissun joenläheisistä kuvista... No nyt löytyi kuitenkin joitain kuvia.
----------
Mustakoski 2013 kesäkuun puolenvälin pintaan .wmv muoto n. 24M
Vesi matalammalla kuin viime käynnillämme, mutta ei suinkaan liian matalalla ainakaan kalastettavuuden kannalta. Lämmintä vettä. Itikoita ei nimeksikään, alamittaisia harreja liikkeellä aika paljon. Taimenia ei tällä reissulla yhtäkään.
----------
Kuusinki 2013 kesäkuun loppupuolella wmv -muoto n. 20M
Vierailimme siellä täällä Kuusinkijoen ympäristössä joitakin vuorokausia. Testattiin pääasiassa 3 ja 6 -luokan vapoja, uusia kelamalleja, kahluuhousuja ja kahluukenkiä. Kalaa runsaasti, Harri oli syönnillään joka päivä vierailumme aikana, paljon alamittaa kookkaampia Harreja joukossa runsaasti. Lämmin tyyni sää ja vesisade sai kalat jostain syystä uskomattomaan syöntiin eräänä iltana. Hyvinkin kookkaat, paljon yli alamitan taimenet (alamitta Kuusingilla 60cm) hyppivät muutaman kerran kokonaan ilmaan aivan vierestä kun olimme syvemmällä joessa, harmi ettemme saaneet otettua kuvia niistä. Tunnetustihan emme kalasta Taimenia vaan Harreja, vaikkakin joskus myös Taimenia tarttuukin pyydyksiin.
----------
Kemihaara 08.07 - 12.07.2013 wmv -muoto n. 70M
Tiedostosta tuli aika isokokoinen, tarkoitus oli pätkiä se lyhyempiin osiin, mutta eipä sitä sitten tullut tehtyä. Kalastustarvikkeiden testailua Kemihaarassa useamman vuorokauden, runsaasti tapahtumia, hyvät ilmat jne ... No nythän on niin, että tämä kuvakollaasi sisältää usean eri kotitarvekuvaajan otoksia missä järjestyksessä sattuu. Alussa on paljon kuvia majapaikkamme Kemihaaran Loman lähiympäristöstä.
----------
Kuusinki 12.07 - 14.07.2013 wmv -muoto n. 25M
Kahluukenkien ja housujen testireissu jatkuu ... Nyt Kuusinkijoella. Hyvät kalastusilmat täälläkin, sekalainen määrä kalaa liikkeellä.
----------
Ohtaoja heinäkuun loppupuoli, heinä-elokuun taite, elokuun puoliväli ja elokuun loppupuoli 2013 wmv -muoto n. 36M
Koska Ohtaoja sattuu olemaan suhteellisesti ottaen lähellä putiikkiamme ja kun nyt sattui niin, että testattavia asioita oli monenlaisia, tuli tuolla käytyä monesti. Customsiiman testausta Ohtaojalla, tämä siima ei tule kylläkään koskaan myyntiin, käsintehty Suomessa (Rovaniemellä) meidän 3 -luokan vavalle, mutta olipahan sikakivaheitellä, minimaalisella voimalla vain hieman siimaa ulkona vitikon reunasta heittäen siima lähti todella helposti. Myös uusien kahluukenkä ja kahluuhousumallien kokeiluja ja monien pientavaroiden testailuja. Kyseinen Ohtaoja on kyllä hyvin kalainen, pikkukalaa hirvittävän paljon ja välillä aina isompiakin joukossa. Vedessä oli runsaasti jotain kukkivaa kasvia joka tehokkaasti peitti aika isoja aloja, myöhemmin kesällä kukintoja oli paljon vähemmän. Retkueemme uusin kenkä / kahluuhousu / heittovapa testaaja oli myös välillä mukana. Tämä sisältää neljän eri reissun kuvat sekaisin.
----------
Mustakoski elokuun loppupuoli 2013 wmv -muoto n. 4M
Pikainen yhden vuorokauden käynti Mustakoskella elokuun loppupuolella. Ilmat suosivat, paljon tapahtumia ja paljon kalaa, muttei yhtään kuvaa kaloista. Vain muutama kuva. Kenkä, housu pientavaratestit jatkuu ...
----------
Livojoki kesäkuun alku 2014 wmv -muoto n.5M
Yhden vuorokauden käynti vapa -ja kelatesteissä, paljon tapahtumia. Vain muutama kuva kun kuvaaja oli aina eri paikassa kuin tapahtumat.
----------
Mustakoski kesäkuun puoliväli 2014
Yhden vuorokauden käynti vapa -ja kelatesteissä ei ylämittaisia kaloja, muutamia pienempiä. Ei kuvia.
----------
Tuntsajoki, Naruska, Kuusinki 2014 kesäkuun loppupuoli wmv -muoto n. 45M
Tuntsajoen yläjuoksulla ja samaisen joen Venäjän rajan tuntumassa kalastelua sekä vapojen ja kelojen testausta. Tuntsajoella ylhäällä suhteellisesti ottaen aika kylmä +6 astetta ja vähempikin, kova pohjoistuuli. Sieltä siirtyminen Naruskajoen ja ylimmäisen Suoltijoen liittymään. Siellä tiputteli hetken aikaa luntakin yöllä. Lopuksi poistullessa Kuusinkijoen Sipinkoskella.
----------
Kemihaara 06.07 - 11.07.2014 wmv -muoto n. 100M
Kelojen ja vapojen testireissulla Kemihaarassa useamman vuorokauden, runsaasti tapahtumia, hyvät ilmat jne ... No nythän on niin, että tämä kuvakollaasi sisältää jälleen usean eri kotitarvekuvaajan otoksia missä järjestyksessä sattuu. Majapaikkanamme oli jälleen tuo Kemihaaran Loma joka soveltuu isompienkin porukoiden majapaikaksi. Rauhallinen paikka ja ystävällinen palvelu. Kokonaisuudessaan erittäin kiva paikka.
----------
Pallosen ympärillä 13.07.2014 wmv -muoto n. 10M
Pallonen, Iin ja Haukiputaan edustalla merellä noin 20 - 25km etäisyydellä (riippuen mistä mittaa) oleva pieni saari. Pallosen ja Santapankin väli erittäin matalaa, hiekkapohjaa paljon, Pallosen muu ympäristö kivikkoista ja matalaa. Kuvia aurinkoisena kesäpäivänä sieltä täältä sinne tänne sen ympäristöstä.
----------
Kyllä tämä kesä nyt on mennyt helteitten kanssa aivan lörinäksi. Ei ole tullut tehtyä oikeita kalareissuja kun on ollut niin kuumat ilmat ja vedet matalalla.
----------
Hossajoen seutuvilla elokuun lopulla 2014 wmv -muoto. Onneksi ilmat jähtyi vähän, elokuun lopulla Hossajoen maisemissa. Muutamia Harreja ja Taimenia.
----------
Iijoen Mustakoskella syyskuun alkupuolella 2014 wmv -muoto. Usean eri kuvaajan ottamien kuvien sekoitus, taiteellisuudesta ei voi aina antaa pisteitä. Jonkin verran tapahtumia. Kohtalaisen hyvä ilma, pientä sadetta. Koirat mukana.
----------
Iijoen Saunakarilla syyskuun alkupuolella 2014 wmv -muoto. Kalastuksesta vähänlaisesti kuvia, metsästä enempi, koko n. 100M. Jos pätkii, kannattaa ladata video ensin koneelle.
----------
Ohtaojalla syyskuun puolenvälin pintaan 2014 wmv -muoto. Syksyisiä sekalaisia kuvia n. 50M. Jos pätkii, kannattaa ladata video ensin koneelle.
----------
Kipinässä kesäkuun puolenvälin pintaan 2015. Paljon vettä, kova virtaus. Saaliina 1 iso säynävä. Ei kuvia.
----------
Ohtaojalla kesäkuun lopulla 2015. Muutamia kaloja, ei kuvia, tai oikeastaan on muutama kuva, mutta ei laiteta turhaan.
----------
Kemihaara 05.07 - 10.07.2015 wmv -muoto n. 70M
Jos pätkii, kannattaa ladata video ensin koneelle. Kelojen ja vapojen testireissulla Kemihaarassa useamman vuorokauden, tähänastisten Kemihaarareissujemme "huonoimmat" ilmat, kalaa liikkui kylläkin jonkin verran. Sekalaisia kuvia mistä sattuu. Rajavartioita ja muita luvantarkastajia liikkeellä huomattavia määriä. Kesän kylmyydestä johtuen, kasvukausi ei vielä ollut normaalilla tasolla. Majapaikkanamme oli jälleen tuo Kemihaaran Loma joka soveltuu isompienkin porukoiden majapaikaksi. Rauhallinen paikka ja ystävällinen palvelu. Kokonaisuudessaan erittäin kiva paikka.
----------
Korvuanjoen / Näljänkäjoen alueella heinäkuun puolenvälin jälkeen 2015 wmv -muoto n. 50M.Sekalaisia kuvia, jos pätkii, lataa video ensin koneellesi. Tämä alue oli meille uusi tuttavuus, jostain kumman syystä ei ole tullut käytyä tällä alueella ennemmin. Alue itsessään on hirvittävän suuri ja sisältää jos jonkinmoista jokea ja muuta paikkaa. Alueella rauhoitettuja paikkoja, kannattaa tarkistaa kartoista mikä alue milloinkin on rauhoitettu. Testeissä 5 ja 8 luokan vavat. 5 luokan lasikuituvapa riitti tälle joelle aivan erinomaisesti. Runsaasti "kivoja" paikkoja kalastella. Hieman vitikkoiset rannat, mutta joessa pystyi toisin paikoin kahlaamaan kohtuullisen hyvin.
----------
Naamankajoella (Näljängällä) eli ei Syötteellä olevalla samannimisellä joella heinäkuun lopulla 2015 wmv -muoto n. 35M. Jos pätkähtelee niin lataa ensin koneelle. Hieman epävakaiset ilmat, joitakin sekalaisia kuvia.
----------
Naatikkajoella elokuun alkupuolella ja elokuun puolenvälin pintaan 2015 wmv -muoto n. 160M. Jos pätkii niin lataa video ensin konellesi. Monipuolinen joki, helppoja kahluuosia ja toisaalta sitten aivan sikasyviä paikkoja joihin ei ollut menemistä. Paljon tapahtumia. Kaksi reissua, monta kuvaajaa ... Näytti jääneen muutamat kuvat kahteen kertaan tuolle videopätkälle.
----------
Kongasjoella elokuun loppupuolella 2015 wmv -muoto n. 120M. Jos pätkähtelee, lataa video ensin koneellesi. Kiva joki, paljon koskia, soveltuu aivan hyvin sekä perhosteluun että uisteluun.
----------
Kutujoella syyskuun alkupuolella 2015 wmv -muoto n. 40M. Jos pätkii niin lataa video koneelle ensin. Jonkin verran tapahtumia, pieniä taimenia, yksi pieni harri sekä ahvenia ja haukia. Sattui sateiset säät. Niillä seuduin missä liikuimme oli mielestämme enempi uistinhommiin soveltuvia paikkoja kuin perhosteluun sopivia.
----------
Ohtaojalla kesäkuun alussa 2016 ei kuvia ei isompia kaloja Pientä harria, ei muuta.
----------
Kemihaara 11.07 - 17.07.2016 Ei vielä kuvia
Kuvia laitetaan kun ehditään ... Kelojen ja vapojen testireissulla Kemihaarassa useamman vuorokauden, no nyt ne oikeasti huonoimmat ilmat sattui. Vettä sateli aika ajoin hyvin runsaasti ja sitten välillä aurinkokin paistoi. Vesi korkealla. Liikkuvaa kuvaa otettiin monen kotitarvekuvaajan näkökulmasta. Majapaikkanamme oli jälleen tuo Kemihaaran Loma joka soveltuu isompienkin porukoiden majapaikaksi. Kemihaarasta on muotoutunut vuosien varrella suosikkipaikkamme. Siirtymisissä kalastuspaikkojen läheisyyteen olemme jo vuosia käyttäneet lumenvalkoista kalamobiiliamme joka on mahdollistanut monien muidenkin vaikeakulkuisten jokivarsiteidentapaisten hyödyntämisen.
----------
Kongasjoki Varisjoki 20.07.2016 Ei vielä kuvia
Kuvia laitetaan kun ehditään ... Aluksi kaikki vaikutti niin hyvältä ... Mutta sitten paku juuttui liejuun, kahluukengistä irtosi pohjat, uistimet lilluivat kokiksessa jne ...
----------
Kuusinkijoki elokuun alkupuolella 2016. Ei vielä kuvia
Kuvia laitetaan kun ehditään ... Jonkin verran Harreja, paljon väkeä, aika tahtoi mennä ihmisiä pakoillessa.
----------
Särkijoki elokuun puolenvälin pintaan 2016. Ei vielä kuvia
Volkkarin testialueen portin tietämillä. Kuvia laitetaan kun ehditään ... Muutamia kuvia, ei kalaa tällä kertaa ...
----------
Simojoki elokuun loppupuolella 2016. Ei vielä kuvia
Ensimmäinen kerta "eteläpuolella" jokea, vain metsähallituksen luvat, meni opettelussa miten mennä rantaan jos ei ollut merkattuja suosittuja koskia kun kalastuspaikkoja oli kyllä paljon muuallakin joessa. Eikä missään rannalla ollut merkitty mikä oli metsähallituksen vesialue ja mikä oli taas jonkun muun. Kannattaa ostaa kummankin alueen lupa niin voi sitten ainakin helpommin huiskia. Ei jalokalaa tällä kerralla. Sekalaista kuvaa ja videota laitetaan kun ehtii ...
----------
Juusto 2016. Ei vielä kuvia
Kauniina syyspäivänä Iin paikkeilla merelle pienellä juustoksi kutsutulla karikolla. Meni joogailuksi ja kivilaiturin teoksi. Ei kalaa karikolta, uistinta vedettiin useita kilometrejä, yksi pieni ahven ... Kuvia laitetaan kun ehtii ...
----------
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistamiskuvia, värisävyt, kiilto, ulkomuoto jne ... saattavat poiketa hieman todellisesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen perusominaisuuksiin. Ilmoitetut painot ja mitat noin painoja ja mittoja. Tuotteen värisävy voi luonnossa olla erillainen kuin nettisivujemme kuvassa.
----------


Crystal Flashabou iso kuva
Muut hairit ja jalat iso kuva
----------

Rajaus
Kelapussi kelalaukku kelojen topattu beauty-box, iso malli TFH®
Tuote 107589. Kelapussi kelalaukku kelojen topattu beauty-box,... 
8,80 €
Kahluukenkälaukku TFH®
Lisätiedot 
12,00 €
Lohivapa 13'7" Ossilehti Fishing® Salmon LW 9/10#
Lisätiedot 
160,00 €
norm.
215,00 €
Perhovapa Ossilehti Fishing® Streamside 6'6" LW 3#
Lisätiedot 
80,00 €
norm.
115,95 €
Edullinen vapapussi musta kaksilokeroinen pituus 190cm + läppä
Tuote 115133. Vapapussi kaksilokeroinen pituus 190cm + läppä. 
3,50 €
Shooting line Blue 9/10 40g 13m WF with loops TFH™
Tuote 113182. Shooting line Blue 9/10 40g... 
30,00 €
Shooting line Blue 10/11 44g 15m WF with loops TFH™
Tuote 113183. Shooting line Blue 10/11 44g... 
30,00 €
Running line 30m 0.8mm yellow with one end loop TFH™
Tuote 113184. Running line 30m 0.8mm yellow... 
20,00 €
Running line 30m 1.15mm orange with one end loop TFH™
Tuote 113185. Running line 30m 1.15mm orange... 
20,00 €
Spey Line Yellow / Green 9/10/11 120FT Floating TFH™
Tuote 113391. Spey Line Yellow / Green 9/10/11... 
30,00 €
Spey Line Yellow / Green 10/11 120FT Floating TFH™
Tuote 113392. Spey Line Yellow / Green 10/11... 
30,00 €
Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Extra Light Yellow TFH™
Tuote 105374. Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Extra... 
18,00 €
Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Green TFH™
Tuote 105403. Perhosiima kelluva easyfly WF-3F Green... 
18,00 €
Perhosiima kelluva easyfly WF-4F Fluo Yellow TFH™
Lisätiedot 
18,00 €
Varastossa 0 kpl
Perhosiima kelluva easyfly WF-6F Fluo Yellow TFH™
Lisätiedot 
15,00 €
Varastossa 0 kpl
Perhosiima kelluva easyfly WF-7F Fluo Yellow TFH™
Tuote 104026. Perhosiima kelluva easyfly WF-7F Fluo... 
18,00 €
Perhosiima kelluva easyfly WF-8F Fluo Yellow TFH™
Tuote 104027. Perhosiima kelluva easyfly WF-8F Fluo... 
18,00 €
Perhosiima easyfly kelluva WF-11F Grey TFH™
Tuote 104030. Perhosiima easyfly kelluva WF-11F Grey... 
18,00 €
Perhosiima easyfly kelluva WF-12F Grey TFH™
Tuote 104031. Perhosiima easyfly kelluva WF-12F Grey... 
18,00 €
Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance WWF 7 F kartioitu TFH™
Tuote 103770. Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance... 
24,00 €
Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance WWF 8 F kartioitu TFH™
Tuote 103771. Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance... 
28,00 €
Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance WWF 10 F kartioitu TFH™
Tuote 103773. Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance... 
28,00 €
Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance WWF 11 F kartioitu TFH™
Tuote 103774. Perhosiima easyfly Pre Eminent Distance... 
28,00 €
Uppoava perhosiima easyfly Sinking Coffee WF-6S TFH™
Tuote 105406. Uppoava perhosiima easyfly Sinking Coffee... 
19,00 €
Läpinäkyvä perhosiima easyfly Sinking Transparent Intermediate WF-6IS TFH™
Tuote 105407. Läpinäkyvä perhosiima easyfly Sinking Transparent... 
19,00 €
Perhosiima Stream Nymph Line SNLWF3F Orange / Green TFH™
Tuote 104015. Perhosiima Stream Nymph Line SNLWF3F... 
19,00 €
Perhosiima Stream Nymph Line SNLWF6F Orange / Green TFH™
Tuote 104016. Perhosiima Stream Nymph Line SNLWF6F... 
19,00 €
Perhosiima uppoavalla päällä easyfly SHWF6FS Black / Pale Blue TFH™
Tuote 105412. Perhosiima uppoavalla päällä easyfly SHWF6FS... 
22,00 €
Liitossilmukka ohuempikärkiselle perhosiimalle 1kpl TFH™
Tuote 101033. Liitossilmukka ohuempikärkiselle perhosiimalle 1kpl TFH™. 
1,02 €
Kartioperuke tapered Leader 2.7m 9 ft / koko 0X TFH™
Tuote 110134. Kartioperuke tapered Leader 2.7m 9 ft... 
2,55 €
Kartioperuke tapered Leader 4.5m 15 ft / koko 0X TFH™
Tuote 111378. Kartioperuke tapered Leader 4.5m 15... 
3,00 €
Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft / koko 1X TFH™
Tuote 104017. Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft... 
2,55 €
Kartioperuke Tapered Leader 4.5mm 15ft / koko 1X TFH™
Tuote 111379. Kartioperuke Tapered Leader 4.5m 15... 
3,00 €
Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft / koko 2X TFH™
Tuote 104018. Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft... 
2,55 €
Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft / koko 4X TFH™
Tuote 104020. Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft... 
2,55 €
Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft / koko 5X TFH™
Tuote 104021. Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft... 
2,55 €
Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft / koko 6X TFH™
Tuote 104022. Kartioperuke Tapered Leader 2.7m 9 ft... 
2,55 €
Perukkeen / perhosiiman puhdistin Ossilehtifishing
Tuote 108362. Perukkeen / perhosiiman puhdistin Ossilehtifishing. 
4,20 €
Perukkeensuoristin Ossilehtifishing leader straightener
Tuote 108363. Perukkeensuoristin Ossilehtifishing leader straightener. 
3,30 €
Perhosiiman puhdistin / perukkeensuoristin DeLuxe 3 in 1 TFH™
Tuote 108371. Perhosiiman puhdistin / perukkeensuoristin 3 in... 
6,50 €
Käsin Punottu peruke, Furled Leader 6' 15LB TFH™
Tuote 103768. TFH™ Käsin Punottu peruke, Furled... 
5,56 €
Perukelompakko perhoperukkeille, siimoille jne ...
Lisätiedot 
2,50 €
norm.
4,55 €
Varastossa 3 kpl
Siiman, langan jne ... kiepityskone line winder
Tuote 108361. Siiman, langan jne ... 
30,00 €
Putkiperhotyökalu, model 3 TFH™
Lisätiedot 
4,50 €
Varastossa 0 kpl
Monofiilisiima DuraKing 0.12mm 100m 1.6kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,00 €
norm.
1,30 €
Monofiilisiima DuraKing 0.15mm 100m 2.3kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,00 €
norm.
1,30 €
Monofiilisiima DuraKing 0.18mm 100m 3.6kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,00 €
norm.
1,30 €
Monofiilisiima DuraKing 0.20mm 100m 4.5kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,00 €
norm.
1,30 €
Monofiilisiima DuraKing 0.22mm 100m 5.5kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,20 €
norm.
1,60 €
Monofiilisiima DuraKing 0.25mm 100m 6.4kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,20 €
norm.
1,60 €
Monofiilisiima DuraKing 0.30mm 100m 8.2kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,20 €
norm.
1,60 €
Monofiilisiima DuraKing 0.35mm 100m 10kg Blue Sapphire
Lisätiedot 
1,20 €
norm.
1,60 €
Monofiilisiima DuraKing 0.35mm 100m 10kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,20 €
norm.
1,60 €
Monofiilisiima DuraKing 0.40mm 100m 12.7kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,40 €
norm.
1,80 €
Monofiilisiima DuraKing 0.45mm 100m 15kg Blue Sapphire
Lisätiedot 
1,40 €
norm.
1,80 €
Monofiilisiima DuraKing 0.45mm 100m 15kg Fluo Green
Lisätiedot 
1,40 €
norm.
1,80 €
Monofil nylon siima n. 0.36mm 6.8kg punainen n. 550m
Lisätiedot 
4,00 €
norm.
6,06 €
Monofil nylon siima n. 0.40mm 9.1kg punainen n. 750m
Lisätiedot 
5,00 €
norm.
7,07 €
Monofil nylon siima n. 0.45mm 11.4kg punainen n. 650m
Tuote 107326. Monofil nylon siima n. 
5,00 €
norm.
7,07 €
Paksut siimat
Lisätiedot 
alkaen
3,05 €
Koukunteroitin lyhyempi TFH™
Tuote 100390. Koukunteroitin. Kynämallinen timanttiviila koukku-uralla. 
3,94 €
Koukunteroitin pitempi TFH™
Tuote 100391. Koukunteroitin. Kynämallinen timanttiviila koukku-uralla. 
4,95 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 1# 10kpl
Lisätiedot 
1,00 €
norm.
1,50 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 1/0# 10kpl
Lisätiedot 
2,00 €
norm.
2,53 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 2/0# 10kpl
Lisätiedot 
2,00 €
norm.
2,53 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 3/0# 10kpl
Lisätiedot 
2,00 €
norm.
2,53 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 4/0# 10kpl
Lisätiedot 
2,00 €
norm.
2,53 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 5/0# 10kpl
Lisätiedot 
2,50 €
norm.
3,03 €
Aberdeen koukku 1 -haarakoukku koko 6/0# 10kpl
Lisätiedot 
2,50 €
norm.
3,03 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 4# 10kpl
Tuote 108382. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 4#... 
2,00 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 2# 10kpl
Tuote 108383. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 2#... 
2,00 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 1# 10kpl
Tuote 108384. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 1#... 
2,00 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 1/0# 5kpl
Tuote 108385. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 1/0#... 
1,50 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 2/0# 5kpl
Tuote 108386. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 2/0#... 
1,50 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 3/0# 5kpl
Tuote 108387. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 3/0#... 
1,50 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 4/0# 5kpl
Tuote 108388. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 4/0#... 
1,50 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 5/0# 5kpl
Tuote 108389. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 5/0#... 
1,50 €
Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 6/0# 5kpl
Tuote 108390. Baitholder koukku 1 -haarakoukku koko 6/0#... 
1,50 €
O'Shaugnessy onkikoukku 10 kpl pussukka #6 koko
Tuote 114733. O'Shaugnessy onkikoukku 10 kpl pussukka... 
1,50 €
O'Shaugnessy onkikoukku 10 kpl pussukka #8 koko
Tuote 114734. O'Shaugnessy onkikoukku 10 kpl pussukka... 
1,50 €
Painotettu toukka larvarunko tungsten kulta SMALL perhokoukku TFH®
Tuote 103984. Painotettu toukka larvarunko tungsten kulta... 
0,91 €
Painotettu toukka larvarunko tungsten kulta MEDIUM perhokoukku TFH®
Tuote 103985. Painotettu toukka larvarunko tungsten kulta... 
1,01 €
Painotettu toukka larvarunko tungsten kulta LARGE perhokoukku TFH®
Tuote 103986. Painotettu toukka larvarunko tungsten kulta... 
1,11 €
Kolmihaarainen lohi perhokoukku lyhyt TFH®
Tuote 102288. Kolmihaarakoukku, kolmihaarainen lohiperhokoukku lyhyt runko. 
alkaen
0,24 €
Kolmihaarainen lohi perhokoukku pitkä TFH®
Tuote 102289. Kolmihaarakoukku, kolmihaarainen lohiperhokoukku, pitkä runko. 
alkaen
0,26 €
Kolmihaarakoukku, O'Shaugnessy muotoilu TFH®
Tuote 102292. Kolmihaarakoukku, klassisen muotoilun omaavat O'Shaugnessy... 
alkaen
0,15 €
Timanttikoukku värikoukku 3 haara koko 10 1kpl
Tuote 114703. Timanttikoukku värikoukku 3 haara koko 10... 
1,50 €
Timanttikoukku värikoukku 3 haara koko 12 1kpl
Tuote 114704. Timanttikoukku värikoukku 3 haara koko 12... 
1,50 €
Timanttikoukku värikoukku 3 haara koko 14 1kpl
Tuote 114705. Timanttikoukku värikoukku 3 haara koko 14... 
1,50 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Purple 0.4 - 0.7 mm 9 - 11g
Tuote 114839. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Purple... 
1,30 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Rainbow Mix 0.4 - 0.7 mm 9 - 11g
Tuote 114841. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Rainbow Mix... 
1,30 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Transparent White Clear 0.6-0.9 mm n. 20g
Tuote 111241. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Transparent White... 
2,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Bright Greenish Yellow  0.6 - 0.9 mm n. 20g
Tuote 111245. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Bright Greenish... 
2,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Yellow 0.6 - 0.9 mm n. 20g
Tuote 111246. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Yellow 0.6... 
2,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pinkki 0.6 - 0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114827. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pinkki 0.6... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pinkkioranssi 0.6 - 0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114817. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pinkkioranssi 0.6... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Hotihko Pinkki 0.6 - 0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114818. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Hotihko Pinkki... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pale Salmon 0.6 - 0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114819. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pale Salmon... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Metallic Purple 0.6 - 0.9 mm n. 9 - 11g
Tuote 114821. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Metallic Purple... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Metallic Fire Brick Red 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114826. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Metallic Fire... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Yellowish Khaki 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114823. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Yellowish... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Damsel 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114825. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Damsel... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Royal Blue 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114829. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Royal Blue... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Tan Brown 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114830. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Tan Brown... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Vaalea Turkoosi 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114831. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Vaalea Turkoosi... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Hopea 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114832. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Hopea 0.6-0.9... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Purple 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114833. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Purple... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Blue II 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114838. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Light Blue... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Ibanema Beach Brown 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114840. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Ibanema Beach... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Bondi Beach Brown 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114842. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Bondi Beach... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Khaki Light 0.6-0.9 mm n. 9-11g
Tuote 114843. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Khaki Light... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Yellow Chost Lime n. 0.6 - 0.9 mm 9-11g
Tuote 114844. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Yellow Chost... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pink Pearl Caramel n. 0.6 - 0.9 mm 9-11g
Tuote 114845. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Pink Pearl... 
1,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Bright Greenish Yellow 1.0 - 1.5 mm n.20g
Tuote 111258. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Bright Greenish... 
2,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Red 1.0 - 1.5 mm n.20g
Lisätiedot 
2,00 €
Varastossa 0 kpl
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Yellow 1.0 - 1.5 mm n.20g
Tuote 111260. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Yellow 1.0... 
2,00 €
Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Hot Pink FLU 1.0 - 1.5 mm n.20g
Tuote 111261. Mikrolasikuula mm. värikoukkuihin Hot Pink... 
2,00 €
Spigotti (rullanpidin) keraaminen kärki, delrin kartiot LONG LARGE TFH™
Tuote 104688. TFH™ Spigotti (rullanpidin) keraaminen kärki... 
5,00 €
Spigotti (rullanpidin) keraaminen kärki, delrin kartiot SHORT NORMAL TFH™
Tuote 104689. TFH™ Spigotti (rullanpidin) keraaminen kärki,... 
4,50 €
Spigotti (rullanpidin) keraaminen kärki, delrin kartiot WIDE TFH™
Tuote 104690. TFH™ Spigotti (rullanpidin) keraaminen kärki,... 
6,50 €
Spigotti (rullanpidin) luotimalli paksuille materiaaleille TFH™
Tuote 105320. TFH™ Spigotti (rullanpidin) luotimalli paksuille... 
2,00 €
Dubbinghyrrä työkalu / dubbing twister, pitkä TFH™
Tuote 104691. Dubbinghyrrä / dubbing twister, pitkä, messinkirunko... 
1,55 €
Dubbinghyrrä / dubbing twister de Luxe 3 TFH™
Tuote 101147. Kevyt dubbinghyrrä / dubbing twister, dubbing... 
4,60 €
Dubbingtyökalu / isoille lenkeille TFH™
Tuote 100463. Dubbing työkalu / dubbing twister, spinning... 
2,55 €
Piilosolmutyökalu messinki / teräs kaksoiskoukku, kuusiovarsi TFH™
Tuote 108713. Piilosolmutyökalu messinki / teräs kaksoiskoukku, kuusiovarsi... 
1,60 €
Piilosolmutyökalu teräs, kaksoiskoukku, kuusiovarsi TFH™
Tuote 108711. Piilosolmutyökalu teräs kaksoiskoukku kuusiovarsi TFH™. 
1,60 €
Piilosolmutyökalu teräs, LARGE, kaksoiskoukku, karhennettu varsi TFH™
Tuote 108712. Piilosolmutyökalu LARGE teräs kaksoiskoukku pyöreä... 
1,60 €
Häkiläpihdit pitkäkärkiset lyhyet "midge" laipoilla TFH™
Tuote 102522. Häkiläpihdit pitkäkärkiset lyhyet "midge" laipoilla... 
1,80 €
Häkiläpihdit rotaatio metalli pieni TFH™
Lisätiedot 
2,04 €
Varastossa 1 kpl
Sidontaneula / solmutyökalu messinki / teräs TFH™
Tuote 104692. Sidontaneula / dubbing neula / solmutyökalu... 
1,52 €
Sidontaneula/solmutyökalu alumiini/teräs TFH™
Tuote 101145. Sidontaneula, dubbausneula, bodkin, dubbing needle... 
1,20 €
Langanpujotin messinki / teräs TFH™
Tuote 108353. Langanpujotin messinki / teräs TFH™. 
1,00 €
Langanpujotin alumiini / teräs TFH™
Tuote 101146. Langanpujotin, langan pujottaminen spigottiin onnistuu... 
1,80 €
Häkiläohjain Hackle Guard TFH™
Tuote 100477. häkiläohjain, hackle guard, käytetään suojaamaan... 
2,60 €
Kuulan noukkija / pitelijä metallia malli A TFH™
Tuote 108365. Kuulan noukkija / pitelijä metallia malli... 
3,30 €
Karvantasaaja alumiini musta kuusio small TFH™
Tuote 108638. Karvantasaaja alumiini musta kuusio small... 
2,40 €
Karvantasaaja alumiini musta kuusio large TFH™
Tuote 108639. Karvantasaaja alumiini musta kuusio large... 
2,80 €
Karvantasaaja Hair Tampin Tool yksiosainen TFH™
Tuote 108366. Karvantasaaja Hair Tampin Tool yksiosainen. 
1,50 €
Karvantasaaja anodisoitu TFH™
Tuote 100547. Anodisoidut karvantasaajat, sieviä kuin pienoisveistokset,... 
alkaen
6,10 €
Siipien leikkaus stanssit TFH™
Lisätiedot 
2,55 €
Siipipolttopihdit päiväkorento kolme kokoa
Tuote 101560. Siipipolttopihdit päiväkorento. Siipien polttopihdit myydään... 
4,25 €
Siipipolttopihdit koskikorento kolme kokoa
Tuote 101561. Siipipolttopihdit koskikorento. Siipien polttopihdit myydään... 
4,25 €
Siipipolttopihdit vesiperhonen kolme kokoa
Tuote 101562. Siipipolttopihdit vesiperhonen. Siipien polttopihdit myydään... 
4,25 €
Pientarvikerasia 4 -osainen, koukuille, painoille, leikareille jne ...
Tuote 107899. Pientarvikerasia 4 -osainen, koukuille, painoille, leikareille... 
1,50 €
Pientarvikerasia 6 -osainen, koukuille, painoille, leikareille jne ...
Tuote 107900. Pientarvikerasia 6 -osainen, koukuille, painoille, leikareille... 
1,50 €
Pientarvikerasia 8 -osainen, koukuille, painoille, leikareille jne ...
Tuote 107901. Pientarvikerasia 8 -osainen, koukuille, painoille, leikareille... 
1,50 €
Karvalompsa, pilkkikukkaro, perhorasia / perholompakko nro:2 nahkaa TFH™
Lisätiedot 
3,00 €
norm.
5,05 €
Varastossa 6 kpl
Uritettu 84 paikkainen foamilevy taustamuovilla
Tuote 108379. Uritettu 84 paikkainen foamilevy taustamuovilla. 
1,70 €
Perhorasia superohut, paikka 152:lle perholle Ossilehti Fishing®
Tuote 114616. Perhorasia superohut, paikka 152:lle perholle... 
8,50 €
Perhorasia puinen, bambu -perhorasia laadukas, siistiä työtä
Tuote 108373. Perhorasia puinen, bambu -perhorasia laadukas,... 
18,00 €
Perhorasia muovia harmaa TFH™
Lisätiedot 
6,40 €
Perhorasia muovia punainen paikka 366:lle perholle
Tuote 108376. Perhorasia muovia punainen, paikka 336:lle... 
6,00 €
Perhorasia muovia keltainen paikka 366:lle perholle
Tuote 108377. Perhorasia muovia keltainen, paikka 336:lle... 
6,00 €
Perhorasia muovia oranssi paikka 366:lle perholle
Tuote 108378. Perhorasia muovia oranssi, paikka 336:lle... 
6,00 €
Perhorasia alumiinia musta TFH™
Lisätiedot 
10,00 €
Perhorasia matta alumiini TFH™
Lisätiedot 
14,25 €
Varastossa 0 kpl
Perhorasiat mustaa muovia TFH™
Lisätiedot 
alkaen
2,20 €
Perhorasia Foam Fly Box TFH™
Tuote 100558. Perhorasia Foam Fly Box TFH™. 
alkaen
6,62 €
" Koukkulaatikko " pieni TFH™
Tuote 100400. Tavallinen pieni koukkulaatikko, sopii kyllä... 
0,35 €
" Koukkulaatikko " isompi TFH™
Lisätiedot 
0,45 €
Pientarvikelaatikosto "karuselli"
Tuote 100497. Karusellimallinen säilytyslokerikko. Kovaa muovia, 6 erillaista... 
0,82 €
Perhonsidontalakka, perholakka valkoinen 10 ml TFH™
Tuote 104239. TFH™ Perhonsidontalakka, perholakka valkoinen 10... 
2,10 €
!!! Uutuus !!!
Puhdistettu bensiini bensin 150 ml lasipurkki
Vain nouto !!! 
3,80 €
!!! Uutuus !!!
Kaatonokka pulloon purnukkaan annostelija hidas
Lisätiedot 
3,20 €
Lasipurkki 100 ml kirkas lasikorkilla muovitiiviste
Tuote 111420. Lasipurkki 100 ml kirkas lasikorkilla... 
2,50 €
Silmätippapullo, "sinettilukko", tippakärki 10 ml
Tuote 102219. Silmätippapullo, "sinettilukolla" ja tippakärjellä 10... 
1,11 €
Silmätippapullo, sinettilukko, tippakärki 30 ml
Tuote 102220.Silmätippapullo, "sinettilukolla" ja tippakärjellä 30 ml. 
1,21 €
Spray pumppupullo, erittäin hieno suihku 30 ml
Tuote 103637. Spray pumppupullo, erittäin hienolla ja... 
1,90 €
TFH™ Annostelijapullo neulalla
Lisätiedot 
1,63 €
Muovipullo pitkällä ohenevalla kärjellä, asteikko
Tuote 111188. Muovipullo pitkällä ohenevalla kärjellä, asteikko. 
2,00 €
Kidanavaaja kidanavaajat ruostumaton teräs Indy TFH® 17cm
Tuote 108637. Kidanavaaja kidanavaajat ruostumaton teräs Indy... 
4,50 €
Vaaka 10g - 40kg digitaalinen riippuvaaka, kalavaaka, matkalaukkuvaaka, puntari

Matkalaukkuvaaka puntari ja mitä kaikkia nimiä tällä onkaan. Kuten Master 40 vaaka.

8,50 €
!!! Uutuus !!!
Kalavaaka 10g - 50kg digitaalinen vaaka lämpömittarilla

Matkalaukkuvaaka puntari ja mitä kaikkia nimiä tällä onkaan.

12,00 €
Vaihtohavas C&R Catch & Release vaihtohavas koko 48 x 38 cm TFH®
Tuote 103988. Vaihtohavas C&R Catch & Release vaihtohavas... 
8,28 €
Catch & Release vaihtohavas koko 56 x 53 cm TFH®
Tuote 103989. Catch & Release vaihtohavas koko 56... 
8,28 €
Catch & Release vaihtohavas koko 76 x 50 cm TFH®
Tuote 103990. Catch & Release vaihtohavas koko 76... 
8,28 €
Haavi, kalahaavi "Taimenmalli" catch release havas TFH™
Lisätiedot 
20,00 €
Varastossa 0 kpl
Jousiremmi "karkuremmi" malli 1 perhohaaville ym ... TFH™
Tuote 103779. TFH™ Jousiremmi "karkuremmi" malli 1 perhohaaville... 
3,60 €
Magneettinen haavin vapautin nuolenvetimen pidike  kartiomalli, musta TFH™
Tuote 108375. Magneettinen haavin vapautin, nuolenvetimen pidike,... 
6,00 €
Nostokoukku
Lisätiedot 
18,38 €
Kumivasara kuminuija kalapappi 8 oz
Tuote 107896. Kumivasara kuminuija kalapappi vai olisikko... 
5,00 €
Kalapappi kalantappopulikka oliivinvihreä alumiini kalanuija TFH™
Tuote 109905. Kalapappi, kalantappopulikka, kalan tainnutusnuija jne... 
10,15 €
Kalapappi kovapuu / messinki 200 mm kalanuija TFH™
Tuote 101155. Kalapappi, kalantappopulikka, kalan tainnutusnuija jne... 
6,62 €
Monopod kuvaajalle / kahluusauva kalastajalle
Tuote 100667. Monopod kuvaajalle / kahluusauva kalastajalle. 
18,48 €
Hare 's Ear Olive nymfi koko #16
Tuote 114166. Hare 's Ear Olive nymfi... 
1,30 €
Hare 's Ear Wet nymfi koko #10
Tuote 114167. Hare 's Ear Wet nymfi... 
1,30 €
Hare 's Ear Wet nymfi koko #12
Tuote 114168. Hare 's Ear Wet nymfi... 
1,30 €
Hare 's Ear Wet nymfi koko #14
Tuote 114169. Hare 's Ear Wet nymfi... 
1,30 €
Larva Golden BH Musta / Oranssi / Oliivi koko #10
Tuote 114131. Larva Golden BH Musta / Oranssi... 
1,30 €
Larva Musta / Oranssi / Oliivi koko #8
Tuote 114132. Larva Musta / Oranssi / Oliivi... 
1,30 €
Larva Musta / Oranssi / Oliivi koko #10
Tuote 114133. Larva Musta / Oranssi / Oliivi... 
1,30 €
Harri / Taimenperho Golden BH Partridge / Black koko #12
Tuote 114135. Harri / Taimenperho Golden BH Partridge... 
1,30 €
Pupa Limehead koko #12
Tuote 114136. Pupa Limehead koko #12. 
1,30 €
Griffiths Gnat Dry koko #14
Tuote 114137. Griffiths Gnat Dry koko #14. 
1,30 €
Griffiths Gnat Dry koko #16
Tuote 114138. Griffiths Gnat Dry koko #16. 
1,30 €
Ally's Shrimp Orange long treble koko #10
Tuote 114139. Ally's Shrimp Orange long treble... 
3,80 €
Ally's Shrimp Orange short treble koko #10
Tuote 114140. Ally's Shrimp Orange short treble... 
3,80 €
Ally's Shrimp Orange long treble koko #8
Tuote 114141. Ally's Shrimp Orange long treble... 
3,80 €
White Moth koko #12
Tuote 114142. White Moth koko #12. 
1,30 €
Kirjolohi / Taimen pintaperho koko #12
Lisätiedot 
1,30 €
Varastossa 0 kpl
Dark Magnus streamer koko #6
Tuote 114144. Dark Magnus streamer koko #6. 
2,50 €
Dark Magnus streamer koko #8
Tuote 114145. Dark Magnus streamer koko #8. 
2,50 €
BH Montana koko #10
Tuote 114146. BH Montana koko #10. 
2,00 €
Two Pearl Fly Black & Ruby koko #12
Tuote 114147. Two Pearl Fly Black & Ruby... 
1,30 €
Two Pearl Fly Black & Ruby koko #14
Tuote 114148. Two Pearl Fly Black & Ruby... 
1,30 €
Snipe and Red koko #12
Tuote 114149. Snipe and Red koko #12. 
1,30 €
Sumariperho model 1 koko #12
Tuote 114150. Sumariperho model 1 koko #12. 
1,30 €
Red Tag BH Gold koko #14
Tuote 114152. Red Tag BH Gold koko... 
1,30 €
Red Tag pintaperhohäkilä koko #12
Tuote 114153. Red Tag pintaperhohäkilä koko #12. 
1,30 €
Red Tag pintaperhohäkilä koko #14
Lisätiedot 
1,30 €
Varastossa 0 kpl
Red Tag pintaperhohäkilä koko #16
Lisätiedot 
1,30 €
Varastossa 0 kpl
Red Tag uppoperhohäkilä koko #12
Lisätiedot 
1,30 €
Varastossa 0 kpl
Red Tag uppoperhohäkilä koko #14
Tuote 114157. Red Tag pintaperhohäkilä koko #14. 
1,30 €
Lohiperho Sir Richard koko #2
Tuote 108793. Lohiperho Sir Richard koko #2. 
3,80 €
Lohiperho Sir Richard koko #4
Tuote 108794. Lohiperho Sir Richard koko #4. 
3,80 €
Lohiperho Sir Richard koko #6
Tuote 108795. Lohiperho Sir Richard koko #6. 
3,80 €
Lohiperho klassista tyyliä musta runko hopea kierre koko #2
Tuote 108796. Lohiperho klassista tyyliä musta runko... 
3,80 €
Lohiperho klassista tyyliä musta runko hopea kierre koko #4
Tuote 108797. Lohiperho klassista tyyliä musta runko... 
3,80 €
Lohiperho klassista tyyliä musta runko hopea kierre koko #6
Tuote 108798. Lohiperho klassista tyyliä musta runko... 
3,80 €
Lohiperho Black Dog koko #4
Tuote 108799. Lohiperho Black Dog koko #4. 
3,80 €
Lohiperho Black Dog koko #6
Tuote 108800. Lohiperho Black Dog koko #6. 
3,80 €
Tosh lohiperho musta runko kultakierre koko #4
Tuote 108801. Tosh lohiperho musta runko kultakierre... 
2,40 €
Tosh lohiperho musta runko kultakierre koko #6
Tuote 108802. Tosh lohiperho musta runko kultakierre... 
2,40 €
Booby musta runko hopea kierre valkoiset mollukat koko #8
Tuote 108803. Booby musta runko hopea kierre... 
1,10 €
Booby musta runko hopea kierre valkoiset mollukat koko #10
Tuote 108804. Booby musta runko hopea kierre... 
1,10 €
Booby viininpunainen runko hopea kierre valkoiset mollukat koko #8
Tuote 108805. Booby viininpunainen runko hopea kierre... 
1,10 €
Booby viininpunainen runko hopea kierre valkoiset mollukat koko #10
Tuote 108806. Booby viininpunainen runko hopea kierre... 
1,10 €
Booby  kirkkaanvihreä runko valkoiset mollukat koko #8
Tuote 108807. Booby kirkkaanvihreä runko valkoiset mollukat... 
1,10 €
Booby  kirkkaanvihreä runko valkoiset mollukat koko #10
Tuote 108808. Booby kirkkaanvihreä runko valkoiset mollukat... 
1,10 €
CDC Klinkhammer punaviinirunko hopeakierre koko  #8
Tuote 108809. CDC Klinkhammer punaviinirunko hopeakierre koko... 
1,21 €
CDC Klinkhammer punaviinirunko hopeakierre koko  #10
Tuote 108810. CDC Klinkhammer punaviinirunko hopeakierre koko... 
1,21 €
Oliivi / Ruskea buzzer muunnos koko #8
Tuote 108811. Oliivi / Ruskea buzzer muunnos koko... 
1,30 €
Oliivi / Ruskea buzzer muunnos koko #10
Tuote 108812. Oliivi / Ruskea buzzer muunnos koko... 
1,30 €
Kuulapää Tsekkinymfi Tan koko #8
Tuote 108813. Kuulapää Tsekkinymfi Tan koko #8. 
1,50 €
Kuulapää Tsekkinymfi Tan koko #10
Tuote 108814. Kuulapää Tsekkinymfi Tan koko #10. 
1,50 €
Kuulapää Tsekkinymfi Olive koko #8
Tuote 108815. Kuulapää Tsekkinymfi Olive koko #8. 
1,50 €
Kuulapää Tsekkinymfi Olive koko #10
Tuote 108816. Kuulapää Tsekkinymfi Olive koko #10. 
1,50 €
Kuulapää toukka nymfi vaalea muunnos koko #8
Tuote 108817. Kuulapää toukka nymfi vaalea muunnos... 
1,20 €
Kuulapää toukka nymfi vaalea muunnos koko #10
Tuote 108818. Kuulapää toukka nymfi vaalea muunnos... 
1,20 €
Kuulapää flashback brown pheasant tail koko#8
Tuote 108819. Kuulapää flashback brown pheasant tail... 
1,20 €
Kuulapää flashback brown pheasant tail koko#10
Tuote 108820. Kuulapää flashback brown pheasant tail... 
1,20 €
Puolalainen nymfi muunnos kuulapää ruskea/oranssi koko #8
Tuote 108821. Puolalainen nymfi muunnos kuulapää ruskea/oranssi... 
1,20 €
Puolalainen nymfi muunnos kuulapää ruskea/oranssi koko #10
Tuote 108822. Puolalainen nymfi muunnos kuulapää ruskea/oranssi... 
1,20 €
Puolalainen nymfi muunnos kuulapää chartreuse koko #8
Tuote 108823. Puolalainen nymfi muunnos kuulapää chartreuse... 
1,20 €
Puolalainen nymfi muunnos kuulapää chartreuse koko #10
Tuote 108824. Puolalainen nymfi muunnos kuulapää chartreuse... 
1,20 €
Harmaa paksu larva scud koko #8
Tuote 108825. Harmaa paksu larva scud koko... 
1,20 €
Harmaa paksu larva scud koko #10
Tuote 108826. Harmaa paksu larva scud koko... 
1,20 €
Buzzer musta / vaalea koko #8
Tuote 108827. Buzzer musta / vaalea koko #8. 
1,40 €
Buzzer musta / vaalea koko #10
Tuote 108969. Buzzer musta / vaalea koko #10. 
1,40 €
Buzzer tumma oliivin vihreä / vaalea koko #8
Tuote 108828. Buzzer tumma oliivin vihreä / vaalea... 
1,40 €
Buzzer tumma oliivin vihreä / vaalea koko #10
Tuote 108968. Buzzer tumma oliivin vihreä / vaalea... 
1,40 €
Pupa musta runko vihreä kierre vaaleat posket koko #8
Tuote 108829. Pupa musta runko vihreä kierre... 
1,40 €
Pupa musta runko vihreä kierre vaaleat posket koko #10
Tuote 108830. Pupa musta runko vihreä kierre... 
1,40 €
Buzzer musta vihreä kierre punaisella alaosan iskupisteellä koko #8
Tuote 108831. Buzzer musta vihreä kierre punaisella... 
1,40 €
Buzzer musta vihreä kierre punaisella alaosan iskupisteellä koko #10
Tuote 108832. Buzzer musta vihreä kierre punaisella... 
1,40 €
Kellertävän ruskea dabbler #8
Tuote 108318. Kellertävän ruskea dabbler #8. 
1,50 €
Kellertävän ruskea dabbler #10
Tuote 108319. Kellertävän ruskea dabbler #10. 
1,50 €
Kellertävän ruskea dabbler #12
Tuote 108320. Kellertävän ruskea dabbler #12. 
1,50 €
Viininpunainen dabbler #8
Tuote 108321. Viininpunainen dabbler #8. 
1,50 €
Viininpunainen dabbler #10
Tuote 108322. Viininpunainen dabbler #10. 
1,50 €
Viininpunainen dabbler #12
Tuote 108323. Viininpunainen dabbler #12. 
1,50 €
Cinnamon Gold perho #8
Tuote 108306. Cinnamon Gold perho #8. 
1,10 €
Cinnamon Gold perho #10
Tuote 108307. Cinnamon Gold perho #10. 
1,10 €
Cinnamon Gold perho #12
Tuote 108308. Cinnamon Gold perho #12. 
1,10 €
Kaunokainen Beauty perho #8
Tuote 108312. Kaunokainen Beauty perho #8. 
1,20 €
Kaunokainen Beauty perho #10
Tuote 108313. Kaunokainen Beauty perho #10. 
1,20 €
Goddard Natural Caddis perho #8
Tuote 108301. Goddard Natural Caddis perho #8. 
1,15 €
Goddard Natural Caddis perho #10
Tuote 108302. Goddard Natural Caddis perho #10. 
1,15 €
Goddard Natural Caddis perho #12
Tuote 108303. Goddard Natural Caddis perho #12. 
1,15 €
Goddard Natural Caddis perho #14
Tuote 108304. Goddard Natural Caddis perho #14. 
1,15 €
Goddard Natural Caddis perho #16
Tuote 108305. Goddard Natural Caddis perho #16. 
1,15 €
Wet Winged Fly Orange Body Dark Wings #10
Tuote 108295. Wet Winged Fly Orange Body... 
1,20 €
Wet Winged Fly Orange Body Dark Wings #12
Tuote 108296. Wet Winged Fly Orange Body... 
1,20 €
Wet Winged Fly Orange Body Dark Wings #14
Tuote 108297. Wet Winged Fly Orange Body... 
1,20 €
HF uppoperho #8
Tuote 108309. HF uppoperho #8. 
1,10 €
HF uppoperho #10
Tuote 108310. HF uppoperho #10. 
1,10 €
HF uppoperho #12
Tuote 108311. HF uppoperho #12. 
1,10 €
Pheasant Tail Mulkosilmä #6
Tuote 108298. Pheasant Tail Mulkosilmä #6. 
1,50 €
Pheasant Tail Mulkosilmä #8
Tuote 108299. Pheasant Tail Mulkosilmä #8. 
1,50 €
Pheasant Tail Mulkosilmä #10
Tuote 108300. Pheasant Tail Mulkosilmä #10. 
1,50 €
Black Zulu perho #8
Lisätiedot 
1,20 €
Varastossa 0 kpl
Black Zulu perho #10
Lisätiedot 
1,20 €
Varastossa 0 kpl
Black Zulu perho #12
Lisätiedot 
1,20 €
Varastossa 0 kpl
Black Zulu perho #14
Lisätiedot 
1,20 €
Varastossa 0 kpl
Muddler Minnow perho ruskea kultarunko #8
Lisätiedot 
1,20 €
Varastossa 0 kpl
March Brown Silver #8
Tuote 108258. March Brown Silver #8. 
1,10 €
March Brown Silver #10
Tuote 108259. March Brown Silver #10. 
1,10 €
March Brown Silver #12
Tuote 108260. March Brown Silver #12. 
1,10 €
March Brown Nymph #8
Tuote 108264. March Brown Nymph #8. 
1,10 €
March Brown Nymph #10
Tuote 108265. March Brown Nymph #10. 
1,10 €
March Brown Nymph #12
Tuote 108266. March Brown Nymph #12. 
1,10 €
Hare's Ear Bead Head Harmaa #10
Tuote 108286. Hare's Ear Bead Head Harmaa... 
1,30 €
Hare's Ear Bead Head Harmaa #12
Tuote 108287. Hare's Ear Bead Head Harmaa... 
1,30 €
Greenwell 's Glory uppoperho #8
Tuote 108275. Greenwell 's Glory uppoperho #8. 
1,11 €
Greenwell 's Glory uppoperho #10
Tuote 108276. Greenwell 's Glory uppoperho #10. 
1,11 €
Greenwell 's Glory uppoperho #12
Tuote 108277. Greenwell 's Glory uppoperho #12. 
1,11 €
Greenwell 's Glory uppoperho #14
Tuote 108278. Greenwell 's Glory uppoperho #14. 
1,11 €
Greenwell 's Glory uppoperho #16
Tuote 108279. Greenwell 's Glory uppoperho #16. 
1,11 €
Hevosmuurahainen ruskean oranssi #8
Tuote 108280. Hevosmuurahainen ruskean oranssi #8. 
1,30 €
Hevosmuurahainen ruskean oranssi #10
Tuote 108281. Hevosmuurahainen ruskean oranssi #10. 
1,30 €
Hevosmuurahainen ruskean oranssi #12
Tuote 108282. Hevosmuurahainen ruskean oranssi #12. 
1,30 €
Black Sedge #8
Tuote 108283. Black Sedge #8. 
1,10 €
Black Sedge #10
Tuote 108284. Black Sedge #10. 
1,10 €
Black Sedge #12
Tuote 108285. Black Sedge #12. 
1,10 €
Black Biot Midge #10
Tuote 108269. Black Biot Midge #10. 
1,30 €
Black Biot Midge #12
Tuote 108270. Black Biot Midge #12. 
1,30 €
Black Biot Midge #14
Tuote 108271. Black Biot Midge #14. 
1,30 €
Mustarunko nymfi kuulapää #8
Tuote 108272. Mustarunko nymfi kuulapää #8. 
1,10 €
Mustarunko nymfi kuulapää #10
Tuote 108273. Mustarunko nymfi kuulapää #10. 
1,10 €
Mustarunko nymfi kuulapää #12
Tuote 108274. Mustarunko nymfi kuulapää #12. 
1,10 €
Oliivi / Musta Buzzer muunnos #8
Tuote 108324. Oliivi / Musta Buzzer muunnos #8. 
1,30 €
Oliivi / Musta Buzzer muunnos #10
Tuote 108325. Oliivi / Musta Buzzer muunnos #10. 
1,30 €
Oliivi / Musta Buzzer muunnos #12
Tuote 108326. Oliivi / Musta Buzzer muunnos #12. 
1,30 €
Royal Wulff #10
Lisätiedot 
1,25 €
Royal Wulff #12
Tuote 108268. Royal Wulff #12. 
1,25 €
Royal Coachman uppoperhohäkilällä #8
Tuote 108261. Royal Coachman uppoperhohäkilällä #8. 
1,11 €
Royal Coachman uppoperhohäkilällä #10
Tuote 108262. Royal Coachman uppoperhohäkilällä #10. 
1,11 €
Royal Coachman uppoperhohäkilällä #12
Tuote 108263. Royal Coachman uppoperhohäkilällä #12. 
1,11 €
Light Cahill uppoperho #8
Tuote 108314. Light Cahill uppoperho #8. 
1,10 €
Light Cahill uppoperho #10
Tuote 108315. Light Cahill uppoperho #10. 
1,10 €
Light Cahill uppoperho #12
Tuote 108316. Light Cahill uppoperho #12. 
1,10 €
Foam korento perho oranssirunko muovisiipi #8
Tuote 108234. Foam korento perho oranssirunko muovisiipi... 
1,20 €
Foam korento perho oranssirunko muovisiipi #10
Tuote 108235. Foam korento perho oranssirunko muovisiipi... 
1,20 €
Foam perho ampiainen mehiläinen valkoiset raidat #10
Tuote 108237. Foam perho ampiainen mehiläinen valkoiset... 
1,20 €
Foam perho ampiainen mehiläinen valkoiset raidat #12
Tuote 108238. Foam perho ampiainen mehiläinen valkoiset... 
1,20 €
Foam perho kärpänen öttiäinen ruskea #8
Tuote 108241. Foam perho kärpänen öttiäinen ruskea... 
1,20 €
Foam perho kärpänen öttiäinen ruskea #10
Tuote 108242. Foam perho kärpänen öttiäinen ruskea... 
1,20 €
Foam perho kärpänen öttiäinen ruskea #12
Tuote 108243. Foam perho kärpänen öttiäinen ruskea... 
1,20 €
Foam perho murkku hämis heinäsirkka #8
Tuote 108246. Foam perho murkku hämis heinäsirkka... 
1,20 €
Foam perho murkku hämis heinäsirkka #10
Tuote 108247. Foam perho murkku hämis heinäsirkka... 
1,20 €
Foam / epoksi perho koppakuoriainen punainen #10
Tuote 108248. Foam / epoksi perho koppakuoriainen punainen... 
1,50 €
Foam perho kärpänen vihreä piste #10
Tuote 108249. Foam perho kärpänen vihreä piste... 
1,20 €
Foam perho kärpänen vihreä piste #12
Tuote 108250. Foam perho kärpänen vihreä piste... 
1,20 €
Leppäkerttu perho foam / epoksi #10
Tuote 108251. Leppäkerttu perho foam / epoksi #10. 
1,50 €
Leppäkerttu perho foam / epoksi #12
Tuote 108252. Leppäkerttu perho foam / epoksi #12. 
1,50 €
Ally's Shrimp Orange single hook
Tuote 105335. Ally's Shrimp Orange single hook. 
alkaen
3,54 €
Petokalaperho RED / YELLOW koko 1/0
Tuote 105336. Petokalaperho RED / YELLOW koko 1/0. 
3,54 €
Petokalaperho CHARTREUSE / WHITE koko 1/0
Tuote 105337. Petokalaperho CHARTREUSE / WHITE koko 1/0. 
3,54 €
Petokalaperho MUTU / ZONKER olive #6
Tuote 105338. Petokalaperho MUTU / ZONKER olive #6. 
4,24 €
Petokalaperho MUTU / ZONKER black #6
Tuote 105339. Petokalaperho MUTU / ZONKER black #6. 
4,24 €
Rusty Rat, oranssi, single hook
Tuote 105340. Rusty Rat, oranssi, single hook. 
alkaen
3,54 €
BH Scud Olive Gray perho
Tuote 102161. Bead Head Scud Olive Gray... 
alkaen
1,11 €
BH Scud Tan perho
Tuote 102181. BH (kuulapää) Scud Tan perho. 
alkaen
1,11 €
Pheasant tail muunnos, pieni #16
Tuote 105342. Pheasant tail muunnos, pieni #16. 
1,21 €
Pheasant tail spider soft hackle brown
Tuote 105343. Pheasant tail spider soft hackle... 
alkaen
1,11 €
BH Pheasant tail brown hackled
Tuote 105344. BH Pheasant tail brown hackled. 
alkaen
1,11 €
CDC Emerger brown
Tuote 105345. CDC Emerger brown. 
alkaen
1,11 €
March Brown soft hackle spider
Tuote 105346. March Brown soft hackle spider. 
alkaen
1,52 €
March Brown perho
Tuote 100264. March Brown perho. 
1,52 €
BH Caddis Pupa Dark Gray
Tuote 105347. BH Caddis Pupa Dark Gray. 
alkaen
1,11 €
BH Caddis Pupa Brown
Tuote 102173. BH (kuulapää) Caddis Pupa Brown. 
alkaen
1,11 €
BH Caddis Pupa Olive
Tuote 102163. BH (kuulapää) Caddis Pupa Olive. 
alkaen
1,11 €
BH Diving Caddis Olive
Tuote 102174. BH (kuulapää) Diving Caddis Olive. 
alkaen
1,11 €
Caddis Pupa Green #12
Tuote 105348. Caddis Pupa Green #12. 
1,11 €
Caddis Pupa Olive
Tuote 100312. Caddis Pupa Olive. 
alkaen
1,11 €
Caddis Pupa Tan
Tuote 102234. Caddis Pupa Tan. 
alkaen
1,11 €
BH Glass Epoxy buzzer black / green nymph #12
Tuote 105349. BH Glass Epoxy buzzer black... 
1,21 €
BH Glass Epoxy buzzer bright green nymph #12
Tuote 105350. BH Glass Epoxy buzzer bright... 
1,21 €
BH Glass Epoxy buzzer brown / green nymph #12
Tuote 105351. BH Glass Epoxy buzzer brown... 
1,21 €
BH Glass Epoxy buzzer olive / green nymph #12
Tuote 105352. BH Glass Epoxy buzzer olive... 
1,21 €
BH Glass Epoxy buzzer Olive
Tuote 100320. BH Glass Epoxy buzzer Olive. 
1,21 €
BH Glass Epoxy buzzer green #12
Tuote 105353. BH Glass Epoxy buzzer green... 
1,21 €
BH Glass Epoxy buzzer black #12
Tuote 105354. BH Glass Epoxy buzzer black... 
1,21 €
Scud Tan perho
Tuote 102177. Scud Tan perho. 
alkaen
1,11 €
Bivisible Brown
Tuote 102228. Bivisible Brown. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
1,11 €
Slow Caddis vaalean ruskea #12
Tuote 105358. Slow Caddis vaalean ruskea. 
1,21 €
Slow Caddis ruskea #12
Tuote 105359. Slow Caddis ruskea. 
1,21 €
Slow Caddis harmaa #12
Tuote 105360. Slow Caddis harmaa. 
1,21 €
Slow Caddis musta #12
Tuote 105361. Slow Caddis musta. 
1,21 €
Goddard Caddis perho, white
Tuote 105362. Goddard Caddis White perho. 
alkaen
1,21 €
Greenwell 's Glory CDC pintaperho #12
Tuote 105363. Greenwell 's Glory CDC pintaperho... 
1,52 €
CDC Black Ant perho
Tuote 105364. CDC Black Ant perho. 
1,52 €
Brown Ant perho
Tuote 105365. Brown Ant perho. 
1,52 €
Fire Red Winged Ant perho #10
Tuote 105366. Fire Red Winged Ant perho. 
1,52 €
CDC valkoinen koiperhonen / yöperhonen #14
Tuote 105367. CDC valkoinen koiperhonen / yöperhonen #14. 
1,41 €
Stimulator Olive perho
Tuote 102148. Olive Stimulator perho. 
alkaen
1,41 €
BH Biot Stonefly Dark Peacock
Tuote 102179. BH Biot Stonefly Dark Peacock. 
alkaen
1,21 €
Skater Brown muunnos
Tuote 102201. Skater Brown muunnos. 
alkaen
1,52 €
BH Biot Stonefly Black
Tuote 102180. BH Biot Stonefly Black. 
alkaen
1,21 €
GRHE Gold Ribbed Hare 's Ear
Tuote 102178. GRHE Gold Ribbed Hare 's... 
alkaen
1,11 €
Hare 's Ear jalallinen
Tuote 102176. Hare 's Ear jalallinen. 
alkaen
1,11 €
BH Copper John kuulapää perho
Tuote 102172. BH (kuulapää) Copper John. 
alkaen
1,11 €
Ally's Shrimp PURPLE single hook
Tuote 102169. Ally's shrimp purple single hook. 
alkaen
3,54 €
BH Flashback Pheasant Tail Olive Brown
Tuote 102170. BH Flashback Pheasant Tail Olive... 
alkaen
1,11 €
Marabou Muddler White
Tuote 102164. Marabou Muddler White. 
alkaen
1,52 €
Marabou Muddler Yellow
Tuote 102165. Marabou Muddler Yellow. 
alkaen
1,52 €
Marabou Muddler Brownish Red
Tuote 102166. Marabou Muddler Brownish Red. 
alkaen
1,52 €
Sopuli "Wiggle Lemming"
Tuote 102168. Wiggle Lemming, matkii sopulia. 
alkaen
1,52 €
BH Hare 's Ear Brown nymfi
Tuote 102162. BH (kuulapää) Hare 's Ear... 
alkaen
1,11 €
Hare 's Ear Brown nymfi
Tuote 102175. Hare 's Ear Brown nymfi. 
alkaen
1,11 €
BH Hare 's Ear Olive nymfi
Tuote 100300. BH Hare 's Ear Olive... 
alkaen
1,11 €
BH Hare 's Ear nymfi
Tuote 100274. BH (kuulapää) Hare 's Ear... 
alkaen
1,11 €
Scud Grey Olive perho
Tuote 102160. Scud Grey Olive perho. 
alkaen
1,11 €
Scud Brown Olive perho
Tuote 102171. Scud Brown Olive perho. 
alkaen
1,11 €
Royal Coachman pintaperhohäkilällä
Tuote 102158. Royal Coachman pintaperhohäkilällä. 
alkaen
1,20 €
Elk Hair Caddis Olive perho
Tuote 100343. Elk Hair Caddis Olive perho. 
alkaen
1,21 €
Elk Hair Caddis Brown perho
Tuote 102156. Elk Hair Caddis Brown perho. 
alkaen
1,21 €
Koppakuoriainen perho
Tuote 102155. Koppakuoriainen perho. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
1,52 €
Renegade Brown Grey perho
Tuote 102142. Renegade Brown Grey, oivallinen perho... 
alkaen
1,11 €
Renegade kultakierre Grizzly perho
Tuote 102143. Renegade kultakierre Grizzly, oivallinen perho... 
alkaen
1,11 €
Black Gnat pintaperho
Tuote 102149. Black Gnat pintaperho. 
alkaen
1,21 €
Black Gnat uppoperho
Tuote 102150. Black Gnat uppoperho. 
alkaen
1,11 €
Black Midge perho
Tuote 102151. Black Midge perho. 
alkaen
1,11 €
Drake Green pintaperho
Tuote 102152. Drake Green perho. 
alkaen
1,11 €
Drake Stonefly Green Nymfi perho
Tuote 102153. Drake Stonefly Green Nymfi perho. 
alkaen
1,11 €
Pilkkasiipi "Jassid" perho
Tuote 102154. Pilkkasiipi "Jassid", "Paskakärpänen" muunnos, täplät... 
alkaen
1,31 €
Greenwell 's Glory pintaperho
Tuote 102197. Greenwell 's Glory pintaperho. 
alkaen
1,52 €
White Wulff perho
Tuote 102145. White Wulff perho. 
alkaen
1,31 €
Blonde Wulff perho
Tuote 102147. Blonde Wulff perho. 
alkaen
1,31 €
Light Hendrickson perho
Tuote 102157. Light Hendrickson perho. 
alkaen
1,21 €
Dark Hendrickson perho
Tuote 102146. Dark Hendrickson perho. 
alkaen
1,21 €
Black Ant perho
Tuote 100334. Black Ant perho. 
alkaen
1,50 €
Red Ant perho
Tuote 101659. Red Ant perho. 
1,52 €
Black Ant Winged perho
Tuote 101658. Black Ant Winged perho. 
1,52 €
Black Gnat nymfi perho
Tuote 101661. Black Gnat nymfi perho. 
1,52 €
Tsekki nymfi Olive
Tuote 101662. Tsekki nymfi Olive. 
alkaen
1,52 €
Tsekki nymfi Blackhead
Tuote 101663. Tsekki nymfi Blackhead. 
alkaen
1,52 €
Tsekki nymfi Brown
Tuote 102196. Tsekki nymfi Brown. 
alkaen
1,52 €
BH Silver Christmas perho
Tuote 101664. BH (kuulapää) silver Christmas. 
1,52 €
Teal Blue & Silver perho
Tuote 100261. Teal Blue & Silver perho. 
1,52 €
Peter Ross perho
Tuote 100265. Peter Ross perho. 
alkaen
1,52 €
BH Kuulapää DLL Green
Tuote 102200. BH (kuulapää) DLL Green. 
alkaen
1,52 €
Stoat's Tail Black single hook
Tuote 100271. Stoat's Tail Black single hook. 
alkaen
3,54 €
Bloody Butcher perho
Tuote 100277. Bloody Butcher perho. 
alkaen
1,52 €
Black Pennell
Tuote 100279. Black Pennell. Perhojen kuvat ovat... 
1,52 €
Pheasant Tail nymfi
Tuote 100281. Pheasant Tail nymfi. 
alkaen
1,11 €
BH Pheasant Tail Golden head nymfi
Tuote 102290. BH (kuulapää) Pheasant Tail Golden... 
alkaen
1,11 €
Black Doctor single hook
Tuote 100287. Black Doctor. Perhojen kuvat ovat... 
alkaen
3,54 €