Grimshaw gitarr

Startsidan > Musikinstrument Gitarr Effekter etc ... > Grimshaw gitarr

Lue tämä teksti koskien toimitusmyyntituotteita

Varastoimme suuren määrän tavaroita, mutta tilanahtauden takia olemme joutuneet jättämään osan edustamistamme isommista tuotteista toimitusmyyntiin.

Käytännössä tällaisia tuotteita ovat suuri osa TMA:n erittäin laajasta akustisten kitaroiden valikoimasta. Toimitusmyyntitavarat ovat tuotteita joita emme yleensä varastoi, ne tilataan toivomuksestasi ja ne tulevat meille normaalien tilaustemme yhteydessä.

Hinta joka on tuotteen kohdalla on arvonlisäverollinen hinta. Lähetyskulut lisätään (ilmoitamme kokonaissumman lähetyskuluineen ja arvioidun toimitusajan sinulle henkilökohtaisesti emailla ennenkuin voit maksaa tuotteen, tällöin voit vielä perua tilauksen). Etukäteenmaksu.

Huomaa että tuote on tilattu vain sinulle ja maksun jälkeen tilausta ei voi enään peruuttaa. Toimitusmyyntituotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista muuttamattoman tuotteen 14 vrk palautusoikeutta. Normaali takuu on tietenkin.

Toimitusaika riippuu tuurista ... voi olla hyvinkin lyhyt esim. noin viikko tai huonolla tuurilla 3 - 4 viikkoa. Tuuri riippuu siittä, miten teemme tilauksen Hollannista, tyypillisesti tilaamme 3 - 4 viikon välein ja sillä hyvällä tuurilla olemme juuri lähettämässä tilaustamme jolloin saat tuotteesi noin viikossa.

Varastotuote
Grimshaw dreadnought guitar GSD-20-NT
Tuote 114668. Grimshaw dreadnought guitar GSD-20-NT. Hyvin pitkälti samat ominaisuudet ja materiaalit kuin F SA-105 mallilla. Dreadnought guitar, blackened... 
95,00 €
Varastotuote
Grimshaw dreadnought guitar GSD-20-BK
Tuote 114669. Grimshaw dreadnought guitar GSD-20-BK. Hyvin pitkälti samat ominaisuudet ja materiaalit kuin F SA-105 mallilla. Dreadnought guitar, blackened... 
95,00 €
Varastotuote
Western kitara Grimshaw dreadnought sunburst active EQ
Tuote 111314. Western kitara Grimshaw dreadnought sunburst active EQ. Dreadnought guitar, rosewood fingerboard and bridge, diecast... 
140,00 €
tech
SP-Elektroniikka Oy
Merikoskenkatu 12
FI-90500, Oulu
FINLAND
+358-8-5565 858
tilaukset(at)spelektroniikka.fi
1007918-9